Снимки

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден не се товарете с много задължения. Препоръчва се пасивност, изчакване, събиране на оферти и предложения и приключване на нещата, които трябва да се приключат. В неделя не си губете времето със семейни или обществени сбирки. Разговорите по същество ще се разводняват. Идете на спа, доставете си радост за сетивата, не се занимавайте с нищо сериозно. На 4-ти много неща в живота ви ще тръгнат по вода, ще се освободите от определени задръжки и недоброжелатели. Ще постигнете напредък в договаряния и преговори. Но може би най-важните промени за периода ще се случат на 5-и, когато Меркурий ще напусне вашия знак, а планетата на любовта Венера ще го замести. Тази рокада ще промени по някакъв начин мисленето ви, ще погледнете по-благосклонно и благо на хората, с които имате работа за вършене и проблеми за уреждане. В сряда ще се събудите с някакво ново чувство или ще вземете решение как да постъпите с една своя лична връзка. 5-и и 6-и са много благоприятни дни за запознанства, за стартиране на лечебни процедури и занимания в областта на изкуството, които неустоимо ви привличат. Бъдете внимателни, защото на 6-и ще е трудно да издържите на изкушенията, вероятни са изневери. На 7-и до 14,25 ч доминира свободният ни избор. След това друг ще започне да се намесва. На 8-и имате шанс да спечелите повече пари.

Телец 21 април - 20 май

През уикенда избягвайте пренапрежението. Не са изключени нервни сривове и пикове в настроението. Не делете нищо с никого. Не се препоръчва работа в екип. Може да провокирате нечия агресия с претенциите си. В неделя не ходете по митинги и не участвайте в съвместни инициативи.

В понеделник късметът ви се връща, работата ви потръгва, намирате начин, изход и вариант и в най-затрудненото положение, в което се намирате. Този ден ще помогне да заобиколите преградите, ако не можете да ги разрушите. На 5-и планетата на бизнес контактите, комуникациите и търговската инициатива Меркурий ще навлезе във вашия знак, а това ще помогне в следващите дни да спечелите пари и влияние, да станете по-актуални и търсени за дейностите и услугите, които извършвате. Ще тръгнете нагоре към славата, парите и постиженията и първите резултати ще видите още в петък. За вашите интереси ще работят и тези, които ви обичат. На 5-и е добре да уредите и сделка с недвижим имот. Вечерта ви води към опияняващи връзки. Но като се събудите на 6-и, може да се окажете в прегръдки, от които няма измъкване. Не се обвързвайте с никого за нищо в този ден. На 7-и до 14,25 ч властва 30-ият лунен ден, което се случва рядко и ни дава възможност да постъпим, както ни се харесва. Бъдете себе си и на 8-и ще получите голям подарък от съдбата.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

В събота проведете прочистващи инициативи и диета. Прочистете и душата си от насъбраното неудовлетворение. В самота и на спокойствие ще решите проблемите си. В неделя бъдете избирателни в контактите. Препоръчват се срещи с хора, от които нещо ще научите и ще имате взаимни ползи от срещата. Това е и благоприятният ден за инвентаризация на връзките, за прекратявате на вредни и губещи контакти. В понеделник тръгвате със свежи сили напред, давате прекрасни идеи, правите впечатление. Може да ви изберат и предпочетат за важна и престижна работа. Преградите падат, особено тези, с които отдавна се борите в себе си. Денят дава възможност да се постигне непостижимото преди. На 5-и подпишете нови договори, действайте в посока на брокерски инициативи и уредете сделка с недвижим имот. Вечерта е магична, магнетична и любовна, но важното е да се събудите на 6-и в своето легло. В тази сряда преди новолунието действат тъмни и вредни сили. Може да попаднете в засадата на нечие недоразумение и скандал. Нищо важно да не се предприема. Не носете изделия от кости и рога. 7-и е ден на прозрения. До обед имате повече свобода на действие. На 8-и чакайте печалби и придобивки. В събота отворете свое заведение и рестартирайте спрени бизнес инициативи. Намирате своята пазарна ниша.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Давайте го по-лежерно и премерено през уикенда. Препоръчват се разходки, обновяващи тялото и душата дейности и посещения на релаксиращи места. Не се товарете с колективна и обществена дейност. В неделя не се събирайте с родата и не решавайте важни семейни въпроси. Тенденцията е разговорите да се разводняват и да не се взема адекватно решение. Препоръчват се срещи на четири очи с хора, които може да ви дадат експертно мнение по важен за вас въпрос. На 4-ти пътят пред вас се отпушва. Чакат ви два от най-успешните ви дни за месеца. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. На 4-ти чакайте и посещение на личната си муза. Анализирайте и реализирайте всичко, което ви хрумне. На 5-и може да се обзаведете с имот или да накарате имотите ви да работят за вас и да ви носят доходи. Добре е да се купи жилище или да се отдаде или наеме някаква материална база под наем. Вечерта вървите към изневери. На 6-и Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Овена. 6-и и 7-и може да се окажат изключително трудни и вредни за амбициите и страстите ви дни. Попадате в капани за наивници. Не подписвайте нови договори. Неблагоприятно е за раждане със секцио в обедните часове на 7-и. На осми правите силен ход и до вечерта ще оберете богата реколта. Планирайте за понеделник важна делова среща.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Този уикенд носи разнобой в семейството. Интересите ви са противопоставени на желанията на партньора, а и децата предявяват претенции, с които ви затрудняват. Ще влизате в неприятни отношения, ще отлагате нещо отдавна планувано за сметка на работа или ангажимент, който е трябвало друг да свърши. Изпълвате се с неудовлетворение. Изчистете го в сауната или в някакъв рехабилитационен център. Не се занимавайте с важни делови задачи. В понеделник не тръгвайте рано с голямата кошница. Късметът ви ще се успи, но до края на работното време ще постигнете напредък в делови и бизнес инициативи и ще се измъкнете с лекота от неприятни служебни положения. В този ден каквото се посади, ще се хване. Препоръчва се да си върнете дълговете и да не правите нови. Родените в първата декада вървят към любовна авантюра, но е по-добре да не я правят на 6-и. На 7-и до обед доброто и злото сключват примирие и ни оставят сами да правим избора си. Не чакайте друг да ви върши работата. 7-и е ден на нестандартни прояви и поведение в работата и в секса. Иска ви се от всичко да опитате и може да го имате на различни цени. На 8-и важното да се свърши бързо. Следобед влизате като резервен играч в игра, от която друг ще печели и дано това са собствените ви деца. Склонни сте да финансирате инициативите на близки и приятели.

 

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден изисква приключване, а не започване. Опитайте да постигнете определена цел и положението, което ви удовлетворява. В неделя е желателно да се срещнете с консултанти и съветници по повод бъдещия ви избор и лична политика. Сами може да спечелите от консултантски услуги и реклама. На 4-ти всички тръгват да действат в посоката на личния си интерес. Ще се окажете застигнати, изпреварвани и прередени, ще се изпълните с неудовлетворение и трудно ще напредвате. Може да се окажете и в любовен капан, да разберете за изневери и сами да изневерите. Изложени сте на риск, ако споделяте идеите си в желанието да се харесате. 4-ти и 5-и са изкушаващи дни, желанията за по-добро представяне може да замъглят вниманието ви и така да позволите друг да се възползва от хрумванията и проектите ви. На 5-и може да се решите и на инвестиция и покупка, която е по-полезна за партньора, но вие ще плащате и ще обирате негативите на лихвите с времето. Следете кръвното, контролирайте емоциите и на 6-и, когато изкушенията ще са повсеместни. Там, където ангелът ви е слаб, ще се действа провокативно. Не се лакомете за нищо, смирете амбицията си. На 7-и до обед задвижете мечтани проекти, а на 8-и чакайте постъпление в семейния ви бюджет. Навлизате в обезпечен материално период. Повишават ви.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Съботният ден прекарайте в тесен приятелски и роднински кръг. Избягвайте психическите натоварвания, но физическите и умствените са за препоръчване. Не пренебрегвайте съветите на интуицията, проведете прочистващи тялото и душата процедури. В неделя нещо изгубено или пренебрегнато от друг ще дойде при вас. Бъдете избирателни във връзките. Този ден сваля маските, показва истинското лице на проблемите и хората наоколо. Ще ви станат ясни нечии амбиции и предпочитания. Нужна е трезва преценка на всеки ход. В понеделник откривате странични варианти и пътища, ако основният път е препречен. Никой не може да ви спре и ограничи. Намирате пролуките, през които да се вмъкнете на желаните места и да поставите условията си. 5-и е благоприятен за пътувания и опознаване на света от друг ъгъл и гледна точка. Народното поверие препоръчва да се пресажда разсадът на „млад месец”. Всичко посадено в дните около новолунието, когато Луната ще се подмлади и ще започне да нараства, ще даде богата реколта. На 6-и навлизате в рисков период. Това е ден на грешки и опасности. Не рискувайте, бъдете особено внимателни, не товарете очите. На 7-и не взимайте отговорни решения. Очертават се проблеми с документи. В петък към обед късметът ви се връща и до края на работното време ще имате неочаквани печалби и предложения.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Изключете телефоните в почивните дни. Релаксирайте на приятно място. Изолирайте се от хората, които непрекъснато ви притесняват в делника. Този уикенд прекарайте в тесен семеен и роднински кръг. Приятелите да почакат, особено тези, които се опитват да ви привлекат към техните интереси и амбиции. Препоръчва се пасивност и нищоправене. Не бързайте за нищо и за никъде. Не започвайте нови инициативи, особено ако са част от чужда игра. Не теглете кредити, а се опитайте до новолунието да си върнете дълговете. 4-ти и 5-и са най-силните ви дни за периода, а и за месеца може би. На 4-ти всичко стопирано, задържано и невъзможно преди тръгва по вода. Ще получавате екстри и привилегии, ще постигате завидни резултати на работното място и поощрения за добре свършената работа. С лекота ще направите удобни за другите собствените си амбиции. На 5-и подпишете нови договори, уредете отдавна подготвени сделки с недвижими имоти и се внедрете в нова пазарна ниша. Вие сте на ход. На 6-и ще омаете някого с чувственост и ще привлечете любовта. Това ще ви излезе солено през уикенда, когато ще покривате чуждите нужди и ще изпълнявате указания. На 7-и до обед всеки има право на избор. На 8-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Ако не се съобразите, до вечерта ще направите рисков финансов ход.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съветът за уикенда е да не променяте плановете и личната си програма, особено ако чужди хора изискват съобразяване с техните действия и инициативи. Избягвайте случайните контакти. Посетете места за почивка и отдих. Релаксирайте и проведете прочистващи тялото и душата процедури. Ако позволите намеси, ще се заредите с негативизъм и в началото на деловата седмица ще претърпите загуби и ще се чувствате нестабилни. На 4-ти на пътя ви са поставени прегради. Не се опитвайте да ги премахнете със сила, а заобиколете, опитайте от друг ъгъл, с други средства и начини да постигнете каквото е важно за вас или за търсените нови варианти. Пазете си документацията и идеите. Каквото споделите, ще бъде използвано от друг. 4-ти и 5-и се свързват с кражбата на интелектуална собственост. На 6-и ще откраднете чужда любов или ще се опитате да заемете чужда позиция, като с това си въобразявате, че добивате сигурност. Най-важните за вас дела и действия отложете за 7-и до обед, когато добрите и злите сили сключват примирие, не се намесват толкова в живота и избора ни и ни оставят на собствен ход. На 8-и идват постъпления в бюджета ви. На прага сте на изгодна сделка и договаряне. На 8-и и 9-и може да отворите своето ново заведение, търговски обект и дейност. Ще си проличат родените да печелят.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не си разваляйте спокойствието и почивката на 2-ри и 3-ти. Лесно се влиза в преразход на енергия, средства и пари. Въздържайте се от активна дейност. Всичко, което ви изглежда стабилно и обещава печалби, ще донесе загуби на време, нерви и пари. Не си позволявайте да зависите от чуждото мнение и особено от нечий избор. Препоръчват се разходки сред природата. Сменете един вид труд с друг. В понеделник сте пълни с енергия, особено ако не сте я загубили и изразходвали напразно през уикенда. Ще излезете с чест и допълнителни печалби от всяка ситуация, разговор и сделка. На 5-и може да направите най-силния си ход, да придобиете собственост или да направите изгодна замяна. Подписаните в този ден договори ще са изгодни и обезпечени. Вдигнете си цената, не отлагайте нищо важно и значимо за следващите дни, когато ще ви засипят грижи, неприятности и здравословни проблеми. На 6-и вървите към изневери или разбирате за такива. Родените в първата декада са настроени на скандали, от които ще излязат ощетени. Не вярвайте на думи и обещания. 6-и и 7-и не са благоприятни за вадене на зъби и пластична хирургия на лицето. На 7-и проблемите ще са повече за родените във втората декада, особено ако се съобразяват с другите, а не със себе си. На 8-и започвате да печелите. Стартирайте нов бизнес. Идват дни на успех.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В почивните дни съдбата ви дърпа в различни посоки. Пътувайте, доставете си радост за сетивата, тялото и душата. Препоръчителни са водни процедури. Ограничете контактите с непознати. Търсете спокойствието и вдъхновението на усамотението. В неделя посетете учителите си или сами давайте консултации. Не спорете с никого, а се опитайте да извлечете ползи от споровете на другите. По някакъв начин този ден сменя декорите в живота ви. Опитайте да се отървете от всичко лъжливо и бутафорно. 4-ти е ден, в който всичко може да тръгне по вода, да ви донесе ползи и късмет в бизнеса, отношенията и водените дела. Ще ви хрумнат гениални идеи. Ден на прозрения за пътя напред и за начините да победите в една почти изгубена битка. 5-и е един от най-благоприятните дни за този месец. Получавате неочаквани екстри. Добре е да се подписват нови договори, да се уреждат делови срещи и запознанства и да се използва всичко, което съдбата ви подава като коз и нова възможност. На 6-и тъмнината ни обгръща, предстои новолуние, ограбващо сили и амбиции. Останете, където сте, не предприемайте нищо рисково. На 7-и до обед може да си позволите разкоша да постъпите както ви се иска. На 8-и ще плащате за чуждите нужди и успехи. Навлизате в период на преразход. И ако започнете нов бизнес, друг ще ви харчи парите.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Използвайте уикенда за концентрация и прочистване на мислите. В началото на идващата седмица ви предстоят важни и отговорни дела и начинания, на които ще се крепят в бъдеще кариерата и личният ви успех. Не позволявайте да ви потискат и притесняват. В неделния ден посетете учител или компетентен човек, с когото можете да обсъдите и споделите намеренията си. И като се събудите в понеделник, знайте, че вървите към промяна, към късмет и възможност, която не е за изпускане. Денят се свързва с водата. Може да направите резервации за бъдещата си почивка на море и да изпреварите конкуренцията с неочакван ход. Родените в първата декада са изпълнени с неочаквано вдъхновение, което може да ви изстреля на върха на кариерата. Луна и Нептун са в съвпад със Слънцето ви. На 5-и Венера напуска вашия знак, изтрезнявате, виждате грешките си в любовта или се решавате на изневяра, която няма да реши проблемите, а ще ги умножи. Мислете повече за материални неща, подсигурете се с жилище. На 6-и ще ви преследват неприятности и хора със скрити намерения. Една изневяра ще донесе компромат. И ако отдавна се опитвате да бъдете себе си, направете го сутринта на 7-и, когато всеки може да постъпи както му изнася и харесва. Но ако говорим за пари и печалби, пригответе се на 8-и да ги спечелите и получите. Вие сте на ход.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.