Снимки

Овен 21 март – 20 април

В 16 ч. 07 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Тенденцията на деня е към обсебване и прилепване към чужди намерения, амбиции и желания. Не позволявайте да ви замазват очите с лъскави подаръци и обещания. Търсете подтекст във всичко, което ви казват и предлагат в момента. Родените около 5 април ще имат нужното дар слово да откажат дипломатично и сами да се опитат да въздействат на чуждия избор. Сънищата ви ще се сбъднат, а ако в тях фигурират родителите ви, това е знак, че е време да решите семейните проблеми.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на рокади. Слънцето навлиза в Овен, но пък Луната го напуска и отива да помага в делата и емоционалните битки на Телеца. Едно пътуване ще ви срещне с неочаквани съюзници. Бъдете внимателни, оглеждайте се, търсете начин да повлияете на нечий избор и да привлечете хора, които ще свършат по голямата част от нужната ви работа. Съвпадът на Венера с Меркурий ще ви даде и нужното дар слово да убедите всеки в правотата и далновидността на намеренията ви. Днес шефовете се уреждат с идеалните подчинени.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В ден като този, когато Слънцето се движи в градусите на обсебването, а Луната в тези на финансовата си екзалтация ще спечелят хората, които умеят да влизат в душите на околните и да ги манипулират. Лесно може да вмените на някого да ви съдейства, да работи за личния ви интерес и професионални амбиции. Хора на високи позиции ще оказват влияние и на вашия избор. Ще бъде тежка битката за лична самостоятелност. Който успее да се наложи и да доминира в средата си ще извлече големи лични и финансови облаги.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Съветът на деня е да работите на свой терен, със свои средства и свои хора. Не позволявайте друг да води в играта, особено ако се опитва и да променя правилата. Днешния ви избор ще засегне негативно работата и близките, така че не правете никакъв избор. Не взимайте важни решения. Десет пъти помислете преди да предприемете каквото и да било. Концентрирайте се повече над личните и семейни дела. Не влизайте в коалиции и не се включвайте в общи проекти, в които границата между отговорности и задължения се размива.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Днес не се знае кой пие и кой ще плаща. Ограничете до минимум страничните контакти. Не давайте изявления и не си позволявайте да ставете част от чужд бизнес или обща програма за действие. Противопоказно е да се работи в екип, особено ако обстоятелствата те правят редови член. Лъвът печели когато е начело и сам ръководи нещата, но в днешния ден това трудно ще ви се получи. Вероятно е да изпаднете във финансова зависимост с договорите, които подготвяте. Не слагайте подписа си под съвместни начинания.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Имате реални шансове да извлечете ползи и облаги от работа на свой терен и със свои средства. Всеки опит да влезете в нова среда и екип ще ви натовари с повече разходи и с неочакван ездач, когото дълго ще носите на гърба си. Тече тенденция за обсебване. Търсете умисъл за манипулация във всяко предложение. Останете сами със собствения си бизнес и работа, независимо, че ще ви е трудно. По тежко ще стане, ако освен трудностите мъкнете и чужда отговорност. Патентовайте и защитете продуктите си и личната си марка.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес Слънцето ще ви гледа цял месец в опозиция от знака на Овена. Шефовете ще ви притискат с изисквания, ще увеличават задълженията ви и ще намаляват заплати. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема колективна отговорност. Не е изключено голяма част от задачите да поемете лично. Получените средства няма да отговарят на положения от вас труд. В такъв момент ще е по-добре да работите самостоятелно и да не се включвате в странични дейности и инициативи. Ден на фатално влияние и привличане и в любовта.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Не е ден за общи сбирки и публични изяви. Внимавайте в изказванията пред голяма аудитория. Ден на пасивност и тихи семейни занимания. Ограничете контактите. Ако да имате повод почерпете в тесен кръг. Очаквайте опит за влизане в личното ви пространство. Клюката ви мъти водата и разваля връзки, които сте смятали за стабилни. Където се появи трети работата ще се развали или нещата ще тръгнат наопаки. Ден на изкушения и фатални срещи, които може да ви разделят и разведат. Не взимайте важни решения.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят дава предимство на хората със самостоятелен бизнес. Не търсете съавторство и посредници. Не се включвайте в колективна игра с неясни правила. Печели соловата игра и политика  и хората, които здраво държат инициативата и парите в свои ръце. Отложете за утре сключването на съвместни договори. Не правете избор между привидно доброто или злото. Днес всеки избор е грешен и вкарва в кошарата, където ще ви доят и стрижат с нови данъци и такси. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви ще се обърка.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес се разминаваме в амбициите и чувствата. Ще имате възможност да спечелите нещо допълнително, но отношенията ви с партньори ще охладнеят. Нищо да не се споделя на трети лица, които веднага ще се възползват в опит да извлекат облаги от междуличностните конфликти. Каквото отложите за утре ще донесе късмет, пари и равностойни договори. В момента колкото и  примамливо да изглеждат нещата има нещо, което е написано с дребен щрифт или се крие от погледите. Лош ден за нови запознанства.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Останете където сте. Не се месете в чуждия живот и избор и не допускайте намеси в своя. В живота ви може да се появи фаталната връзка, от която в последствие ще излезете морално и материално ощетени. Противопоказно е да се подписват колективни трудови договори. Водолеят обича да обединява хора и позиции, но в днешния ден ентусиазмът ви ще бъде използван за чужди интереси. Не поемайте отговорност за работата и доходите на други хора. Ограничете контактите и не взимайте страна в спорове.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят носи тенденция за обсебване и манипулиране. Внимавайте с алкохола. Не взимайте решения под въздействие на емоции и пристрастия. В момент на опиянение лесно може да бъдете подведени и ощетени. Родените в първите дни на зодията ще постигнат повече, ще направят удобни и приемливи за околните личните си амбиции и намерения. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който правим. Дано добре сте преценили всеки ход и максимално сте изключили чуждото вмешателство.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Ориентирайте се към преход в нова среда. До началото на ноември може да направите рязък завой в живота и дейноста си. Ще направите нов избор, който ще изисква да смените дом или населено място. Старите връзки и приятелства ще останат зад гърба ви. 2019 г. ще донесе така нужната ви стабилност и утвърждаване в новите условия.

Родените днес имат тенденция към обсебване. Ще бъдат лесно манипулируеми, особено когато се влюбят. Няма да бъдат бедни. Притежават талант, който ще ги позлати, но и лесно може да го загубят ако злоупотребяват с алкохол и стимуланти.

Днес ще се зачеват деца, в чието лице ще откриете душата на прародител. Ще бъдат нежни и раними, ще наследят дарбите на рода ви и тенденцията да повтарят вашите грешки.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.