Снимки

Извънземни са чертали житни кръгове при Седемте Рилски езера, където са наблюдавани от дъновисти, в Добруджа и в Софийското поле. Това каза проф. Лъчезар Филипов от Института по космически изследвания в БАН по време на Третата конференция „Контакт с извънземни цивилизации и новата парадигма – бъдещето на човечеството”, която се проведе в София. Изследователи от осем държави разказаха опита си с обекти, за които се смята, че са продукт на извънземни цивилизации.
Житните кръгове не са информация дадена на човечеството отгоре, както се твърди от някои, те не са нарисувани за нас. Извънземните представители на различните типове цивилизации нямат единен език, за да се разберат помежду си. Те чертаят въпросните кръгове по земята, както и фигурите по платото Небраска, за да общуват с уникалните знаци помежду си, поясни проф. Филипов.

Отвличания на хора от извънземни има в повечето страни в Европа, стана ясно още по време на конференцията. Според Габор Таркали, който изследва този феномен в Унгария, те са десетина само за периода 1974 - 2005 година и са предимно в източната част на страната. Изследователят поясни, че на хората не са правени операции и присаждани чужди тела и органи, а просто са били изследвани. На практика, те не си спомняли много неща от срещите си с третия вид, но всички потвърждавали, че това са същества високи между 1,20 – 1,30 м, с големи глави и очи без зеници. Контактът между тях и извънземните бил ментален. Унгарски гражданин, който е бил отвлечен по време на сън, на сутринта намира до себе си в леглото 60-сантиметрова пръчка от магнезии, светеща в зелено. Човекът осъзнава, че сувенирът има изключително значение, което самият той не може да обясни, но е наясно, че той му е даден по време на отвличането. В продължение на 17 години той крие пръчката, за да не му я вземат. След време, за да спечели пари, унгарецът я нарязал на три и решил да я продаде. Междувременно обаче, учени изследват парчетата и потвърждават техния извънземен произход. Тогава притежателят им си ги прибира, уединява се, а впоследствие полудява.
Проф. Филипов разказа, че по данни на Лаура Айзенхауер – внучка на 34-я американски президент Дуайт Айзехауер, нейният дядо е имал информация от извънземни представители, след получаването й започва и технологичният напредък на САЩ от 1953 година. Тя обаче не знаела конкретно дали той лично се е срещал и в какво точно се състои тази информация, тъй като не е била пряк свидетел. По време на конференцията Гари Хезелтайн от Великобритания пък, издател на най-голямото интернет списание „UFO” и бивш военен полицай, показа филм, заснет преди седмица и половина от точка в Манчестър. На него се вижда обект, който според Хезелтайн, е НЛО, което лети между звездите. Обектът дори се разминава с реален спътник.

В България също има хора, които също са заснемали НЛО-обекти. Донасяли са ми немалко снимки, които просто трябва да бъдат изследвани, каза проф. Лъчезар Филипов. „От 2008 г. се боря с ръководството на БАН за създаването на изследователска група от хора от различни институти и с различни специалности. Целта е притежателите на кадри, вместо да ходят в уфологични любителски организации, да ни предоставят материалите за изследване“, каза ученият. По думите му това няма да изисква допълнителни средства, тъй като всеки институт има подходяща апаратура. До момента обаче, той не е получил разбиране. Нещо повече, по думите му, след като започнал да изследва НЛО, го свалили от поста заместник-директор на Института по космически изследвания в БАН.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Коала стана рибар (ВИДЕО)

Семейство, излязло на риболов край брега на река Мъри в Австралия, е заснело удивително видео с коала, подвизаваща се като въдичар, съобщи ЮПИ.

Стартът на изследователския апарат

Китай осигури връзка с обратната страна на Луната

Стартът на изследователския апарат "Чанъе 4" е планиран във втората половина на тази година.

В понеделник от Китай бе успешно изстрелян спътник-ретранслатор Цюецяо за лунната мисия "Чанъе 4". Съобщението е на Китайската корпорация за космическа наука и техника (CASC).

Наличието показва, че образуването на звезди е започнало около 250 милиона години след Големия взрив

Астрономи откриха най-ранния кислород във Вселената

Наличието показва, че образуването на звезди е започнало около 250 милиона години след Големия взрив

След като откриха следи от кислород, астрономи определиха, че звездите в една от най-далечните наблюдавани досега галактики са се образували 250 милиона години след Големия взрив - доста кратък интервал от космическа гледна точка, съобщи "Ройтерс".