Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на конфликти на работното място. Някой открива заведение до вашето или вие започвате бизнес близо до потенциалния си конкурент. Ще има сблъсъци на интерси за права на ползване, за договаряния, строежи и ремонти. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция и здравословно. Нямате друг избор освен да се гмурнете надълбоко в предстоящите битки и да защитите интересите си. Действайте по законите на Темида, а не по тези на юмручното право. За утре не планирайте колективни изяви.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Оставете пасивноста настрана като стара дреха. Денят изисква активни и целенасочени действия в посока на личния ви и професионален интерес. Благоприятен ден за откриване на нов офис, магазин, ателие или база, на която ще развивате творческата си активност и ще печелите в бъдеще. Поставете на нова основа отношенията си с партньори. Денят е благоприятен за сключване на нови договори и активна рекламна дейност. Тази вечер преговаряйте и по имотни въпроси. Ще получите допълнителна сила и дотация.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не бързайте. Днес не бива да стоите със скръстени ръце, но и прибързаните ви реакции ще ви създават проблеми. Оставете другите да направят своя ход и от обед се активизирайте. Денят е благоприятен за пробив в нова пазарна ниша. Сега е момента да се рекламира и отвори нов търговски обект, да се започне паралелна дейност или временна такава отговаряща на коледното търсене и предлагане. Може да получите и покани за гостуване, да направите връзка с подходящите хора и да докажете себе си по един или друг начин.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Станете рано и бъдете първи на опашката за късмет. Насрочете делови и лични контакти за първите часове на работното време. Бъдете първи на гишето за вадене на документи и разрешителни. Към обед рискът нараства. Тази вечер ви предстоят неприятни разговори с роднини засягащи имотни и наследствени проблеми, както и свързаните с тях ремонтни и финансови дейности. Опитайте да се справите сами, без да търсите максималната полза и печалба. Не планирайте за утре първа среща. Вероятно е да попаднете на фатално привличане.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Днес всеки старт ще е успешен. Ракламирайте се направете промоция на нов продукт, отворете ново заведение или рестартирайте стария си бизнес на нова база и в съзвучие с изискванията на момента. Който остане безинициативен ще бъде изтикан в ъгъла. До вечерта може да направите сигурна и успешна сделка. Прегледайте машините, с които ще пътувате и работите. Вътрешната ви енергия търси поле за изява и в любовта. Срещите от тази вечер може и да ви оженят, а срещите планирани за утре ще ви свържат с неподходящите хора.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Родените след 15 септември да не бързат. Късметът ви ще се върне към обед, когато ще получите шанс за внедряване в нова среда и в нова пазарна ниша. Този ден дава възможност да направите първата копка, да започнете съвместни и лични инициативи. До събота ще се похвалите с победа и ще почерпите. Ако стоите пасивни и сдържате енергията си, тя ще се вкисне в някой вътрешиен орган и ще ви разболее. Дайте воля и свобода на импулсите си за работа и любов. Ще постигнете максималното в ситуацията.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното за деня свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в труден период до неделя. Ще се случват събития, които ще ви правят зависими от странични фактори и хора. Денят е благоприятен за старт на нови инициативи, но не на всяка цена или с непроверени партньори. Пасивноста в този ден е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате, ако не искате да бъдете в услуга на чужди амбиции, цели и интереси. Сънищата ви от тази сутрин ще се сбъднат и ще бъдат проверка на това докъде може да стигнете.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят освобождава сили и енергия за внедряване в нова среда, за старт на нови инициативи и на нов бизнес. Някой може да се върне и към стара дейност и работа, но вече съобразно изискванията на новото време. Не оставайте където сте, търсете начин да сте адекватни и силни на пазара на труда. Гонете си интереса, не си подбивайте цената ако точно днес ще подписвате нови трудови договори. В утрешния ден ще привлечете силни хора към личните си инициативи и амбициозни проекти. Решавате здравословен поблем.

Р-6

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е благоприятен за старт на нов проект в бинеса и пряката ви професионална дейност. От всичко предприето в момента ще изкарате добри пари и ще си осигурите стабилни позиции за бъдещето. Пасивният човек ще претърпи поражение, ще бъде изтикан от престижни и светски позиции и ще остане на опашката за късмет. Акгивизирайте се максимално, поставете условита си, настройте се за нападение и атака по всички флангове на личната ви амбиция. Оставеното за утре ще зависи от чужди интереси.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес във въздуха витае агресия. Настройте се на нападение, ако не искате да бъдете в числото на жертвите. Луната навлиза във вашия знак и утре ще бъде в съвпад с Плутон. Аспектът ви зарежда с огромни възродителни и съпротивителни сили, дава възможност да се уредят имотни и наследствени дела, да се подхване семеен бизнес, в който и децата ви ще работят в бъдеще, а и родителите ще помагат. Чудесно е за отваряне на търговски обекти. Не се страхувайте да влезете в конкурентни схватки. Без битка няма да дочакате победа.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се разсейвайте с неподходящи хора на неподходящи места. Днес всеки мисли за бизнеса си, за това откъде може да си докара допълнителни доходи. В това време вие витаете в метание или в облаците на емоцията. Край с изчакването и планирането. Време е да се активизирате и преди празниците да направите своя ход в една нова посока на опитност. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Не е все едно с какво ще се заемете. Мислете повече за подсигуряващите фактори. Стартирйте нова търговска инициатива.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Сутринта ви тръгва наопаки, но с напредването на деня се активизирате и успявате да постигнете напредък в професионалната и търговска инициатива. Това може би е най-благоприятният ден в месеца за отваряне на нов магазин и офис. Внедерете замислите си в практиката, в дейности и действия, които може да ви донесат пари и разширение на личната ви територия на влияние. Ден на леопарда. Не се давайте без бой, не позволявайте да ви ограничават и поставят ултиматуми. Прегледайте колата и инвентара.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Излизате от период на прекалоно натоварване и работа на чуждо. През 2017 г. ви предстои разширение и внедряване в нова среда, на нова работа тук или в чужбина. От особена вежност е да не отказвате покани за пътувания, промени и преместване. Късметът ви среща в движение.

Родените днес задължително трябва да имат собствена база за развитие собствен магазин или офис. Постарайте се да им помогнете в тази посока. С голяма вероятност ще наследят семейния бизнес. Ще им върви в търговията. Могат всичко да продадат.

Заченатите днес ще имат войнстващ темперамент, а момичетата може и футбол да тренират. Това са бъдещи спортисти и войни, защитници на спортната и войнска чест.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.