Снимки

Овен 21 март – 20 април

Критичен ден, препоръчва се пост и въздържание. Не влизайте в излишни спорове. Не позволявайте да ви предизвикват и вкарват в скандали. С напредването на деня обстановката при вас ще се наелектризира, а родените около 1-5 април може да попаднат под кръстосания огън на свои и чужди страсти. Днес и утре са неблагоприятни дни за оперативни намеси в областта на бъбреците и отделителната система. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, след които няма връщане назад. Нищо ново да не се предприема.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Телец 21 април – 20 май

Трудно ще се запази семейния мир. Денят изисква да проявите максимална дипломатичност и тактичност и на работното място, да не се намесвате в делата на близки и приятели и да не позволявате намеси в своите. Желателно е да проведете консултации със специалист в областта, в която имате лични или здравословни проблеми. Не може с всичко да се справите сами. Съветът на деня е да бъдете избирателни във връзките си, да не започвате нищо съществено и да отлагате старта на новите инициативи за следващите дни.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще доминирате в средата си, околните ще се вслушват в думите ви. И докато другите влизат в скандали и интриги и хабят енергията си в празни приказки, вие се концентрирате над най-важното и постигате максималното. Проведете разговори на четири очи. Потърсете съвет от капацитет, за да отговорите адекватно на изискванията на момента. Поставете ултиматуми там, където приказките и разправиите са повече от действията. Маските падат. Виждате реалността и правите точен ход, който няма да се подлага на обсъждане.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на провокации и рискове, които могат да предизвикат и здравословни проблеми особено за родените около 1-5 юли. Не се включвайте в препирните на работното място. Дистанцирайте се от конфликтните ситуации, в които може да се окажете атакувани и от двете спорещи страни. Може да влезете в излишни битки, водещи до преразход на енергия и средства. Не вдигайте тежко, може да се очаква проблем с кръста и бъбреците. Желателно е да посетите учителите си и тези, в чиито съвети и предписания вярвате.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не е ден за събрания и съвместни инициативи. Всеки дърпа чергата към себе си, позволява си коментари и реплики, които ще предизвикат скандали и съвместната работа ще зацикли. И най-добрите ви намерения ще се изтълкуват превратно, ще се търси каква ви е ползата, а не каква е ползата за всички. Не започвайте нова инициатива, особено с екип, който не се е сработил и с хора, които не се разбират помежду си. Нужна е трезва оценка на реалностите. Всеки се движи с маска, но репликите и действията му го издават.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не се включвайте в споровете наоколо. Ден на празно бърборене на работното място, което разконцентрира и води до рискови ситуации. За най-малкото нещо настава суетене. Концентрирайте се над преките си задължения, не позволявайте намеси и не се месете в страничните разговори. Започнатите нови инициативи няма да потръгнат добре и няма да донесат каквото очаквате. Проведете консултации на четири очи, търсете съвет от капацитет. Сами може да спечелите от професионалните си действия и съвети.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на провокации и рискови ситуации особено за родените около 1-10 октомври. Не започвайте нова работа и не споделяйте плановете си с широката аудитория. Мнението и действията ви може да бъдат изкривени. Лесно се влиза в скандали и интриги. Не вдигайте тежко, щадете кръста. Не поставяйте точно днес парливи въпроси пред хора, които лесно си изпускат нервите. Ограничете кантатите и не позволявайте да ви провокират. На всички нива властва грубият материализъм. Не се правят отстъпки, погазват се права.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес нищо не потръгва и не става като хората. Вместо да се върши работа се разгарят спорове и за най-дребните неща и проблеми. Не влизайте в разправии, за да си спестите нерви, време и пари. Отложете за следващите два дни старта на новите си инициативи, ако искате да спечелите максимално с минимални разходи на средства и време. Добре е да потърсите мнение от специалист по въпросите, които ви вълнуват. Контролирайте емоциите, внимавайте с лекарства, стимуланти и алкохол. С тях ситуацията става неуправляема и в любовта.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Голяма част от енергията ви днес ще отиде в спорове. Концентрирайте се над задачите и не позволявайте странични намеси. Не започвайте нова работа и дейност, особено с непознат екип и с хора, които не се разбират помежду си. Тенденцията е всеки да изтъква доводите си, а да не вниква в тези на другия. Екипната работа зацикля. Което свършите сами ще донесе пари и ползи. Бъдете избирателни в общуването, прекъснете вредни връзки и не давайте повод за критика. Колкото по-малко контакти имате толкова по-добре.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков ден за родените във втората декада. Около вас котелът на амбициите ври и кипи. Не очаквайте да ви правят отстъпки. Не влизайте в преговори, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали. Не е изключен здравословен проблем засягащ кръста и бъбреците. Може да се приберете и с главоболие след разправиите на работното място. В утрешния ден посоката ще се уточни и поне няколко удовлетворяващи варианта ще се намерят. Тази вечер и у дома скандалите са предизвестени, особено ако закъснеете и не изпълните обещаното.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Неразбориите в отношенията на околните ви дават възможност тихомълком да си свършите работата и постигнете целта. Хора в притеснено положение ще ви подкрепят или поне няма да пречат на амбициите ви. Не се занимавайте с конфликтите на работното място. Използвайте момента да приключите важна работа и проект и да си получите парите, докато конкурентите ви се разсейват. Уредете пътувания и командировки. Опитайте да се справите сами с всичко, така и печалбата няма да се дели. Не коментирайте идеите си в суров вид.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят е зареден с агресивност. От една накриво казана дума ще пламнат семейни и професионални войни. Стойте встрани от разправиите, не давайте съвети, особено ако не ви ги искат. Ако ви предстои тежък избор потърсете консултации при специалист в областта, а не при съседите. Не разгласявайте свои и чужди тайни. Не участвайте в митинги и демонстрации. Вечерта не канете гости и не гостувайте. Не водете преговори за имотни и наследствени делби. Вероятно е да се изпокарате с роднини. Утре всичко ще потръгне и ще се реши.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Всеки старт ще е успешен и ще осигури стабилна основа за бъдещите ви доходи и престижна кариера. Не отклонявайте предложения, започнете паралелна работа. През 2018 г. ще оберете плодовете на дълъг период на усилия и старания, но ще се наложи и да направите болезнен избор. Ако сте двойно подсигурени ще е по-лесно. Ще помъдреете и остареете в тази година.

Родените днес са прекалено емоционални. Трудно ще овладяват страстите, ще се вълнуват и от най-дребното нещо и ще тръгват към разправии още преди да са разбрали за какво става въпрос. Научете ги на дипломатичност, такт и смирение. Може да имат проблем с отделителната система.

Заченатите днес ще бъдат богати не само на пари, но и на почести и слава. Каквото посеят това ще пожънат.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.

Иван Гатев – гласът на „Контрол“

„От горе иде шуменски влак,/ Също ми носи вино и коняк.“ Пееше великия Тодор Колев и носеше шуменското си аз, да огрее големия артистичен небосклон над столицата. С влака, но от малко по-ново време, в София е дошъл още един талант, и предстои да покаже колко ярко и надалеко ще успее да огрее. Иван Гатев влезе в окото на прожекторите на сборния концерт като новия вокалист на група „Контрол“, които споделиха сцена с „Ревю“, „Нова генерация“ и „Хиподил“ в „Арена Армеец“ преди месец. Всъщност Иван е в „Контрол“ от три години, а от седем изкарва хляба си само с музика в различни и разнородни проекти.

Рачков и Мария си простиха (СНИМКИ)

Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова разбуни духовете, че двамата отново са се събрали. Засега те не коментират дали искрата между тях отново е пламнала, но е ясно, че са си простили взаимно, тъй като до този момент дори продуцентите им трудно ги събираха на едно място.