Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ще се събудите с откровение за бъдещето и с възраждаща се сила за реализация на набелязаните цели и проекти. Използвайте този ден активно и за укрепване на здравето си, направете някои процедури и посетете център за релаксация. В неделя останете със семейството, ограничете кръга от познанства и се пазете от случайни срещи, които могат да разбъркат живота ви. Една изневяра ще ви донесе само неприятности. В понеделник не бъдете активни на работното място. Нищо от това, за което се говори или преговаря, няма да се реализира на практика. Напразно си губите времето, хабите сили и енергия в празни приказки. 23-ти е най-печелившият ден за бизнес инициативи. Ще преодолеете всяко ограничение. Всичко ще тръгне по вода, ще дойдат печалби дори и от на пръв поглед неактуални дейности. Добре е да се сключат нови договори, да се споразумеете за цени на стоки и услуги. На 23-ти купете имот, инвестирайте в нов офис или магазин, направете откриване и промоция. Всяко начинание ще е успешно. 25-и се управлява от сили в сивата икономика и задкулисни игри. Отношенията са непредсказуеми. Може да се загуби повече от вложеното, ако не сте в играта. Въздържайте се от нови инициативи и не позволявайте да ви въздействат. На 26-и ще се събудите с усет за полезното и вредното. Сверете часовника си с актуалните задачи и с изискванията на момента.


Телец 21 април – 20 май

С навлизането на слънцето в Близнаци вие излизате от сатурнова дупка. Настоящият период ще ви вдигне цената и акциите, ще помогне да вземете адекватно и печелившо решение за бизнеса си и да се устроите в подходяща среда. Чака ви повишение и възможност да отлепите от дъното. Съботният ден възражда неподозирани сили и амбиции. Чудесен момент за начало на ремонти, преустройства и строителни дейности. Включете резервите на пълна мощност. В неделя се вслушвайте във вътрешния си глас, прочистете се от отровите, от чуждите мисли и въздействия. На 22-ри потърсете старата любов и се постарайте да сложите в ред личните си отношения, за да не пречат на работата в следващите дни. Вероятни са и нови запознанства. Работата да почака. На 23-ти Меркурий и Луна се намират в градусите на финансовата екзалтация. Това е денят, в който бизнесът ви със сигурност ще потръгне. С голяма вероятност ще подпишете изгоден договор, ще получете поръчки и ще спечелите търгове. Ако на 23-ти - 24-ти отворите нов търговски обект или офис, ще печелите добре и бизнесът ви ще процъфтява. В тези два чудесни за финансите ви дни може да получите неочаквана подкрепа и оферта, която не е за изпускане. Сега а момента да направите своя ход с пешката царица. На 25-и нищо съществено да не се предприема. 26-и провокира агресия.


Близнаци 21 май – 21 юни

На 20-и в 20 ч. и 22 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци. Денят е рисков и неблагоприятен за големи натоварвания. Не се правете на баш майстори, а повикайте такива, ако ви предстои ремонт. В този ден от играчка лесно ще стане плачка. Грижете се за здравето си. Сънищата показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия. В неделя поспете повече и ще избегнете неприятните моменти. Нищо ново да не се предприема. Не позволявайте да ви притесняват. Ден на костенурката. Противопоказно е да се бърза. В понеделник на работното ви място малко работа ще се върши, но много ще се приказва. Всеки ще дърпа чергата към себе си. Но пък ще ви тръгне на любов. Отбележете си с червено 23-ти - 24-ти. Това са най-силите дни за бизнес инициативи в този месец. Следобед на 23-ти може да се споразумеете по спорни въпроси и да сключите изгоден договор. Преградите са само в ума ви. Ще направите силен ход, с който ще стабилизирате материалното и общественото си положение. 24-ти е най добрият ден за покупка на недвижим имот и ново жилище, дори и на зелено. Кредитирайте и децата. Добре е да се отворят нови търговски обекти. Не се разсейвайте с емоции. В момента трябва да се мисли само за сделки. На 25-и тъмнината ви обгръща. Предстои ограбващо новолуние във вашия знак. На 26-и ще влезете в тежки конфликти.


Рак 22 юни - 21 юли

В събота ще свършите много добра работа, ще направите ремонти и нововъведения и ще получите откровение за пътя напред. Имате възможност да се измъкнете от нежелани присъствия и да станете по-самостоятелни. В неделя приключвате един етап от живота си. Някой е пред дипломиране, друг се жени, а трети заминава далече от дома. Намерете тихо и спокойно място и обмислете бъдещите си крачки. Вечерта навлизате в рисков период. Вероятни са скандали и неприятни разкрития. В понеделник ще стане напечено поради интимните ви връзки по месторабота. Ще ви отнемат задачи и ще ви поставят неприятни такива. 23-ти започва с бурни емоции и неочаквани обрати, но към края на работното време напипвате правилната посока. Може да сключите изгоден договор. Един ще намери благодатна пазарна ниша, а друг ще получи защита от любовта и емоционалните си връзки. 24-ти е ден с огромна сила и възможност да се внедрите в нова среда, да купите жилище за вас или за децата и да се устроите на ново работно място. Ще ви предложат и по-добро заплащане. Това е ден криещ огромен потенциал. Дано успеете да го използвате в своя полза и интерес. На 25-и си докарвате неприятности, които ще ви държат влага цял месец. Нищо важно да не се започва. На 26-и ще се събудите с важно разкритие и интуитивно решение на проблемите, които ви тревожат.


Лъв 22 юли – 22 август

На 20-и старите отношения се рушат, разпада се постройката на старите връзки и се върви към нещо ново, което не сте правили или изпитвали преди. Ден на мечката и на мечешките услуги. Внимавайте, може да навредите в желанието да помогнете. Оставете порасналите си деца сами да се справят с проблемите си. Дайте помощ само ако ви я поискат и в неделния ден, когато всеки трябва сам да стигне до целта си, да се изправи срещу страховете си и да бъде себе си. Направете предложение за брак. В понеделник Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. Действайте директно във връзките, опитайте се да привлечете в своята орбита хора, които ви правят впечатление с дарби и таланти. На 22-ри не правете събрания. Разговорите се разводняват от дребни въпроси и търкания. Каквото отложете за 23-ти, ще донесе пари и придобивки, възможност да сключите успешни и дълготрайни договори. Важното уредете до обед. Следобед ще успеете само в комбина с някого. На 24-ти давате всичко от себе си в името на децата и обезпечавате тяхното бъдеще. Сега е моментът да работите за тези, които после ще работят за вас. Всеки жест ще се запомни и върне. На 25-и прекъснете вредни контакти, посетете за консултация и съвет учителите си и тези, на които вярвате. В петък първата ви реакция е правилната. Ако нещо ви се дояде, яжте го до другото новолуние.


Дева 23 август – 22 септември

Не си поставяйте тежки задачи за съботния ден. Заемете се с лечение и релаксирайте на лечебно място. Този ден се свързва с основата и фундамента. Към всичко да се подхожда задълбочено и сериозно. В неделя поспете до обед и ще избегнете доста неприятности. Пазете се от случайни контакти и от общуване с непознати. Проведете прочистващи процедури. Противопоказно е да се бърза. 22-ри е ден повече за любов, отколкото за работа. Тези, на които разчитате, ще постъпят несериозно или изобщо няма да се появят на планираните срещи. Предстои вечер на нестандартните желания, ще се раждат и деца с нестандартна ориентация. Дори на 23-ти да се окажете пред непреодолима преграда, до вечерта ще я преодолеете или тя ще се окаже бутафорна. Навлизате в успешен период. Ще постигнете нещо отдавна мечтано и желано. Край с ограниченията. Може да направите желан избор и да тръгнете в най-добрата за вас посока. Вечерта късметът е с вас, няма да си тръгне и в сряда, когато може да станете с една идея по-богати или да намерите базата и жилището, които търсите отдавна. Тези два дни ще ви издигнат на по-висока позиция в живота и в обществото. На 25-и до обед сте в стабилна позиция, но не се занимавайте със сериозни дела. Родените в първата декада ще имат повече грижи и неприятности в петък. Внимавайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Всичко, което правите и предприемате в събота, трябва да е здраво, да има стабилни основи и максимална функционалност. Започнете ремонти. Включете на помощ резервите. Повикайте приятели да помагат и направете някои подобрения у дома. В неделя е противопоказно да се бърза и да се поставят високи изисквания към околните. Почивайте повече. Вечерта е само за любов. В понеделник вървите към изневери както спрямо партньора, така и спрямо себе си и собствения си модел на поведение. Чакат ви емоционални удари, които може да предизвикат раздели. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Овена. 23-ти може да не започне по правилата, но към обед и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Ще станете с една идея по-богати, може да получите неочаквана дотация и поръчка за доста пари. Ще ви хрумнат блестящи идеи. 24-ти е най-добрият ден за нови начинания в настоящия период. Всичко започнато ще ви донесе пари и слава. Може да уредите имотна и наследствена сделка, да се сдобиете с жилище или нов офис. Благоприятен ден за отваряне на заведения и търговски обекти. Прережете лентата на обекта, който ще ви храни в бъдеще. На 25-и всичко се прави на тъмно, не рискувайте. Гонете от живота си фалшивите връзки и спазвайте диета. На 26-и ще се събудите с чудесна идея. Реализирайте я.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

20-и е ден, който ще ви заземи на благодатно за вас място. Всичко, което правите в този ден, нека е здраво и най-важното - ангажиращо вас и партньорите ви с взаимност и съвместни инициативи. Старото си отива, новото се опитва да завладее овакантените позиции. Смятайте, че може да пуснете дълбоки корени там, където отивате уж за малко. В неделя до обед вие движите не само своя, но и чуждия интерес и постигате максималното. Не бързайте, победата ви е в кърпа вързана. Вечерта може да направите бебето. Луна и Венера се целуват на небосклона. 23-ти дава възможност за печалби, но повече в съдружие. Добре е на 23-ти - 24-ти да се отвори съвместен партньорски обект, който до една година трябва да премине в ръцете на единия от двамата партньори. Добре изпипвайте документацията за собственост и дялово участие. Може да повлияете на нечий избор и дано не излезете виновни за възникващите проблеми. Още вечерта на 24-ти влизате в ролята на дойна крава за близките и децата. Дано имате, за да може да дадете. На 25-и всичко предприето ще тръгне накриво, ще бъде повлияно от непредвидени ситуации и конкурентни битки. Изчакайте. На 26-и ще се събудите с ясното чувство и усещане кое как да се направи, за да си осигурите доминираща роля и печалба. Доверете се на интуицията. Може да поставите ултиматуми, които ще се приемат.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота осъзнавате, че с някои неща и отношения трябва да се приключи. Родените във втората декада да не правят прибързани ходове, от които после ще се отказват. Ден на фундамента. Заложете здрави основи на връзките си. Сънищата показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия. В неделя до обед не се занимавайте с нищо сериозно. До вечерта намирате решение на всеки проблем и постигате целта, гонена отдавна. В понеделник на работното ви място настава суетене. Всяко разпореждане ще е предпоследно, така че не влагайте цялата с енергия, докато не разберете накъде отиват нещата. Почти в края на работното време ще ви се отвори възможност, която в следващите два дни ще разцъфти и ще даде плод. 23-ти е може би най-успешният ви ден за старт на нови инициативи. Преградите са само в ума ви. Опитайте дори и в посоката, в която преди сте претърпели поражение. На 24-ти стартирайте нов бизнес. Отворете заведение и осветете офиса. Опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Следобед може да получите финансова инжекция и да намерите кредит с ниска лихва. На 25-и се изолирайте от всичко и всички. Тъмните сили се активизират. Но най-трудно ще ви бъде в петък, когато сте на прага на опасни предизвикателства. Контролирайте емоциите, за да не пострадате. Фобии и алергии взимат връх и ви измъчват.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота е добре да включите резервите, да работите над здравословните си проблеми, да направите някои подобрения в начина на живот на семейството. Всичко, което предприемете, трябва да е поставено на стабилен фундамент и да се изпипва. Ще се провали това, към което подходите несериозно. В неделя до обед имате време за себе си, но след това приятели и близки ще ви обсебват с претенции и изисквания. Навлизате в труден период. Ще го почувствате още в понеделник, когато ще влезете в конфликти и разправии на работното място и едва ли ще разрешите спорните въпроси. Чувствата допълнително ви тормозят, особено ако сте влезли в неравностойна връзка на работното място. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект. Може да ви спретнат компромат. На 22-ри - 23-ти не вадете зъб, но със сигурност ще разберете кой ви има зъб. На 23-ти пътят ви криволичи между забраненото и разрешеното, но в края на работното време ще извлечете ползи от усилията и труда си. Някой печели и на лотарии. За 24-ти планирайте старт на търговско начинание и дейности, на които ще разчитате в бъдеще. Моментът е важен за тези, които опитват да се внедрят в нова пазарна ниша. Това ще бъде един наистина късметлийски ден за вас. Действайте смело. На 25-и разконспирирате опасен враг. На 26-и се доверете на усета си за хора и ситуации.


Водолей 21 януари – 19 февруари

20-и е ден за първа копка, за промени в начина ви на работа и живот. Направеното обмислено и с визия за бъдещето ще ви донесе късмет и придобивки. Ще получите откровение кое е най-доброто за вас. В неделя се препоръчва покой. Довършвайте започнатото, правете всичко без бързане, избягвайте случайните контакти. Спазвайте диета. В понеделник се препоръчва пост и въздържание, отказ да се влиза в съвместни инициативи, да се участва в ненужни спорове и да се рови в чуждия живот. Прекъснете вредни връзки, уредете си среща с хора, които смятате за свои учители и уважавате като капацитети в своята област. Може и сами да дадете консултации, ако се чувствате готови за това. На 23-ти станете рано, действайте активно в няколко направления. Ще спечелите пари и предимства. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Денят е добър за пътуване и поглед към проблемите от друга гледна точка. На 24-ти получавате неочаквано прозрение за действията и отношенията си в бъдеще. Не влизайте в коалиции и съвместни инициативи, за да не се окажете донор на чуждата амбиция и програма. 25-и изисква дистанциране от сивата икономика. 26-и носи тежки битки за родените във втората декада, но и победа, която струва много. Сутринта ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Съобразете се с тялото си.


Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен съботен ден, в който може да реализирате поне една своя идея. Движете се вдъхновено. Направете първа копка на бъдещия си дом, както и нужните преустройства, за да живее семейството ви по-спокойно в бъдеще. Това е денят, който ви осигурява база, фундамент, позиция в обществото и в битката за кокала. В неделя се движете в позната компания. Съветът е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. И ако от доста време имате връзка, сега е моментът да я узаконите и вкарате в нови релси. В понеделник лесно може да се стигне до преразход на сили, средства и енергия в празни спорове и разправии. Увеличете самоконтрола. Не правете нищо, което не сте обсъдили с шефовете и с хората, от които зависят нещата. Вечерта ще се случват събития, които ще отпушат пътя ви в посоката, в която искате да тръгнете. Намирате финансиране. 23-ти е денят, свързан с водата, която руши преградите по пътя си или ги заобикаля и подкопава, докато пак тръгне напред. И при вас ще има едно неустоимо движение напред. Подпишете нови договори, застанете на старта на новия си личен избор. Чакайте поне една придобивка и възможност утре да печелите повече. 24-ти е денят на разтварящия се лотос. Чудесен ден за покупка на жилище, за прерязване лентата на нови обекти. 25-и е критичен. Грешките ще плащате в петък, когато скандалите не ви мърдат.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.