Снимки

Овен 21 мварт – 20 април

Ден за активни и целенасочени действия в посока на личния ви интерес. Не пропускайте срещи и разговори, на които може да изкажете претенциите си, да представите виждания и проекти и да заемете позицията, към която отдавна се стремите. В следващите два дни очаквайте силен отпор от страна на конкуренцията. Това, което сте оставили без надзор, пряко участие и внимание ще ви донесе проблеми и ще бъде апетитна хапка за някой друг. Щадете кръста и бъбреците. Не планирайте за следващите дни интервенции в тази посока.

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Един от най-успешните и печеливши дни за месеца за родените във втората декада. Може да подпишете изгоден договор, да се внедрите на престижна позиция в бизнеса и в обеществото и да намерите своята отдавна търсена пазарна ниша. Участвайте в съвместни делови и творчески инициативи. За вас днес важи девиза „ Залудо работи, залудо не стой”. Ще имате полза в бъдеще от всичко предприето, дори и за момента да не ви изглежда възможно. Внедрете се в дейности и проекти, които очакват европейско финансиране.

Рабона -6

Пари -6

Любов -5

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес ще се окажете в лична, емоционална и финансова изолация. Не е изключено нещо предвидено за вас, за вашата кауза, фирма или предмет на дейност да отиде при друг. Конкурентите ви се активизират и нанасят удар в гръб. Вероятни са съглашателства и колективни инициативи, целящи да дестабилизират положението ви на работното място. Бъдете внимателни. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Грешките от днешния ден дълго ще се плащат. Не взимайте важни решения.

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден с много възможности и варианти. Време е да се спрете на един поне и да тръгнете в тази посока. В следващите два дни ще срещате активно и пасивно противопоставяне, ще трябва да влагате повече сили и ресурси в проекти и начинания, които днес може да тръгнат или приключат успешно. Кандидатствайте по европейски проекти. Търсете начини за внедряване в нова среда и подпишете нови договори. От тази вечер навлизаме в деня на сърцето. Планирайте благотворителни инициативи до утре вечер. Дано и спонсорите ви се задействат.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Участвайте в професионални, политически и социални инициативи. Днес си проправяте път нагоре към върха на постиженията и славата. Може да ви предложат изгодни варианти за участие в местата, където се явявате с молба или кандидатствате за работа. Грижете се за близките. Тази вечер се приберете с подарък и за утре сутрин планирайте дарителска инициатива. Който даде нещо от себе си, той ще получи каквото му е нужно или важно за бъдещето. Вечерта не товарете сърцето физически и емоционално.

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Заложените капани и вложеният в миналото труд ще донесат богат улов и реколта. Очаквайте предложения и покани даващи възможност да постигнете максималното в ситуация, която отдавна сте програмирали. Ден за подписване на нови договори, за оформяне на нов екип, за пътувания и делови срещи на място. По някакъв начин ще привлечете и вниманието на конкуренцията. Може да се наложи да делите с някого спечеленото. Тази вечер е добре да дадете преди да поискате каквото и да било и в любовта.

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Уредеде днес каквото е важно за бъдещето и преките ви професионални ангажименти. Не протакайте срещи, делови участия и разговори. Добре е да се сключат нови договори и да се участва в спонсориращи програми. До утре на обед съдбата ви дава шанс да направите крачка напред в нови полета на опитности и дейности, от които ще имате полза. След това кранчето може да се затвори или да се окажете много маймуни на клона. Навлизате в период на тежки битки за територии и влияние. Търсете стабилни партньори.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на успешни трансформации и възможност да промените към добро личния си и професионален живот. Търсете нови запознанства и контакти. Може да намерите посредник, защитник и спонсор за проектите, на които ще залагате в бъдеще. Ден с много варианти на избор. Доверете се на интуицията и на хора родени под знака на Девата, които в момента са в много добра и престижна позиция. Днес и утре е добре и за представителни дейности, за участие в публични изяви, конгреси и промоции. Гледайте да огреете навсякъде.

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените във втората декада денят носи повече грижи и натоварвания, които ще са от полза на околните, но не и на вас. Конкуренцията стяга редиците и оформя лагер срещу личните ви интереси. По някакъв начин позволявате да ви изместят, провокират и използват. Не споделяйте лични проекти и открития, за да не ги видите утре в програмата и изпълнението на някой друг. По различни канали изтича инфомацията, която бихте искали да скриете и запазите като свой приоритет. Но пък в любовта нямате грешка.

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден с повече късмет и възможности за родените във втората декада. Действайте с ентусиазъм и хъс. Подпишете нови договори и започнете да претворявате на практика замисленото преди. Може да очаквате спонсорски защити и прояви на загриженост към личните ви интереси и амбиции. Отсейте тези, които настина ви обичат и подкрепят от тези, които само се опитват да ви използват. Този ден набелязва и осветява реперите, по които да се движите и посоката, която да следвате. В следващите дни очаквайте натиск и намеси.

Работа -6

Пари -6

Любов -4

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес сте в ролята на жабата, която вдига крак, гледайки как подковават коня. Не се захващайте с дейности, които може да се окажат голям зълък за вашата уста. Но пък ако се чувствате подготвени и изгаряте от ентусиазъм, действайте и се опитайте да извлечете максимални ползи от всичко случващо се наоколо. Тези, които изчакат и задвижат проектите си в следващите дни ще си спестят усилия и средства, ще постигнат повече подкрепени от приятелски услуги и протекции. Не се занимавайте с несвойствени дейности.

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените във втората декада ще бъдат притиснати до стената на необходимоста да се свърши едно или друго в услуга и полза на трети лица. Ще се наложи да правите услуги, загърбвате личните си ангажименти. Очертават се проблеми на работното място, опити да бъдете манипулирани и употребени в името на нечия кауза, лична цел и амбиция. Използвайте най-силното си оръжие, опитайте да се изхлузите и изплъзнете, ако стане напечено. Някой ще си вземе отпуск, а друг ще замине към по-благоприятни за него места и обекти.

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Честит Рожден Ден!.

Личната ви година е четворка. Влачите много хора на гърба си и още ще се покатерят. Ще се наложи да се съобразявате с много положения и условности. Отлагате пътувания или нещо друго приятно, което сте набелязали. През 2017 може да си позволите повече разтоварващи моменти, но до есента трябва да вземете отговорно решение накъде да вървите.

Родените днес притежават огромна духовна сила и творчески капацитет. Със сигурност ще владеят и направляват общественото мнение с делата си и личните си дарби. Имат златни ръце. Ще имат и обичта, подкрепата и защитата от страна на хора родени около 1-15 септември, които са идеалните им бизнес партньори и брачни половинки.

Заченатите днес ще бъдат надарени с огромни духовни и физически сили. Ще получават защитата на провиденето и ще работят активно над програмата за бъдещето ни развитие.

 

 

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.