Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес може да намерите жилище, но и да загубите важни документи. Бъдете особено внимателни. Плащайте по банков път и вземете всички мерки за защита на дома. Очертават се обрати при делови и служебни разговори. Не давайте достъп на странични лица до документацията и преговорите, които водите. Ще спечелят дискретните и отговорни хора. Днес не бива да се действа първосигнално. Не се разсейвайте, концентрирайте се над това, което вършите и след като го приключите започнете друго. Пазете очите, не стойте дълго пред екрана.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Всичко предприето днес ще ви донесе ползи и възможности за постигане на важна цел. Най-добрият ден в месеца за брокерски инициативи, за покупка на жилище, за прехвърляне на имоти и наследства. Очертават се придобивки и ползи, които не се дават всеки ден и на всеки. Може да преговаряте с покровители и работодатели по финансови въпроси. Ще се окажете свързващото звено между двама и ще вземете заслужен процент от сделки и договаряния. Вероятни са хипертонични кризи, не се преуморявайте.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с хармонична и ведра енергетика. Използвайте го за стопляне на отношения, за сделки с имот, за покупка на терени, на които ще развивате нова дейност или ще затворите цикъла в старата. Правите връзка, която ще е определяща за бъдещия ви бизнес и социален живот. Контролирайте емоциите, не допускайте да ви провокират и не си променяйте плановете. Да не се секат дървета, вероятни са инциденти. Не си позволявайте да подсичате нечии намерения и мечти. Нека всеки бъде себе си.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

От сутринта тръгва с проблеми и неприятни случайности, които може да променят посоката и планираното за деня. Нещо неочаквано ще се случи и ще ви сблъска с хора, които ще редактират живота, работата и личните ви връзки. Бъдете внимателни с техника и транспорт, пазете си документацията. Контролирайте се максимално на работното място, не се отказвайте от намеренията си. Възможно е духовно прозрение за пътя напред. В труден момент ще ви помогнат точните хора. Ден с прочистваща и оздравяваща енергетика.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Този ден определя флангове и позиции, дава на всеки неговото и това, което ще му донесе ползи. Проблемът е, че не всеки ще оцени жестовете и подаръците на съдбата. Едно посещение ще ви вдъхнови, а едно предложение ще ви вкара в нова посока, ще ви даде възможност да се внедрите на ново място със собственост или връзка, която ще ви обезпечи. Ще си проличат хората, които контролират и управляват чуждите съдби и животи. Ще станете актуални в средата си и може да бъдете издигнати на по-висока позиция. Окопайте се бързо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Този ден може да запомните с голяма придобивка, с нова работа и възможност да постигнете нещо непостижимо преди. Концентрирайте се, търсете начин да извлечете полза от всеки разговор и делово предложение. Не си позволявайте да изгубите контрол в ситуацията. Може да елиминирате конкуренти и да се окажете на точното място в точното време. Родените в третата декада са в по-благоприятна позиция. Купете имот или помещение, в което ще развивате бъдещата си дейност. Рискувайте в рамките на умереното.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с много възможности, но и с рискове на всяка крачка. Още от сутринта може да стъпите накриво в пряк или в преносен смисъл. Родените около 15 октомври да бъдат максимално внимателни в контактите, с парите и с подписването на новите договори. Не правете необмислени услуги. Мислете повече за личния си интерес. Не продавайте имот, а при покупка внимателно проучете всеки документ и пълномощно. Днес за вас сиренцето е в капана. Но може да намерите нестандартен начин да получите това, което не ви се дава.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не пропускайте този ден. Всичко може да постигнете и уредите. Може да спечелите дело за имот и да капарирате такъв. На работното място ще получите изгодно предложение или ще намерите начин да се измъкнете от неприятен ангажимент. Добре е тази вечер да се приберете с цвете за  утрешния празник, който няма да мине по нормалния начин. Не планирайте нищо съществено, както и срещи с много хора на неуредно и непознато място. Днес съдбата е благосклонна и към грешките ви, но утре за всичко ще си плащате с лихвите.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с много посоки на избор, с възможност да се установите и окопаете на ново място за живеене, на нова работа и в нова професионална среда. Търсете терен, на който да разширите дейноста си и да затворите производствения си цикъл. Всяка брокерска инициатива ще ви носи ползи. Купете или продайте имот, търсете начин да се измъкнете от условя и отговорности, които ви вредят и притесняват. Ще получите неочаквано вдъхновение и може да решите отдавна влачен проблем. Контролирайте кръвното и пазете очите.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един от силните ви и успешни дни за месеца, стига да не се отказвате и да опитате отново там, където в миналото са ви отказали услуга или право на достъп. Може да уредите важна придобивка за семейството и нов дом за себе си или за децата. Опитайте да се внедрите в нова професионална и бизнес среда. Хобито ви може да започне да носи доходи. Бъдете активни във всички посоки, в които получите някаква оферта или признание. Проблем, над който дълго сте циклили ще започне да се решава. Нищо важно да не се оставя за утре.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Този ден коригира подхода ви на работа и живот в изгодна за бъдещето ви посока. Отворете се към света, към всички предложения и варианти, които могат да ви донесат ползи. Ден с пречистваща енергетика, в който е възможно и прозрение за пътя напред, за целта към която да се устремите и начините да я постигнете. Ще срещате благоразположени към вас хора и сами ще помогнете на някой, с когото в бъдеще ще работите или живеете заедно. Не планирайте голям купон за утре, очертават се изкушения в любовта.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ако може да говорим в цветове, то днес е белият ви и слънчев ден, а утре при вас ще бъде намръщено, сиво и опасно дъждовно. Ще се леят сълзи, един ще си отива друг ще идва в живота ви. Затова днес използвайте всяка възможност и вариант да се срещнете с тези, които обичате или с тези, с които имате работа за вършенене и сметки за уреждане. Всяка инициатива ще ви се отплаща във времето напред и ще ви позволява да постигнете максималното. Чудесен ден за Рибите решили да сменят дом или да мигрират в нова бизнес среда.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. До октомври ще направите пробив в нова среда и може да се устроите на ново работно място. Чакайте повишение и важна придобивка в живота. Към края на годината сте в неблагоприятно юридическо положение, така че побързайте да удовлетворите изискванията на закона. 2019 г. ще ви донесе раздели, инвентаризации и приключвания преди новия старт през 2020г.

Родените днес ще бъдат новатори и изобретатели, но може и да пострадат от изобретенията си. Обезопасете дома, когато започнат да лазят, а когато проходят очаквайте от тях големи разрушения и проблеми. Така ще е докато започнат да строят. Ще се учат от проба-грешка, ще са много любопитни и ще се насочат към нови посоки на опитност.

Заченатите днес няма да загубят връзката си със света на душите, но често ще изпадат в особна тъга и меланхолия по нещо непонятно и загубено. Ще имат артистични дарби.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

CineLibri чества 100-годишнината на Ингмар Бергман

Честването на 100-годишнината от рождението на един от най-великите филмови стилисти на всички времена – Ингмар Бергман, която светът отбеляза на 14 юли, ще е сред акцентите и в програмата на кино-литературния фестивал CineLibri, чието четвърто издание предстои наесен.

Грета Ганчева с нови песни и танцово шоу на юбилеен концерт в Камчия

С две нови песни и танцово шоу зарадва многобройните си почитатели известната българска певица и актриса Грета Ганчева на юбилейния концерт за 75-годишнината си, проведен в Амфитеатъра на Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“.