Снимки

Овен 21 март- 20 април

Критичен ден. Околните се суетят и по накакъв начин спъват работата ви. Свържете се с капацитет по спорните въпроси и здравословни неудобства, които изпитвате. Не се опитвайте да решавате нещо извън личната ви осведоменост и ценз. Вероятно е да ви стоварят чужди ангажименти и отговорности, от които утре ще си имате неприятности. Следобед не сключвайте нови договори, които не сте проучили добре. Родените в първата декада навлизат в труден период. На всички нива спазвайте закона и разпоредбите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Денят сваля маските, дава възможност да разберете кой към какво се стреми и каква мотивация го движи. Отнасяйте се с подозрение към всички, които се опитват да ви вменят като лична отговорност свои проекти. Приключете с една безперспективна връзка. Желателно е да посетите специалисти в областа, в която сами не може да се справите. Ден за среща с учителите, с тези които наистина може да ви подкрепят и помогнат. Не участвайте в колективни инициативи с прикрито лидерско участие.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е рисков предимно за родените във втората декада, но и другите ще се изпотят в сауната на неравностойни връзки и несподелени чувства. Приемайте с резерви случващото се. Не е ден за изповеди, но ако имате душевен или физически проблем намерете съответния специалист. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от спорове и неприятни отношения, които може да излезат от рамките на добрия тон. Нужна е трезва оценка на реалностите. Нищо важно да не се започва. Отложеното за утре ще тръгне по вода.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Напрегнат ден. Едно го мислите друго става, а и трето ще се получи като инфомация, която ще промени плановете ви. Бъдете избирателни във ръзките. Отложете за утре сутрин новите си инициативи. Родените в първата декада подготвят силен ход водени от идеи, които не е добре да бъдат споделяни. Настройката в околните е повече към негативна реакция и отричане, отколкото към приемане на чужди идеи. Въздържайте се от активна дейност, бъдете икономични в харченето и дипломатични в общуването.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Не се разпилявайте в обяснения особено с хора, които са отказали да възприемат всякакви идеи, запленени от своите. Родените в първата декада ще сблъскат сили и интереси с тези на силни противници. Всичко се движи от груб материализъм. Не очаквайте разбиране по отношение на благотворителни цели и каузи. Нужна е трезва оценка на реалностите и отказ от съвместни иницативи. Движете се в тесен приятелски кръг и отлагайте за следващите два дни важните си инициативи. Маските падат.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Дори и най-блестящите ви идеи днес ще се приемат на нож от околните. Очаквайте проблеми на работното място, разправии и неприятности с хора, които сте допуснали прекалено близко до себе си, до личното си пространство и начин на живот. Родените във втората декада може да имат здравословни проблеми и притеснения поради неравностойните си емоционални и любовни връзки. Очартават се неприятни разговори, след които ще се почувствате ощетени и понякакъв начин предадени. Не предприемайте нищо важно.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден на неуредици и разправии на работното място. Не се включвайте в игра, която не се играе по правилата. Очертават се опити за разчистване на сметки. Съвместната работа може да зацикли. Започнатите нови инициативи ще се изкривят от желанието на един или друг да спечели повече по веригата от общи действия. Всеки дърпа чергата към себе си и е насторен критично към околните. Конкуренцията навлиза в критична фаза. Дистанцирайте се от шумотевицата наоколо. Отложеното за утре ще донесе повече ползи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скопион 23 октомври – 22 ноември

С верния си усет за хора и ситуации днес може да постигнете своето докато другите се карат или влизат в необмислни връзки. Търсете съвет само от капацитет. Сами може да играете роля на арбитър в отношенията между двама. Става ви ясна една игра, а това ще ви помогне да се измъкнете от неприятни и наложени отговорности. Вижте реалноста такава каквато е. Не си позволявайте двойнствени игри и разправии на дребно. Утрешният ден ще отприщи личната ви инициатива и ще ви свърже с точните хора.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените във втората декада денят е зареден с прекалена емоция и желание да се наложат в спорове на всяка цена. Бъдете сигурни, че ще загубите време и нерви в безсмислени разправи, вместо да свършите някаква работа. Неблагоприятен ден за колективни инициативи. Отговорностите се размиват или се стоварват на вашето рамо. Движете само такива работи и дейности, за които не ви трябва чуждо участие. Търсете услугите само на тесни специалисти в интересуващата ви област.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Концентрирайте се над работата, която трябва да приключите, без да споделяте задълженията с друг.  В противен случай отговорностите ще се размият, ще се стигне до спорове и единоборства и нищо няма да се приключи в срок. Един от критичните дни за месеца, в който хората наоколо се суетят излишно или си прехвърлят топката. Лесно се отива към преразход на енергия, сили и средства. Въздържайте се от активна дейност, разходете се, премислете нещата и опитайте да се справите сами. Важното за утре свършете до обед.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Всичко предприето днес има тенденция да се обърка, да изисква повече разходи на пари, свободно време и енергия. Желанието да прокарате идете си на работното място ще ви създаде проблеми. Но каквото отложете за следващите два дни ще тръгне по вода и ще се покровителства от странични фактори. Днешният ден ни настройва агресивно един към друг. Трудно се върши съвместна работа и се действа отборно. Не е ден за събрания, за публини дебати и координиране на съвместни проекти.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Критичен ден особено за родините във втората декада. Вероятни са емоционални и енергийни загуби. Идеите ви ще бъдат приети на нож, ще се развихрят конкурентни игри и атаки, които ще ви засегнат на болното място. Почивайте, проучвайте нещата, въздържайте се от активни мероприятия и инициативи. Трудно се работи в екип, още по трудно се дават и приемат разпореждания. От нещо дребно ще тръгнат разправии, които ще провалят и най-добре подготвената работа. Край с масакрада в отношенията. Истината излиза на яве.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка, което на фона на универсалната деветка изисква преосмисляне и преоценка на живота ви до момента. Приключете всичко, което няма перспектива, което ви ограничава и вреди. Планирайте за следващата година старта на нови инициативи, нови връзки и нов начин на живот. Вървите към обвързване, брак и семейни придобивки. В момента обирате реколтата на дълги години старания.

Родените днес е добре да имат самостоятелен бизнес. Притежават дарби и таланти, които ще се размият в общия хор и ще зациклят при съвместна работа. Ще попадат на неравностойни връзки, както в бизнеса, така ив любовта. Само на свой терен и със свои средства ще успеят да постигнат максимума.

Заченатите днес ще бъдат богати, но не само на пари, лукс и удобства, а и на почести и слава. Проблемът ще е в прекаленото им честолюбие.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.