Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на революционни преустройства. Ще се наложат промени. Работа и семейни задължения са противопоставени. Трудно съчетавате различните отговорности, които сте поели. Закъснявате за работа или отсъствате от дома в момент, когато има нужда от вас. Ден на доброволната жертва, на решимоста да си на точното място в точния момент. За вечерта и за утре не планирайте важни делови срещи. Отделете време да се информирате основно за клиенти и партньори, с които ще работите в следващите дни.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Благоприятен ден за всякакъв вид търговска инициатива, за сделки с имоти и предприемаческа дейност. Излезете на пазара с това, което предлагате и потърсете това, което ви е нужно. Чудесен ден за постъпване на нова работа и за подписване на нови договори, независимо в каква сфера. Добре е да се включите и в групови мероприятия. Силата на колектива ще работи във ваш интерес. Ден за изцеление, за намиране на точния лекар и лекарство. Кръвта се пречиства, не товарете стомаха с тежка храна.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Намирате нещо търсено отдавна. Ще осъществите перспективна връзка и контакт с хора полезни за бъдещето, за работата и личния ви живот. Дава се клетва за вярност, не си позволявайте лъжи. Бъдете справедливи в преценката и направете всичко зависещо от вас за защитита на нечии справедливи искания и интереси. Ден на революционни преустройства. Ще си проличат хората, които умеят да побеждават. Отпадат от играта тези, които не могат да се справят. Направете качествен подбор на всички нива.

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на тежки сблъсъци на интереси и позиции. Няма как да избегнете конфликта, но може да го сведете до по-дребна разправия. Направете някои полезни размествания и рокади. Напуснете място, което ви вреди и не си позволявайте повече компромиси, които водят до зацикляне или болестни проблеми. Днес се казва истината в очите, независимо колко боли. По някакъв начин намирате лечебното средство и лекарство или премахвате оперативно дразнителите в живота си. Бъдете внимателни с документи и пари.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Силен ден за вас. Благоприятно време за пътувания, за преместване на нова работа и в нова среда, за търговска инициатива на границата с риска и за среща с посредници. Не пропускайте възможноста да обсъдите важни партньорски начинания, да задвижите отдавна планирана сделка и да направите ход в тила на конкуренцията. Всичко предприето ще има успех, ще ви поставя в центъра на пъзела, който другите изграждат. Ще си проличат родените да побеждават. Бъдете верни на този когото избирате за личен или бизнес партньор.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Дева 23 август - 22 септември

Ден на раздалечаване от хора и дейности, които вече не са актуални и определящи в живота ви и на сближаване с тези, с които ще работите и движите заедно в бъдеще. Може да се решите на действие, от което в миналото сте се притеснявали. Пътувайте, уредете срещи на място, не ползвайте посредници. Сами определете приоритетите и се насочете към важните за вас позиции. Чудесен ден за смяна на работа, за преминаване на по-високо ниво в йерархията и в пряката ви дейност. Бъдете верни на принципите си.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Критичен и рисков ден, но без битка няма да имате победа. Очаквайте опити да ви изместват от позицията ви, но и шанс с това да ви направят добро и да ви насочат към много по-перспективна работа. Обстоятелствата изискват промяна в начина на живот, преместване и корекция на партньорските връзки. Това, което ви вреди и разболява има тенденция да остане в миналото, но не и преди днес да ви създаде проблем. Стоите на браздата между миналото и бъдещето. Не се застоявайте много, направете крачката напред.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ориентирайте се към сделки с имот, към покупко-продажби и рекламна дейност, към посещение на пазари и тържища и всякакъв вид предприемаческа дейност. Само, което не опитате няма да ви донесе ползи. Днес и утре определяте приоритетите на семейството, давате насоки в живота на околните и извличате максимални ползи от дейностите и грешките им. Ден на раволюционни преустройства в начина ви на работа и живот. Направете това, което ще ви развърже ръцете.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за пътуване, но повече с наземен транспорт. Има вероятност да смените работата или да минете на по-горна служебна позиция. Усилията от миналото ви се отплащат. Ще получите покани и предложения, които ще помогнат да задвижите отдавна планирани проекти. Някой получава и отдавна чаканото финансиране. Днес се дава клетва за вярност, парафират се споразумения на ниско и високо ниво, които ще стабилизират положението и живота на много хора. И ако някъде в миналото са ви отказали, опитайте отново днес.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На работното място всичко ще се подрежда и нарежда изгодно за вас. Правите силен ход и получавате повишение. Някой ще договори изгодна сделка и ще си подсигури средствата до края на годината. Проблемите ви днес ще дойдат от дома, от това, което сте забравили да направите за близки и приятели. Вероятно е да се наложат отсъствия от важни мероприятия. Вдигате адреналина, кръстосвате шпагите с тези, които не си изпълняват задълженията и се нагърбвате с много задачи. Здравето е нестабилно. Щадете се.

Р-6

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят се свързва с табуна волни коне, с възможноста да идете където ви тегли сърцето, да бъдете себе си, да осъществите намерения и начинания, за които се борите и мислите от доста време. Не се страхувайте да си поемете рисковете. Може да направите краен ход и да получите на ниска цена това, което в миналото са ви давали с лихви или „на час по лъжичка”. Вървите към много добра сделка и подписване на изгоден договор. Имате шанс да играете определяща роля на работното място. Бъдете верни на принципите си.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Риби 20 февруари - 20 март

Обърнете повече внимание на семейните дела. Имате възможност да уредите недвижима собственост и наследство, да се преместите в нов дом или поне да направите нужните размествания, които ще зарадват близките и децата. Ден на доброволната жертва в името на семейството. Поставяте личен рекорд. Изискването е да бъдете себе си. Не се влияйте от мнението на хора, които са чужди на личния ви и семеен живот. Поставете и ултиматумите си там, където с добро до момента нищо не сте постигнали.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Натоварването ви нараства, но и ползите ще са големи. В момента натрупвате сили, пари и благоприятни позиции за качествения скок, който ще направите през 2017 г. Планирайте пътувания, смяна на работата, промяна в местоживеенето и се гответе за придобивки в семейството до септември 2017г.

Родените днес са призвани да побеждават, да определят, насочват и ръководят общественото мнение. Притежават личен чар и обаяние, на което ще е трудно да устоиш. Проблемите им ще идват от противопоставянето на работата и семейния живот.

Заченатите днес имат заложена програма за рицарство, за битки в защита на общочовешки правдини. Ще бъдат надарени с поетична душа и артистичен изказ, с които ще увличат околните след себе си.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.