Снимки

Овен 21 март – 20 април

Символ на деня е златното ключе на познанието. Всичко, за което се постараете, което научите и усвоите ще отвори за вас врата към нови възможности, ще ви даде шанс за повишение и внедряване в нова среда. Заемете се с личното си осъвършенстване, повишете квалификацията си и се опитайте да усвоите уроците на миналото. В утрешния ден ви предстоят тежки битки с вечните врагове и страхове. Сега е момента да намерите щита и меча, с които да ги парирате. С успех може да накарате и децата да се постараят повече.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще ви е трудно, другите ще ви изпреварват, особено ако не сте се постарали да попълните празнините в знанията си и покажете некомпетентност на работното място и в отношенита с партньори. Днес не може да се лежи на стари лаври и да се чака наготово. Ако не дадете достатъчно от себе си няма и да получите. Подходете добросъвестно към поставените задачи, търсете нов подход в създалата се ситуация и се поровете в старите книги. В миналото е ключът на решението на проблемите ви в настоящето.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес личната ви интелигентност в съчетание с нещата, които ще усвоите ще ви отворят път към нови хоризонти и възможности. Ще получите достъп и до информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Възползвайте се от интелектуалния потенциал и знанията на хората, с които влизате в досег и ще направите скок в личната си кариера. И сънищата днес ще ви донесат ново знание, ще ви подсетят за неща, които може да уредите покрай другото, което имате да вършите. Ще се справите с нерешените до момента дела.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Всичко, което проучите и научите днес ще ви помогне в утрешния тежък и рисков ден да направите силен ход и да парирате атаките на конкуренцията. Ще се случват събития показващи слабите места и пропуските на тези, които ви притискат и притесняват. Информирайте се по няколко канала за всички допълнителни изисквания към вас и работата ви. Посетете учителите си и направете някои консултации със специалисти в интересуващата ви област. Не правете първа крачка, ако не сте сигурни в себе си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако днес не стигнете до корена на нещата, с които се занимавате и не намерите ключа към скрито и тайно знание няма да успеете, ще позволите да ви изпреварят подготвените и тези, които са в час с тенденциите за развитие. Сега е момента да се докажат истинските приятели. Направете си равносметка, не се доверявайте на непроверени хора. Преди да предприемете каквото и да било добре проучете ситуацията и хората, на които ще се опрете. Ако подходите несериозно към задачите и нещата от живота ще останете на заден план.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за самоподготовка, за търсене на нови източници на знание и информации, които ще ви влезат в работа в утрешния тежък и рисков за вас ден. Лесно ще навържете нещата и ще намерите решението на възникналите проблеми. Само трябва да се постараете повече, да досадите на някого с въпросите си, но да получите нужните отговори. Възможно е и да ви потърсят за съвет. Личната ви компетентност ще донесе приходи и ще помогне да намерите по-добра работа. Търсете нови ориентири, разучете нови похвати и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес много неща ще си дойдат на мястото. Ще получите разяснения по въпросите, които не търпят отлагане и ви занимават от доста време. Ден на тайното знание и на клюката, която ще ви спести доста усилия да се ровите и търсите информации. Може да се окажете в центъра на събития засягащи болезнено някой друг. Бъдете алтруисти, помогнете и ще ви се помогне, дайте съвет и ще се намери кой да ви посъветва. Който прояви щедрост ще получи и щедри подаръци, ще се радва на взаимност и ще бъде допуснат в нова среда.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден. Обръщайте повече внимание на детайлите и подробностите, както и на изискванията на работното място. Не поверявайте на колега или на някой друг отговорностите си. Постарайте се повече, дайте всичко от себе си, повишете личната си квалификация, за да не загубите позиции. Всичко усвоено ще ви бъде от полза утре, когато ситуацията ще се обърне във ваш интерес. Уроците от този ден ще са ви от полза, ще ви накарат да сте по-сериозни към поетите ангажименти и дадените обещания.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Късметът ще работи за тези, които знаят и могат, които не се страхуват и срамуват да питат. Информирайте се по няколко канала за нещата, които предстои да вършите или са от личен и служебен интерес. Ще постигнете целите си, ако стигнете до корена и до основата на проблемите. Потърсете капацитет за съвет и дайте своето капацитетно мнение на събрания и делови срещи. Всичко предприето с нужната подготовка и експертна оценка ще успее и ще ви донесе предимства в утрешния рисков ден.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в период на учене. Повишават се изискванията към личната ви компетентност. Запишете се за нов курс, търсете допълнително разяснения за нещата, които предстои да вършите. Някой ще се добере и до тайни информации, които ще улеснят работата му в бъдеще. Ако се чувствате на ниво в дадена област може да започнете да преподавате. В този ден ученикът си намира учител и обратно, така и двете страни ще бъдат удовлетворени. Някои от проблемите ще решите и в съня си, но на яве трябва повече да се постараете.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един успешен ден за вас. Натрупаните до момента умения и знания ще ви донесат предимства, ще ви осигурят достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. Ден на тайното знание, на възможноста да се подключите към нови източници на информации и ресурси и да подобрите начина си на живот. Дайте всичко от себе си, особено ако започвате нова работа или участвате в конкурси. Този ден ще ви донесе допълнителна заетост и работа в нов екип. Ще бъдете приети в нова среда и ще вдигнете нивото.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 феврури – 20 март

Ден за учене от свои и чужди грешки. Подходете добросъвестно към всеки възникнал проблем у дома и на работното място. Ако сами не може да се справите, потърсете съвет от капацитет. Лесно се усвояват съвети и знания. Може да се доберете и до скрити информации и да попълните общата си култура. Направените връзки и асоциации ще помогнат да вземете правилното решение. Някой ще получи прояснение в съня си и ще намери верния път. Интуицията ще бъде спойката, която ще обедини знание и незнание в полза за вас.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Чакат ви печалби и придобивки. Ще вземете успешно изпит и може да дочакате повишение, което ще помогне в следващата година да влезете в нова среда. Шестицата е числото на Венера, на любовта, на вътрешния ред и хармонята. Сложете в ред любовния си живот и работете за наследник.

Родените днес ще знаят и ще могат много. Притежават нестандартен подход, който ще им помага да намират изход във всяка ситуация и проблем, пред които ги изправи живота. Парите за тях ще са повече средство, а не цел, но със сигурност ще ги имат и ще ги спечелят с дарбите си.

Заченатите днес ще имат интересни и известни предци. Тези деца ще бъдат защитници на закона независимо дали той е добър или лош, верен или лъжлив. Един ден може и да го променят.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.