Снимки

Овен 21 март - 20 април

 

Напрегната събота за родените в третата декада. Не си играйте с огъня на страста и не провокирайте партньорите. Очертава се работен уикенд с грижа за належащите ремонти или непредвидена командировка. За неделя не планирайте отсъствие от ангажиментите у дома. Работа и семейни задължения са противопоставени и в понеделник, когато ви очакват неприятни изненади и колегиални гафове. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. За вторник планирайте едно добро дело преди да започнете с изискванията към себе си и другите. На 13-и е добре да се работи в посока на благотворителност и спонсорски програми. Бумерангът ще се върне и сами ще станете обект на защити. 14-и завърта колелото, получавате нова информация, която ще изисква и нов подход в ситуации, които до момента сте овладявали с лекота. За четвъртък планирайте колективни срещи и работа в екип. Лесно ще оглавите групата, в която се изявявате. Всяко начинание ще потръгне стига да се опре на изискванията на момента. В петък е пълнолуние с лунно затъмнение, което ще се отрази негативно на женското начало. В такъв момент страдат жените и децата поради нечии непремерени действия или природни катаклизми. Ще чувствате особена превъзбуда, исканията и изискванията ви отиват в крайности. Натискът към околните може да доведе до неприятности и раздели.

 

 

Телец 21 април - 20 май

Ако искате да запазите енергията, парите и нервите си не ставайте рано в събота и не започвайте веднага с изисквания и претенции към околните. Към обед звездите се подреждат благоприятно за вас. И най-обърканата ситуация ще се оправи, ще потръгнат ремонти и благоустройствени дейности и майстор за всичко ще се намери. Така ще се освободите за много по важни или приятни дела. В неделя може да изкачите висок връх в пряк и в преносен смисил, да привлечете погледите и да получите делово предложение. Енергийният ви потенциал достига високи нива. Може да си поставите високи цели и изисквания. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. Прочистете и мислите си от негативизма. На 13-и ще срещате съпротива. Този ден изисква да даваш, да си склонен да прощаваш и да направиш едно добро дело. Прояви на амбиция ще ви приземяват и стопират. Никъде на отивайте без подарък и ако ви помолят за нещо непремено го изпълнете. На 14-и колелото на съдбата ще се завърти ще се появи на пръв поглед неразрешим проблем, който ще ви изнерви и превъзбуди. Ще получите информация, която ще помогне да го разрешите. Не губете самообладение. На 15-и съдбата свири сбор. Децата тръгват на училище, оформят се групи по интереси. На 16-и предстои лунно затъмнение. Не е време за нов избор. Енергията е на кота нула.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не ставайте рано в събота, само на неприятности ще ви върви. Затворете очи, поспете, не реагирайте на обаждания. Към обед навлизате в стабилизиращ и активен период. Пътувайте, проведете належащи срещи и разговори, планирайте и за неделя важни лични и социални изяви. Изкачвате и висок професионален връх в тези дни. Рекламирайте се. В понеделник получавате покани и предложения, които ще ви уредят с печалби и юридически защити. Вечерта стопява и дистанциите в любовта. И като се събудите във вторник знайте, че може да постигнете максимума без излишни претенции, но с малко повече внимание и жестове към околните. Участвайте в спонсорски инициативи и сами ще станете обект на благотворителност. Никъде не отивайте без подарък. На 14-и ще ви подсети и подтикне към действие стар проблем, но и стари приятели ще помогнат да го разрешите. Облечете новите дрехи, в този ден не бива да си неглиже. Посетете козметичен център. Денят има магична сила за преобразяване, промяна и крачка в нова посока. Вървите към запознанства, които ще издържат проверката на времето. 15-и ви сваля на земята. Ще се намерят и хора, които ще се опитат да ви подрежат крилата. Конкурентните битки навлизат в опасна фаза. Фобии и фикс идеи взимат връх. Доверете се повече на екипа и семейството си. Най-трудно ще ви бъде в петък, не рискувайте.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Първите три дни на периода ще донесят грижи и неприятности, ще ви натоварят с непосилни задълженя. Парите ще изтичат между пръстите ви, независимо колко получавате и колко допълнително ще спечелите. 10-и изисква да си близо до местата на личните си приоритети. Не си позволявайте отсъствие от дома, но за неделя и понеделник може да се наложат отсъствия, които ще бъдат използвани от конкуренцията. Някой ще стане и рогоносец. Бъдете там, където са най-важните ви интереси. Всеки компромис ще ви коства много. На 12-и пасивността е нежелателна, но не бива да се преуморявате. Очертават се избилци на агресия, проблеми с документи и социални служби. Не си поставяйте тежки задачи. Спъвате се на всяка крачка и в чуждата немарливост, вредите на здравето си. Но във вторник очаквайте подкрепа и закрила. Ден за благотворителност, лесно ще уредите стипендии и помощи. В сряда намирате и нужното ви лечение или съдействие за решаване на неочаквано възникнал проблем. Вечерта е благоприятна за работа в екип, а на 15-и всяка ваша инициатива ще тръгне по правилата, така както го искате и сте го планирали. Някакво неочаквано вдъхновение ви залива, правите крачка, от която в миналото сте се притеснявали. На 16-и успявате да постигнете своето, докато другите са заети с поблемите си. Контролирайте децата.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота до обед много неща ще се правят на тъмно и зад кадър. Не е изключено вие да направлявате играта. Все пак каквото отложите за следобед ще мине много по-ведро и с по-малко притеснения. В неделя е време за активен отдих. Някой ще се заеме с благоустройството на дома и офиса. Препоръчителни са ремонти. Символи на деня са съзиданието и градежа. Обадете се на тези, с които искате да стабилизирате връзките и да тръгнете заедно напред. 12-и ви дава свобода на избора и възможност да наложите изискванията и личните си приоритети на околните. В следващите два дни някой ще се опитва да ви „свие перките” да ви постави на тясно и да не позволи да влезете в по-добра среда. Ще се създаде и определена колективна дистанцираност и противопостяване на ваши и наши екипи. Бъдете вимателни. Ако в тези дни не дадете не очаквайте да получите. Нужно е помирение. 13-и е денят на сърцето. Изискването е да се отиде към благотворителни прояви, така в следващите дни сами може да станете обект на благотворителност. Дайте за да получите. На 14-и отделете време за фитнес, разкрасителни и лечебни процедури. Променете прическа и визия. На 15-и правите силен ход. Всяка инициатива ще успее. На 16-и апетитите са огромни, трудно ще получите отстъпки. Не бъдете максималисти, но и не се давайте без бой. Беззащитните страдат.

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Рискова събота сутрин за родените в третата декада. Все нещо ще ви ядоса и провокира. Ще влезете в излишни разправии с партньора, ще нахокате дацата и мирът ще си отиде от дома. Поспете до обед. Не поемайте излишни рискове и отложете пътуванията за следобед. Не си поставяйте тежки и отговорни цели и задачи. Следобед нещата ще се променят, ще намерите източник на сила, място или човек, които ще ви заредят. Неприятностите ще се изчистят и в неделя ще имате повече щастливи мигове, ще се радвате на разбирателство и любов. Вечерта ще ви се обадят с предложение. 12-и дава шанс да изкачите висок връх в кариерата, да ви забележат и оценят. Не се препоръчва пасивност и изчакване кой какво ще каже и накъде ще тръгнат нещата. В този ден е точният съвпад на Меркурий със Слънцето във вашия знак. Аспектът ще роди глупави до гениалност идеи, които може и да ви позлатят, защото никой друг няма да се сети и да направи подобен ход. Денят стопява дистанцията между глупака и гения. На 13-и може да се окажете обект на спонсорски защити. Патентовайте изобретения и хрумвания. На 14-и се заемете със себе си, ползвайте нова козметика и се направете красиви преди всичко друго. Някой ви краде идеите и позициите на 15-и. Изнервяте се и на 16-и правите прибързан и рисков ход. Смирете амбицията.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Грешките от съботния ден ще предизвикат лавина от проблеми в отношенията и на работното място. Както и да постъпите, все ще има недоволни от действията ви. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. За неделя не планирайте участие в професионални и социални ангажименти, гледайте си семейството и децата, работете над проектите си и отложете за 13-и отговорните дела. На 11-и газите в мътна вода, срещате провокатори и сами провокирате околните с действието или бездействието си. В понеделник ще трябва да покажете или поне да маркирате някаква дейност, с която да заблудите конкуренцията и да замажете очите на недоволните. Но във вторник трябва да се натоварите повече, да направите благотворителни жестове, да се включите в определени мисии и така сами ще получите неочаквани подаръци и подкрепа от съдбата. 13-14-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Вечерта на 13-и и любовта е на една ръка разстояние. Очертават се приятни срещи и запознанства. На 14-и кръв и полезни вещества прекрасно се усвояват, както и нови знания и умения. Променете визията си, идете на козметик и фризьор. Децата тръгват на училище. 15-и е чудесен ден за работа в екип и сформиране на нови групи по интереси. На 16-и се отива към прекалявания, апетитите трудно се овладяват. Контролирайте се максимално и не преигравайте.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не вявайте на сънищата си от събота сутрин. До обед плуваме в черната река от неприятности и рискове. Следобед идва златната, предлагаща нови възможности и варианти, както и устройващо всички решение на проблемите. Енергията ви блика като фонтан. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Представете си възможно най-ярко и в детайли това, което искате да постигнете и да ви се случи и то наистина може да се материализира в реалноста. Неделният ден дава късмет при творчески, артистични и социални контакти. Добре е да се започне прочистваща диета в седмицата преди пълнолунието. 12-и разширява връзките, дава възможност да влезете в нова среда, да преподпишете старите договори с клаузи осигуряващи ви по-добра служебна позиция. Работете и над възможноста за имотна придобивка, за покупко-продажа на жилище и наемни отношения. Вечерта чакайте подарък от съдбата. На 13-и намалете претенциите и се старайте повече да давате и подкрепяте околните. Ориентирайте се към благотворителност. Върнете стар дълг на внимание и обич. 14-и завърта колелото и което е било отгоре тръгна надолу. Подхлъзва ви динената кора на предоверяването. Ще ви спъват старите нерешени проблеми. На 15-и съдбата ще работи във ваш интерес. Искайте и ще ви се даде. На 16-и държите и размахвате тоягата на принудата.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков съботен предиобед за родените в третата декада. Не си насилвайте късмета и не влизайте в излишни спорове. Следобед преодолявате всяко неудобство, пътувате, намирате тайни източници на сила и енергия. Не е все едно накъде ще тръгнете. Доверете се на импулсите и на повика на сърцето. В понеделник чакайте добра оценка на работата си, вероятно е и преназначение. Проектите ви ще се приемат, ще се представите в най-добрата си светлина или грешките ви няма да се забележат. На 13-и кандидатствайте по спонсорски проекти. Може да получите материална подкрепа и стимулиране на бизнес начинания. Ден на сърцето. Направете някому подарък. Жестовете на внимание ще се върнат. За вечерта и за 14-и организирайте срещи с колектива, в който работите. Добре е да се действа и мисли екипно. Така ще победите конкуренцията. 14-и изисква делова и лична активност. Всичко предприето ще носи ползи, ще ви помогне да оберете плодовете на дълъг труд и да получите заслужени награди. Един от най-късметлийските дни за месеца. В петък ни заливат искания и претенции от различни страни. И вие няма да се смирите, докато не получите каквото искате. Змеят на желанията ще разбърка отношенията. Чака ви рисков петъчен ден. Предстои и лунно затъмнение. Смирете амбицията, не си разваляйте отношенията. Посетете приятел в криза.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Н епозволявайте да ви нарушават хармонията в съботната утрин. От обед задвижете важните инициативи. Луната навлиза във вашия знак. Препоръчителни са пътуваня и гостуване на хора, с които възнамерявате да живеете и работите в бъдещше. Заемете се и с неотложните ремонти и с подготовката на учениците за училище. Работата и удоволстивята носят радост и удовлетворение. В понеделник доминирате на работното място и другите се съобразяват с вас. В този ден не бива да сте пасивни, можете много неща да промените и разрешите по начин, който ви устройва. На 13-и може да станете обект на спонсорска защита и да получите покани за благотворителни участия. Не отказвайте нито едното, нито другото. Който даде в този ден ще получи утре. На 14-и отделете нужното време за личната си визия. Утре по дрехите ще ви посрещат, а после ще изпъкне умът ви. Този ден преобръща колелото, насочва мислите ни повече към делничността и по някакъв начин усещаме, че латото си е отишло. На 15-и е добре да влезете в нов екип, да сформирате своя група по интереси и да насочите децата към подобни иницативи. Бие школският звънец, заформят се стари и нови приятелства. На 16-и не притискайте околните, смирете змея на желанията, ако не искате да си имате неприятности през уикенда. Навлизате в рисков период, намалете темпото.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и ви залива първоначално с проблеми, които в следобедните часове ще преминат в приятни срещи и пътуваня към релаксиращи места. Не бързайте, каквото отложите за следобед ще носи повече късмет и лично удовлетворение. В неделя сменете един вид труд с друг, натоварете се физически, определете си норматив, който трябва да покриете в една или в друга посока. Партньорите ще ви товарят със задачи, приятелите също. Направете някои ремонти и размествения и улеснете живота на фамилията си. В понеделник правите крачка напред и на работното място. Получавате предложения, които на първо четене не ви удовлетворяват толкова, но ако се земислите ще видите, че ви дават голям шанс в ситуацията. На 13-14-и Луната е във Водолей. Пътувайте към хора и места, които се нуждаят от вашата грижа. 13-и е ден за прояви на добра воля, за повече състрадателност и подкрепа към другите. На едно място ще помагате, но на друго сами ще получавате помощ. 14-и изисква да се поспрем, да премислим, да пренаредим гардероба и връзките. Заемете се с разкрасителни и лечебни процедури, променете визията си паралелно с новите инициативи, които сте на път да предприемете. 14-и ще ви даде шанс да се срещнете с точните хора, да осъществите стабилни връзки и да получите уверения за бъдещо сътрудничество. В петък увеличите самоконтрола.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Една тежка, натоварена, конфликтна и неприятна събота сутрин. Но от обед облаците ще се разнесат, ще прекарате приятно и ще забравите за неприятностите. Ако станете към обед ще си спестите много нерви. В неделя енергията ви достига високи нива. Дайте и поле за изява с малко повече физически труд и натоварвания във фитнеса. Най-добре ще се чувствате в планината, стига ситуацията да го позволява. Не е изключено да ви ангажират с ремонти. В понеделник се събужда енергията Кундалини. Пасивността е нежелателна. Може да свършите и работата на колега. Във вторник ще ви направят нужния реверанс. 13-и е денят на сърцето. Проявете разбиране, направете едно добро дело, купете подарък, за който са ви молили. В сряда ще получите информация позволяваща да уточните отношения и да набележите промени в целите. Лесно се усвояват всякакви полезни вещества, както и полезната ни информация. Облечете новите дрехи и идете на козметик. В четвъртък сте подложени на натиск. Луната навлиза в Риби. Стимулират се екипните изяви и публичните участия. В този ден може да настъпите нечии интереси. Очаквайте неприятни разговори и ограничение на правата. На 16-и не губете самообладание независимо какво се случва. Очаквайте провокации и опити за въздействие.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.