Снимки

Овен 21 март – 20 април

Критичен ден за хората разчитащи на колективната инициатива и подкрепа. Всеки ще дърпа чергата към себе си. Днес печелят индивидуалистите и водачите, а Овенът по принцип е такав. Не се опитвайте да се променяте, да се напасвате на този или онзи. Бъдете себе си и ще извлечете максимални ползи във всяка ситуация, в която сте признат титуляр и играете разпоредителна роля. Разговорите на четири очи ще носят полза и за двете страни, но ако се появят други играчи играта ще се развали и загрубее.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Телец 21 април - 20 май

Въздържайте се от активна дейност. Бъдете точни и лаконични в исканията си. Тенденцията е нещата да се разводняват, да се губи енергия, чувства и пари в съмнителни инициативи. В такъв момент имате шанс да извлечете максимални ползи от прекалената амбиция, от невниманието и разсеяноста на околните. Не се престаравайте, не влизайте в спорове и разправии. Съдбата ще се постарае да имате и да получите каквото ви е необходимо. Не искайте много и ще получите повече от достатъчно.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Пазете се от желанието на околните да ви включат в безсмислени разправии и конфликти. Критичен ден. Може да се скарате с хората, с които е добре да мислите, работите и действате екипно. И в любовта всеки мисли повече за себе си, а и трети може да се намеси. Клюките лесно се разпространяват и украсяват допълнително. Желателно е да потърсите съвет от капацитет по въпросите, с които не може да се справите сами, а и не искате да споделите с лаиците и с тези, които може да използват тайните ви срещу вас.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Препоръчва се пост и въздържание. Не се включвайте в съмнителни и рискови инициативи, в които агресията нараства неконтролируемо и разправиите може да прераснат в открити битки. Лош ден за участия във всякакъв тип организирани мероприятия и манифестации. Тълпата може да бъде провокирана. Вашата роля е да привлечете семейстовто си у дома с нещо, което отдавна е стремеж на всички. Вършете си работа сами, не разчитайте на случайни познанства и връзки. Не е ден и за служебни събрания.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените във вторта декада да се подготвят да дават. Ще покриете нечии загуби и разходи, ще се наложи да плащате такси и сметки, които друг не е платил. Както и да постъпите ще работите за чужди интереси. Не участвайте в колегиалните разправии. И с шефовете не мелите. Здравето е нестабилно, денят не е добър за операции на сливици, гласни връзки и щитовидна жлеза. И в преносен смисъл ще си патите от говоренето от коментарите, от споделените тайни и от това, което прибързано разпространите. Бъдете избирателни във връзките.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Натрупаните във времето знания, умения и инфомации по даден въпрос ще работят за вас. Ще бъдете предпочетени на конкурси, ще се допитват до вашето мнение. Може да спечелите много от консултантски и преподавателски услуги. В този ден всеки трябва да наблегне на това, което е учил, а Девата е специалист в много области от живота. Ще намерите допълнителна и добре платена работа. Не се включвайте в съвместни колегиални инициативи, ако не искате да ви използват и да ви товарят с по-тежката работа при ниско заплащане.

Р-6

П-6

Л-6

К-4

З-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Съветът на деня за вас е да не давате съвети и да не взимате стана в споровете у дома и на работното място. Денят е критичен. Може да се скарате с всички или да станете без вина виновни. Ще има много напразно суетене, работата няма да се върши качествено и в срок, защото в мислите сме заети със съвсем различни неща. Не се опитвайте всичко да вършите сами, особено в област, в която не сте компетентни. Ден за посещение при специалист, а не при лаици, които може да ви объркат и насочат в неправилна посока.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До утре на обед Луната ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Ще се налага да плащате не само свои, но и чужди сметки. Ще ви търсят сметка за отсъствия и закъснения, за които сте предупредили или сте се разбрали с някой, който да ви замества, но той не се е явил. Вероятни са скандали, проблеми с екипа, с който работите и у дома със семейството. Ще се окажете длъжни на всички в момент, когато околните би трябвало да ви се издължават за направените услуги. Прекъснете вредните контакти.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Заобикаляйте групите, в които тече скандал и разправия. Ще спечелите, ако водите самостоятелна политика и не се намесвате в чужди игри. Лесно се отива към преразход на енергия, пари и чувства. Има вероятност да ви потърсят за съвет, за който добре ще ви се плати, а в бъдеще ще бъдете поканени като специалист за решаване въпросите и на друга фирма. В този ден маските падат. Имате шанс да видите една ситуация от различен ъгъл, да си направите сметката и да коригирате подхода.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

И докато другите влизат в скандали и разправии, вие тихомълком свършвате много добра работа и получавате награди. Бягайте от места на спорове и интриги. Действайте съвместно с учителите си, с хора, които са ви направлявали и наставлявали в живота и в чиято лоялност не се съмнявате. Може да извлечете максимални ползи от всичко предприето, стига да не сте си позволили да зависите от някой друг. Не бързайте да се хвалите, ще привлечете хора, които ще развалят работата и ще ви подлеят вода.

Р-6

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за родените във втората декада. Подвеждате се по чужди мисли и амбиции. Може да влезете в излишни разправии, да изхабите много енергия и чувства в желанието да привлечете или дистанцирате някого. Този ден дава възможност да спечелите от дарбите и талантите си. Явете се на конкурси, но самостоятелно и без партньорски участия. И независимо, че сами сте организирали определен екип, днес оставете участващите в него сами да се оправят. Препоръчват се разговори на четири очи. И в любовта третият е излишен.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за пост и въздържание. Нищо съществено не предприемайте, особено в екип или под нечие ръководство. Тенденцията е, който може да се възползва от съвместните усилия. До утре на обед може да получите извънредни пари, еднолични покани и предложения, които е добре да не се споделят. Ако имате нужда от съвет, посетете специалисти, които не са свързани със ситуацията и няма да искат нещо повече от определения си хонорар. Успехът ще следва самотните играчи. Наоколо е голяма говорилня.

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. На фона на универсалната деветка, няма как да не започнат процеси на приключване и инвентаризация в живота ви. Разчистването на сметките ще стане в края на октомври и началото на ноември, когато планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект. Постарайте се до тогава да извършите необходимите действия и промени.

Родените днес ще обичат да участват в спорове, дори и просто за самия спор. Имат папарашко мислене. Ще провокират околните да издават намеренията си и ще се възползват от разкитията си. Ще бъдат хитреци, винаги ще извличат ползи от чуждите разправии.

Заченатите днес ще бъдат богати, но не само на пари, а и на почести и слава. Проблем ще им бъде опасното честолюбие.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.