Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден за активни и творчески мероприятия, за делови и приятелски срещи, за контакти от всякакъв вид и за старт на нови начинания. Не се колебайте да поемете по нов път и в любовта. Това е най-добрият ден за годежи и брак за месеца. Вечерта облаците се сгъстяват. От нещо дребно може да възникнат скандали и сблъсъци на интереси. Навлизате в рисков период. Намалете темпото и усмирете желанията. Постарайте се през деня да свършите всичко, което не търпи отлагане или е важно за вас и близките ви хора.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Разкрепостете се, излезте от рамките, в които ви е стегнало ежедневието и вечните нужди. Ден за веселба кой както го разбира. Важното е да не губите чувството си за мярка, независимо какво се случва наоколо. Тази вечер може да получите примамливо предложение. В следващите дни ще спечелите предимства и конкурси или ще изберете нова посока в бизнеса и личните връзки. Нищо случващо се днес не е случайно. Чакайте и вест от чужбина. Уловете мига и се радвайте на всичко, което ви предложи живота.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е високоенергиен. Вероятно е да стигнете до определена връхна точка в отношенията с партньори. На едно място връзките ви ще се разпаднат, а на друго ще продължат на по-високо ниво. Ще се наложи да вземете важно решение. Не отивайте в крайности, контролирайте се максимално, за да не се обвинявате за прибързаността си по един или друг повод. Нека чувството за мярка да не ви напуска. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Каквото си надробите, това ще сърбате.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят е благоприятен за старт на нови дела, за брак и годежи, за съвместни инициативи в бизнеса и роднинските връзки. Всичко предприето ще тръгне на ниво и ще ви вдигне нивото. Каквото отложите за следващите дни ще ви създаде повече главоболия, ще изисква непредвидени разходи и може да ви вкара в конфликти у дома и на работното място. Всичко стартирано в момента ще намери добра почва за развитие и няма да среща съпротива. Ако сте сънували неприятен сън това е знак, че бързо трябва да решите натрупаните проблеми.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Луна и Венера сключват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Ето денят, в който е добре да направите предложение или да сключите брак. Връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов. Сега е момента да изживеете страстна и вълнуваща връзка. Вечерта е магнетична. Старайте се да не губите присъствие на духа, да не злоупотребите с алкохол или с някакви стимуланти. Съдбата ще ви даде възможност да прекрачите ограниченията, които сте имали в миналите дни и да постигнете нещо голямо.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

В желанието за неизпитани до момента удоволствия и за представяне на ниво в дадена среда може да загубите чувството си за мярка. Ден на неконтролируемите енергии. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция, особено ако не успеят да овладеят страстите. Стойте далече от рискови компании и не злоупотребявайте с алкохола тази вечер. Каквото се развали трудно ще се оправи. С напредването на деня се засилва влиянието на комплексите, които се опитвате да скриете. Тайните ви се разкриват.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с огромна възраждаща сила. Сега е момента да направите крачка към нова работа и нова лична връзка. Най-добрият ден за годежи и сключване на брак в този месец. От утре ще навлезете в стресиращ и конфликтен период, който ще изисква от вас напасване на чужди интереси и амбиции. Но в момента може да постигнете своите и да привлечете хората, на които ще се опрете в бъдеще. Ще преодолеете лесно смущението си. Този ден ни дава вътрешна освободеност, желание да се разкрепостим и да направим своя ход.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес ще спечелят хората, които успеят да овладеят импулсите, желанията и страста. Контролирайте апетита и пиенето. Постарайте се да бъдете адекватни в местата, където се решава нещо важно за бъдещето ви. Ден за любов, песни и танци. Повеселете се, изживейте страста, която напира отвътре. С напредването на деня се засилват комплексите. Може да се предизвикат скандали поради неадекватното поведение на единия или другия партньор. Постарайте се да вледеете себе си и положението във всеки момент.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на промени и неочаквани обрати. Контролирайте се максимално, не се разправяйте с никого и за нищо. Най-благоприятният ден за любовно предложение. Но не е изключено да разберете и за изневери. Днес всеки избира своя път в любовта. Ще има разочаровани и нещастни, които ще опитат да удавят мъката в чашката и ще сбъркат. В такъв неадекватен момент може да ги завари завръщащата се и каеща се любов. Не позволявайте на страстите да управляват ума ви. Старите комплекси и страхове може да изплуват.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес събличате и захвърляте като стара дреха всичко от миналото, което ви е ограничавало, пречело и навреждало. Бъдете внимателни. Не губете чувството си за мярка и увеличете самоконтрола. Новите чувства и страсти напират и може да ви сварят неподготвени. Още утре ще получите първия урок в новата позиция. Трябва да възприемете нови тактики и нов тип поведение в новата среда, в която прохождате. Вървите към нови връзки и в любовта, но старите трудно ще се откажат и в следващите дни ще ви притесняват.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако в този ден запазите самообладание независимо какво изпитвате, ще владеете положението и ще имате ползи от всичко, което се случва. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Съдбата ви дава шанс да влезете в нова среда, да бъдете подкрепени и предпочетени на изпити и конкурси и да се сръщнете с новата си любов. Направете и предложение за брак, ако отношенията ви са стигнали тази точка. Ще изпаднат от класацията на упеха хората с едипови комплекси и тези, които не могат да се разделят с миналото си.

 

 Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес трудно ще излезете от черупката на миналото, а ще ви се наложи. Родените около 10-15 март ще трябва да дадат повече от себе си, ако искат да са адекватни на момента. Не продължавайте да раболепничите пред хора, които не се съобразяват с вас, предават ви и ви използват. Сега е момента да се освободите от старите комлекси и задръжки, да поставите условията си или просто да се обърнете и да си тръгнете по пътя. В момента стоите на границата между миналото и бъдещето. Не позволявайте да ви отказват от промяната.

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Направете своя ход към нова лична и професионална позиция. Сега е момента да подпишете нов договор за работа или да подновите стария при по-добри условия. Всеки старт ще е успешен. Не се отказвайте от допълнителна работа и странични ангажименти, защото през 2018 г ще ви се наложи да се откажете поне от една служебна и професионална позиция.

Родените днес ще управляват реакциите и мозъците на много хора, но сами може да бъдат управлавани от някого. Притежават завиден прогностичен талант. Проблемът е да не им създадете комплекси и зависимости в детството, за да не бъдат използвани дарбите им от хора стоящи зад кадър.

Заченатите днес ще бъдат трубадура и сърцето на компанията. Бъдете внимателни, зачевате в момента веселяк, който може да отива в крайности. Затова не пийте, ако ще правите бебето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.