Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота е време за усвояване на нови умения и знания. Проведете консултации за бъдещето на децата, намерете учители и спонсори. За неделя не планирайте нищо важно, не се напрягайте излишно, избягвайте рискови срещи и начинания. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете или може би ще уредите работа и учене извън страната. Ще  се случват събития, които коренно ще променят живота ви независимо дали искате или не. Ще се раждат и деца с нестандартен подход и ориентация в живота. Много неща може да тръгнат наопаки или в нова посока. 17-и ви дава възможност да намерите изгодна работа и да подпишете нов договор. Всичко, за което се споразумеете ще носи допълнителни пари. Залагат се нови основи на бъдещи връзки и начинания. Към всичко трябва да се отнасяте сериозно. Във вторник се прочистете от шлаката, довършете задачи, които влачите от миналото и освободете ума и свободното си време за нещо ново. В сряда вървите към нови връзки, към нова среща и нова любов. Луна и Венера в знака на двойнствените Близнаци определят и двойнственост на отношенията. Намерете сили и прекратете губещите връзки. На 20-и ще се събудите с нова мисъл и цел и дано до вас трепти любящо сърце. В този ден всичко ще тръгне напред и няма да има връщане назад. В петък може да намерите нов дом. Влизате в благоприятни и печеливши брокерски инициативи.

Телец 21 април – 20 май

В събота посетете учители и консултанти. Сами давайте съвети и консултации. Ще направите важна връзка и в бъдеще може да започнете съвместен бизнес. В неделя старото се руши, апетитите са огромни, на всички нива ще има опити за обсебване, прителяне и лична употреба на хората, които ви се доверяват. Най-силните ви дни са 17-18-и . В понеделник ще се събудите с някакво откровение за най-изгодното за вас действие и положение. До обед може да спечелите повече отколкото предполагате и да се окажете водещи в инициатива, която преди е била в ръцете на друг. Предстоят рокади на работното място, които ще са във ваша полза и интерес. Съветът на деня е да се залагат здрави основи на предприетите дела, да се подписват изпипани юридически договори и да се проверява всяка подробност, която ще стабилизира положението ви в бизнеса и в обществото. 18-и е ден за постигане на цели, за които работите от месеци или даже от години. В деня на костенурката ще допълзите до заветната цел. 19-и носи размирици, пререкания с близки и колеги. Трудно се върши съвместна работа. Всеки дърпа чергата към себе си. Вечерта е важна за любовния ви живот. Нагласете си среща и на 20-и се събудете до любимия. В четвъртък няма сила, която до ви спре, а в петък ще стигнете до заветния бряг и желаната позиция. Ще намерите и нов дом.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е ден за повишаване на личната квалификация, за учене на езици, за започване на шофьорски или друг вид курсове, както и всякакъв тип занимания, на които ще разчитате в бъдеще. И животът ще ви даде някои уроци. За неделя не планирайте публични изяви и участие в преговори. Бъдете сигурни, че конкуренцията ще ви захапе на слабото място. Не се поддавайте на провокации и съблазни. В този ден сексуалната енергия подкопава здравето. Ако искате да изживеете магични и щастливи моменти в любовта и секса насрочете си среща за 19-и вечерта, когато Луна и Венера ще бъдат в съвпад във вашия знак. На 20-и продължете с опитите за взаимности и привличане и съвместният ви живот може да тръгне много по добре. Но, за да си постелете добре и да имате нужните средства за приятните моменти на 17-18-и увеличете деловото натоварване, направете точен график на срещи и ангажименти и подпишете новите си договори. Идват печалби и печеливши сделки, получавате дължими пари. Каквото ви хрумне на 17-и като нов вариант на стара дейност ще носи печалби. На 19-и до обед ще действате неорганизирано и разпиляно, а и околните ще ви занимават с дреболии и клюки. Насочете вниманието си към интимноста. На 20-и ще свършите и много добра работа. На 21-и се заземявате с нова собственост и изгодни поръчки.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота може да научите тайни, които ще се окажат опасни и вредни за връзките ви, ако ги споделите. Затваряйте си устата и не коментирайте живота на другите. Избягвайте участия в рискови инициативи през уикенда. Здравето ви е нестабилно. Да не се вади зъб по възможност. Но може би най-проблемният ви ден ще се окаже неделята. Не планирайте рискови изяви, пътувания и срещи, на които ще се обсъждат неприятни и неизгодни за вас въпроси. Ако влезете в конфликти ситуацията ще се усложни. Внимавайте при пътувания, отлагайте за следващите дни срещите, от които очаквате много. Спазвайте изискванията за безопасност при боравене с електроуреди. И колата може да ви остави насред път. 17-и е ден с огромна регенерираща и възраждаща сила. Не правете точни планове, ще се наложат корекции в движение. Бъдете гъвкави към променящите се изисквания на момента. Не се отказвайте от целите си, но ще ви се наложи да смените пътя и подхода към тях. До сряда може да си издействате нужното финансиране. Във вторник се пазете от случайни контакти и не бързайте в нищо. До края на работното време приключете със задачите. Вечерта е само за любов, а на 20-и ще се събудите с чедесни идеи за бъдещето. Всичко ще тръгне по вода, ще се разчисти пътя в личен и бизнес план и в петък ще се похвалите с важна победа.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота намирате подход към всеки. Идва и решението на наболелите проблеми. Каквото научите и усвоите ще ви е от полза. Ден за среща с учителите, както и за преподавателска и наставническа дейност от ваша страна. Съветът към другите е да не ви застават на пътя в неделния ден. Ще захапете и елиминирате всеки, който се опитва да ви пречи и отклонява от целта. Ден на огромните апетити. Не бива да се дразни хищникът във вас. На никого и за нищо не сте склонни да направите компромис. Не се препоръчват публични инициативи, може да си превишите правата. Така в понеделник ще навлезете в период, в който бумерангът на агресията ще се върне. Разходите ви ще се увличат, може да направите губеща сделка. Тези, на които сте се доверили ще работят за себе си с вашите средства и ресурси. Не започвайте нищо ново на 18-и, особено дълготрайни проекти. Но каквото приключите ще стане база на една нова нициатива в следващите два силни за вас дни. На 20-и пътя пред вас се отпушва, правите силен ход и отвявате конкуренцията. Ще се продложат изгодни варианти, ще ви направят отстъпки от цени на стоки и доставки. В петък може да хвърлите котва в нов имот и терен, да се обзаведете със собственост или да обезпечите децата с такава. Някой ще постигне нещата по лесния начин с брак или съвместен живот с перспективен партньор.

Дева 23 август – 22 септември

На 15-и позволете на знанията и уменията ви да работят за вас. Може да изкарате допълнителни пари от консултации и даване на уроци. Ако сами имате нужда от някаква информация, постарайте се да стигнете до корена на нещата, а не да се задоволите с нещо повърхностно. До два дни ще спечелите, ако вземете присърце проблемите и на работното място. Чакайте повишение на заплатата и служебната позиция. Бъдете лоялни. В неделя бъдете вимателни и не рискувайте излишно. Ако в този момент заминете за чужбина може би няма да се върнете. Ден на невъзвръщенците. Идват покани отдалече. Най-силните ви дни в материален и бизнес план са 17-18-и. На 17-и дарбите ви ще бъдат оценени и усилията възнаградени. Родените в първата декада ще направят печеливш ход. Във вторник и за другите ще има повече екстри. На 19-и любовта ще ви замае главата, ще се обадят тези, които ви привличат или вие ще направите крачка към някой, с когото до момента сте имали само делова връзка. Тази вечер ще е голямото любовно изкушение за родените във втората декада. 19-20-и ще ви наредят и в редиците на рогоносците или на тези, които ще прикрият една изневяра. Пракарвате приятно, но случващото се в момента ще докара конспирации, усмивки и сълзи. Решавате се на необмислен ход. 21-и дава шанс за имотна и наследствена придобивка.

Везни 23 септември – 22 октомври

Този уикенд ще разбърка живота и добре подредената ви програма. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Може да настъпи разрив във връзките и отношенията и което отдавна не е вървяло по правилата ще се прекрати. Добре е в събота да се посъветвате с някого по отношение на болните и не търпящи отлагане въпроси. Нужна ви е компетентна подкрепа и странично мнение в ситуацията, за да не направите грешка. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не планирайте раждане със секцио следобед в неделя. Ще се раждат нестандартни деца, така наречените „бели лястовици” до понеделник на обед. Тези деца ще имат таланти и дарби, които ще са изпреварили времето си, а това може да ги направи неразбрани и нещастни. 17-и ще донесе пари и придобивки, които на първо време няма да оцените или да можете да използвате изцяло. На 18-и не подписвайте нови договори, за да не работите за чужди интереси. На 19-и до обед попадате в размирни ситуации, в които само ще се говори и нищо няма да се свърши. Но след това до петък късметът ви ще се отпуши и в кратки срокове ще изпълните няколко програми. На 19-20-и може да направите бебето или да срещнете любовта. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от Близнаци. На 21-и наследството ще си дойде с наследника. Намирате жилище. Навлизате в труден период. До обед свършете важното.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота нищо не бива да се прави повърхностно, незаинтересовано и как да е. Ако подходите в дълбочина към проблемите ще ги разрешите бързо. Ако се разсейвате и не отделяте време в следващите три дни ще ближете рани. Ситуацията ще се влоши, ще съжалявате за пропуските, за неадекватните действия и поведение. 16-и е денят на крокодила. Контролирайте апетитите, внимавайте как се държите с близките. Може да захапете някого и да предизвикате раздели. Скандалите рушат здравето. На 17-и някой ще спечели на ваш гръб, ще се възползва от идеите и позициите ви. Вероятни са изнудващи положения. Не си позволявайте да изпадате в зависимости и да давате поводи за компроматна атака. На 18-и не пътувайте, ако имате семеен проблем или нещата на работното място изискват присъствието ви. Нека някой друг замине в командировка. За вас е важно да приключете сами започнатата в миналото задача, за да не се кичи друг с лаврите. На 19-и до обед с никого не може да се разберете, но след това ще навлезете в стабилизиращ връзките ви период. До края на работното време ще приключите задача носеща доходи, а вечерта няма да пропуснете и любовната среща. 20-и е денят на водата, няма прегради по пътя ви, а и да има лесно ще ги преодолеете. 21-и ще донесе чакана придобивка, имот и наследство. Направете огледи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силен уикенд за вас. В събота може да спечелите последователи и ученици, да сформирате свой екип и отбор или да влезете в нова група по интереси. Ден на тайното знание. Може да получите покана за участие в дейности и проекти, където не се кани всеки и всичко се урежда в много тесен кръг от доверени хора. 16-и е денят на коренната раформа. Ще минете личен или професионален рубикон, след което нещата ще изглеждат съвсем различно. Сменят се приоритетите. Променят се и  отношенията с досегашните ви партньори. Хлабавите връзки ще се разпаднат. На 17-и чакайте закъснели плащания и изгодно финансиране. Каквото реализирате ще донесе повече ползи, отколкото предполагате. Добре е да се правят регистрации и да се уреждат патенти. На 18-и вложете всички сили и средства за приключване на задача и проект, които не търпят отлагане и от които зависи да покажете лоялност и точност в договореностите. На 19-20-и Луна и Венера ще ви гледат в опозиця от знака на Близнаците. Очертават се изневери. Някой ще се събуди рогоносец или сам ще сложи рога на партньора. Прекарвате приятно, но в бъдеще ще си докарате само неприятности. Ограничете контактите, бъдете лоялни. Лоши дни за запознанства. Ще имате и служебни проблеми, ако връзката е поместоработа. На 21-и всичко предприето ще донесе ползи.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и може да загубите доверие и позиции, ако не правите нещата по правилата и не се посъветвате с капацитет. В тези дни, колкото и да сте силни и можещи, трудно ще се справите сами. 16-и ще е един от най-тежките и рискови дни за месеца за родените след 3 януари. Не се правете на баш майстори, не се занимавайте с дейности, които изискват специална подготовка. Не вадете по возможност зъб през уикенда и се пазете от инциденти. Не пътувайте късно в неделя. Тръгнете по-рано ако сте в провинцията. 17-и е ден за реформи. Ще получите подкрепа и нужното ви финансиране за дейностите, които смятате да извършвате. Родените в първата декада ще направят силен ход. Денят дава възможност да се включат резервите и резервните играчи, на които ще разчитате в бъдеще. Сключете нов договор. Във вторник ще довършите задача, която ще донесе пари и преимущества. От 20-и Марс вече няма да ви гледа в опозиция. Нещата при вас ще тръгнат като по вода, ще добият очертанията, които сте планирали и ще ви изведат на престижни позиции. Но на 19-и вечерта трябва да сложите в ред емоционалния си живот, да решите с кого ще продължите, ако се колебаете между двама. На 21-и до обед работите в свой интерес, а следобед в интерес на близките и децата. Не планирайте нищо важно за събота и неделя до обед.

Водолей  21 януари – 19 февруари

Бъдете алтруисти в съботния ден. Отделете време за близките, децата или за някой непознат, който има нужда от консултации и съвети. В този ден събирате съмишленици и по някакъв начин си осигурявате защита или допълнително финансиране. В неделя апетитите са огромни, трудно ще се преборите с хора, решили да спечелят на всяка цена. Ще ви подливат вода дори и близките и по някакъв начин ще показват истинските си апетити към нещо, което притежавате. В следващите два дни ви предстоят предвидени и непредвидени харчове. На 17-и всяка ваша крачка и действие ще работят за нечия кауза и личен интерес. Давате и безплатни идеи, които ще обезпечат чужди сметки. На 19-и докарайте започнатото до край вместо да предприемате нещо ново, което ще остави и двете дела недовършени. На 19-и навлизате в силен период и до петък ще се похвалите с победа. В сряда вечер и любовта ще ви посети, ще ви подхвърли кокалче надежда или ще ви покани на богато угощение. Родените във втората декада са склонни да изневерят не само на партньора, но и на себе си, за да изживеят любовна тръпка и авантюра. 20-и отпушва късмета и личната ви иницатива. Пътувайте, преградите са лесно преодолими. В петък късметът работи за родените в третата декада. Сдобивате се с нов терен за работа и живот. Осъществявате брокерска сделка.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота натрупвайте знания и умения. Всичко, за което се постараете, което научите и приложите умело на практика ще ви донесе късмет и печалба. И сънищата от тази сутрин носят нови знания и показват как да решите наболелите проблеми. 16-и е ден на хищническите стремежи и големите апетити. Не се намесвайте в чужда игра и не допускайте намеси в своята. Тенденцията е към скандали и авантюри, които ще ви излезат солено. Пазете се от тълпата, не участвайте в митинги и рискови състезания. Ден на провокации и съблазни. Нищо ново да не се започва. Лош ден за обвързване и брак. Единият със сигурност ще използва и доминира над другия. В понеделник се събуждат тайни и явни сили. Ще се събудите с неочаквано вдъхновение и идея, която е добре да реализирате по най-бързия начин. 18-и ви дава възможност да направите своя ход, докато другите спорят, пречат си, надвикват се и се конкурират нелоялно. Сега е момента да постигнете крайната си цел и да изпълните дадено обещание. На 19-и се пазете от случайни срещи. Постарайте се до вечерта да свършите това, за което сте дали дума. Слушайте вътрешния си глас и не позволявайте намеси. На 20-и вървите към изневери. Ще си докарате беля на главата с неравностойна и губеща връзка. Влизате в зависимости, позволявате да ви обсебват. На 21-и важното да се сърши следобед.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.