Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота желанията взимат превес над разума. Сексуалната енергия руши норми, здраве и обещания, превръща ви в ловци на едър и дребен дивеч. Можете да имате нещо желано, но бъдете готови да платите и висока цена. Неделният ден започва с реформи. Партньорите поставят своите ултиматуми. Ще трябва да се постараете повече, за да има мир и любов. Включете в действие резервите. Ще се наложат непредвидени харчове. В понеделник не бързайте да се изявявате, да правите промени, да започвате нещо ново, без да сте проучили нещата и да сте си осигурили нужната подкрепа и юридическа защита. Родените в първата декада може да влязат в разправи на работното място във вторник и да си докарат неприятности. 14-и е ден на суетата и празното говорене. Не вярвайте на обещания, сами си вършете работата и не се бъркайте в чуждата. Вероятни са проблеми с бъбреците. 14-15-и са рискови за оперативни намеси в областта на отделителната система. 15-и е зареден с огромен емоционален потенциал. Няма да издържите на напъна, ще скъсате дигите в живота си и ще тръгнете в посоката, която отдавна ви привлича. Може да се наложат раздели. Каквото предприемете на 16-и ще ви донесе късмет и ползи. Добре е за сделка с недвижим имот и покупка на жилище. Изявите ви ще носят слава и пари. Тази вечер направете предложение. 17-и носи опасност от обсебване, особено в сексуален аспект.

Телец 21 април – 20 май

На 11-и в хороскопа на родените в третата декада се образува кармичен кръст. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на околните. Може да се изпокарате с роднини за имоти, с децата за разходи и учене и с партньора за пари и амбиции. Смирете апетитите, не си позволявайте авантюристично поведение. Ако в този ден заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Не ходете по митинги. В неделя няма и помен от агресията в предния ден, но за да ви е спокойно, е добре да направите някои промени, да уточните отношенията си с близките и децата, за да си нямате разправии за същото в бъдеще. Може да поставите всеки на мястото му, но и на вас ще ви подрежат крилцата. В понеделник преди да започнете нещо ново, довършете каквото има да се довършва. В този ден е важно да се достигнат целите, определени в миналото, а във вторник да се проведат консултации за новите начинания. В сряда правите силен ход напред, сключвате изгоден договор и в четвъртък продължавате с тактиката на делова и лична активност. В тези два дни може да очаквате печалби и награди за добре свършената работа. Стартирайте нови проекти, уредете имотни и наследствени дела. Върнете си дълговете, но не само финансовите, а и тези, свързани с жестове на внимание към някого. В петък вървите към изневери и проблеми в любовта. Всичко тръгва наопаки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Случващото се в съботния ден активизира амбициите, вкарва ви в интриги и конфликти, които може да провалят уикенда. Влизате в преразход на средства, пари и усилия. Не участвайте в публични изяви. В неделя може да се отложат приятните пътувания и да се заменят с неприятни такива. Ще правите услуги и ще се ангажирате с хора, които ще ви ядосват и провокират. В понеделник и на работното място не поемайте нови отговорности и не подписвайте нови договори, докато ситуацията не се изясни и избистри. Ще ви предлагат изнудващи оферти. Довършете започнатото от предните дни. Във вторник действайте обмислено и без бързане. До вечерта ще получите желаната оферта. Не бързайте с новите договори. В момента тече борба на нерви. Ще спечели този, които може да издържи на напъна и да дочака опонентите му да изгубят търпение и да направят прибързан ход. На 14-и ще има конфликт на работното място, но с лекота ще овладеете емоционалните импулси. В края на работното време посоката ще се изясни и на 15-и ще направите своя силен и печеливш ход. В този ден всичко ще тръгне по вода. На 16-и сключете нов договор и стартирайте нова дейност. Направете покупки и вложения в имот. Кандидатствайте по спонсорски програми и европейски проекти. Печелите конкурс, взимате изпит. На 17-и не само любовта ви готви капани, бъдете сред свои.

Рак 22 юни – 21 юли

11-и е денят на неконтролируемите апетити. Контролирайте се максимално не само в храната, но и в отношенията. Не участвайте в съвместни инициативи и демонстрации. Където се съберат много хора, ще пламват искри. Денят се свързва с изгнанието, с всевъзможните отрови, които ни мътят мозъка. Стойте далече от провокации и съблазни. Неделният ден носи сила за промяна, за преустройство, преместване и ремонти. Заложете здрава основа на всичко, което правите, а ако започвате ремонт, не пестете от материали. На 13-и ще постигнете важна цел, ще получите отказван преди достъп и поне една задача ще доведете до успешен край. Не бързайте. В деня на костенурката печели този, който бърза бавно. На 14-и посетете хора, способни да ви дадат адекватна подкрепа, защита и консултация по неотложен и важен за вас въпрос. Не влизайте в разправии и скандали. Вечерта ще бъде доста провокативна за родените около 1 юли. Марс и Луна ви гледат в пречупващ аспект. На 15-и чупите окови и прегради, тръгвате в своя път дори и зад гърба си да чувате молби, закани и упреци. Най-силният ви ден за периода е 16-и. Може да направите силен ход, да вложите пари и интелект в нов проект, да купите имот, да намерите благодетел и да стартирате нова дейност. 17-и е ден на любовната магия. Няма да издържите напъна на страстта, но после дълго ще плащате.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота кой каквото захапе няма да има пускане. Апетитите са огромни. Никой не отстъпва от амбиции и от територии на влияние. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Тя е сиренцето в капана на страстта, което съвсем не е безплатно за вас. Ще си плащате в следващите дни за всяко удоволствие. Не си позволявайте изневери. Неделният ден носи възраждаща и стабилизираща сила. Ще се разберете в играта на чувствата, ще намерите лечебно място и ще проведете лечебни процедури. Всичко ще си дойде на мястото, ако се преместите там, където ще ви е по-уютно, удобно и защитено. В понеделник не се включвайте в споровете на работното място. Проведете разговори на четири очи с капацитети в интересуващата ви област. Във вторник ще вземете това, което ви се полага, и ще приключите спешно поне с една важна и отговорна задача. 15-и ви дава сила да тръгнете в нова посока, да се справите с тези, които ви пречат, и да стартирате нова дейност. Всичко, което предприемете, ще донесе ползи в бъдеще. На 16-и важното свършете по най-бързия начин. Може да уредите имот и наследство за децата си. Следете кръвното, пазете очите. Навлизате в труден период. В петък рискувате много, особено в любовта. Ще плащате чужди сметки, ще правите неприятни разкрития, ще изневерявате. Предстои ви ограбващо новолуние.

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден се свързва с коренната реформа, с промяната в отношенията, която може и да не отговори на очакванията ви. Ден на невъзръщенците. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Не се поддавайте на гнева и не предприемайте нищо съществено. Вечерта Луната навлиза в Дева. Очертават се нови посоки на избор, които ще се окажат много по-перспективни. В неделя ще се събудите вдъхновени от идеи и намерения, които ще променят живота и отношенията ви с близки и приятели. Следвайте импулса, пътувайте, стартирайте нова дейност или преустройствен план, който ще донесе разширение в дома ви и по-голям личен комфорт за членовете на семейството. В понеделник не започвайте нищо, преди да сте приключили с обещаните проекти и да сте се издължили някому за направените жестове. До вечерта приключете стар проект и си освободете ръцете и ума за нещо ново. На 14-и ще спечелите от съветите, които давате. Ще се появи и нова клиентела в бизнеса, който развивате. Провеждайте разговорите си на четири очи. На 15-и не отклонявайте покани, търсете пътища за бърз напредък и преследвайте целите си неотклонно. До вечерта ще се похвалите с победа, а в четвъртък и с важна придобивка. За петък не планирайте нищо важно. Лесно може да бъдете оплетени в лъжи. Любовта предлага своите изкушения.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота останете в тесен кръг. Ден на съблазни и манипулации. Контролирайте апетитите на всички нива. Не влизайте в спорове с хора, с които е трудно да се разбереш. В неделя отделете време за почивка и упражнения, възвисяващи духа. Денят се свързва с фундамента. Всичко, което правите, трябва да е здраво и функционално, защото на него ще се крепят следващите ви инициативи. Сексуалната ви енергия достига високи нива, може да направите и бебето. За 13-и не планирайте старт на нови инициативи и проекти. Ден на пасивност. Довършените ангажименти ще донесат пари и ползи, а започнатото може и да се провали. Във вторник Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Марс. Аспектът провокира експлозивни емоционални състояния. Може прибързано да се разделите с тези, с които обичта не е угаснала и страстите не са прекипели. За 14-15-и не планирайте хирургически интервенции, свързани с отделителната система. На 15-и преградите са лесно преодолими. Търсете ново място за внедряване и ново поприще за утвърждаване. Всичко предприето ще ви откъсне от вредните и разболяващи за вас положения. Късат се дигите, които дълго не сте могли да преодолеете. 16-и е ден на придобивки. Може да намерите нова работа и жилище. На 17-и бъдете особено внимателни и не рискувайте. Една изневяра в момента ще ви коства много.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежка събота, особено за родените в третата декада. Кръстосвате шпагите на претенциите с близките и децата. Може да се стигне до кавги и раздели. Не си позволявайте изневери. Сексуалната енергия подкопава здравето. Не се препоръчват участия в митинги и състезания. В неделя ще получите откровение за правилната посока. Предприетото ще залага основите на бъдещото ви семейно и лично щастие. Ден на фундамента. Изпипвайте детайлите, не се скъпете в усилия и средства. В понеделник се пазете от случайни контакти. Не е ден за запознанства. Ще има опити да ви въздействат и поставят в подчинително сътрудничество. Бягайте от места и хора, в които усещате лошо излъчване към вас. На 14-и е желателна среща с учителите, с тези, на които вярвате и се уповавате. Не се включвайте в жабешкия хор на работното място. Много ще се спори, но работа няма да се свърши. Ден, в който маските падат, виждате ясно амбициите и грешките на околните. Направете си изводите. Чакат ви два силни и успешни дни. На 15-16-и може да подпишете изгодни договори, да направите чудесна сделка, да купите жилище и да влезете в нова бизнес среда. В четвъртък е добре да се кандидатства и по европейски проекти. Не е все едно с кого ще бъдете вечерта. Каквото поискате ще го имате. В петък сте на крачка от изневяра.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 11-и ограничете публичните изяви. Претенциите се увеличават, влизате в излишни спорове и привличате негативни реакции. Не се товарете с тежка физическа работа, проведете оздравителни процедури. Приключете обещана работа. Ще ви похвалят публично. Нищо ново да не се започва. Навлизате в рисков период. Внимавайте с храната. В неделя ще се наложи нещо да направите за пръв път. Ще трябва да позволите и на децата това, което до момента сте ограничавали еднолично. Един ще се почувства пораснал, а друг остарял. Вече сте на друга навивка на лични отношения. 13-и е ден за пасивност, независимо че отчаяно ви се иска да сте първи, да определяте избора и да доминирате в средата си. Прочистете се от шлаката на физическо и духовно ниво. Ако поседите в тишина, ще преосмислите намеренията си и ще вземете правилното решение. 14-и е свързан с енергийни загуби и с вероятност да плащате за всичко много над пазарната му стойност. Прекъснете вредни връзки, нужна е трезва оценка на реалностите. На 15-и може да стартирате нова работа и ново производство. Ще постигнете много. Ще спечелите спонсор на своя страна. На 16-и може да станете с една идея или с един апартамент по-богати, но на 17-и може да загубите много с грешен избор, с изневери и с отсъствия от мястото, където ви очакват с любов или се нуждаят от вас.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако в събота ограничите контактите до минимум и контролирате апетитите, ще си спестите лични и здравословни проблеми. Тенденцията е към скандали и авантюристично поведение, от които няма да имате ползи. В неделя взимате ситуацията в свои ръце, правите неща, които осигуряват семейните удобства и стабилност. Намерете време за релакс и оздравителни процедури. Ако започнете нещо важно, не пестете средства и усилия. Ремонтирайте както си трябва и по правилата. В понеделник, докато другите спорят, блъскат се и си създават проблеми, вие тихо и спокойно може да си свършите работата и да извлечете ползи от чуждата неорганизираност и разсеяност. На 14-и не бързайте с новите проекти. Ще се прилепят некадърници и мързеливци, които ще трябва да влачите на гърба си. Консултирайте се по важни въпроси със специалисти в съответната област. Сами може да спечелите от консултантска дейност. Работете самостоятелно, не се кооперирайте с друг финансово и за съвместна работа. На 15-и ще криволичите между своите желания и чуждите претенции. На всяка крачка ще ви стопират. Не губете самообладание, ако на едно място не стане, на друго ще пробиете. Щадете кръста и бъбреците. На 16-и ще спечелите с изгодни вложения и покупки. Намирате спонсор. На 17-и ви тресат любовни интриги. Нищо ново да не се предприема.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Време е за коренна реформа в съботния ден. Старото се руши, апетитите са огромни, претенциите се увеличават. Родените в третата декада трудно ще удовлетворят изискванията на близките. За вашите проблеми и желания никой няма да попита. В неделя включете активно резервите и си гонете целта. Ден на откровения и възможности да се подредят нещата така, както ви харесва. В понеделник не тръгвайте към нови срещи и запознанства. Не започвайте нова дейност. До два дни ще получите много по-добри оферти. 14-и ви дава възможност за странични доходи от хобито ви или от нов предмет на дейност. Не се включвайте в съвместни инициативи. Ще давате повече, отколкото ще получавате и хитреците ще се възползват. Вечерта поставете личните си условия и ултиматуми. В този ден маските падат. Разбирате кой ви е поставял в неизгодна и губеща позиция. 15-и освобождава личната ви активност. Усещате, че можете всичко и постигате отдавна гонена цел. Не се отказвайте от нищо, което може да имате и постигнете. Шансовете са на ваша страна. В четвъртък до обед може да осъществите изгодна сделка, да направите солидно вложение и да подобрите начина си на живот. Следобед навлизате в рисков период, особено по отношение на любовните връзки. В петък изневерявате и ви изневеряват. Качвате кръвното.

Риби 20 февруари – 20 март

11-и е символ на саможертвата и прошката, но малко хора ще го направят. Пречи гневът, амбицията и желанието да изпъкнеш за чужда сметка. Рибите са жертвоготовни, ще направят всичко за близките и децата. Съветът за 12-13-и е да не бързате, да не си превишавате правата, да изчакате и да се съобразите с промените наоколо. Нищо важно да не се започва. Прочистете се от шлаката, търсете консултации и проведете някои разчистващи пътя и прочистващи здравето ви процедури. Подгответе се за качествен скок в живота в следващите дни. На 14-и може да намерите работа по специалността. Ще си проличат капацитетите, ще вземете изпит и ще спечелите конкурс в следващите дни. Вечерта на 14-и се контролирайте максимално, не позволявайте да ви провокират и отклоняват от целта. На 15-и ще плувате в свои води, ще получите покани, а до дни и чаканото странично финансиране ще дойде. Сега е моментът да се започне нова работа, да се вложат пари, усилия и ресурси в нови проекти. На 16-и може да намерите жилище или друга база, на която да установите новата си дейност. Проблемите на другите ще отворят неочаквани пътища за вас на 17-и. Съветът е да стоите под крушата. Бъдете сигурни, че ще оберете реколтата, посадена от вас или от друг. Ще изживеете вълнуващи и магични моменти и в любовта. Дано после да не платите с лихвите.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Лентата на Милко Лазаров грабна

„Áга“ открадна френскa Гран при

Лентата на Милко Лазаров грабна "Златeн лебед" в Кабур

Тридесет и две заглавия останаха под чертата при победния рейд на българската копродукция „Áга“ на международния филмов фестивал в Кабур, Франция. Лентата, чийто режисьор е Милко Лазаров, беше наградена с Гран при, Златен Лебед, тази неделя, по време на закриването на 32-рото издание на кино форума.

Камата засне клипче в подкрепа на

Стоичков рекламира Народния

Камата засне клипче в подкрепа на "Театър пред театъра"

Футболната легенда Христо Стоичков неочаквано засне рекламно видео за Народния театър, в което подкрепя инициативата „Театър пред театъра“.