Снимки

Овен 21 март – 20 април

Не си првете илюзии, днес всичко се прави за пари или за много повече пари. И най-добрите приятели ще те подветат и оставят сам да се оправяш, ако действията ти засегнат интересите им. Каквото и предложение или идея да получите отнесете се с голямо внимание и търсете подтекста. Ден на мрежата, на зарибяващата реклама, на задкулисното взимане на решения, които засягат всички нас. Препъват ни пороците и липсата на самоконтрол. Най-лошият ден за сключване на договори и брак в този месец.

 

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес може да уловите своята златна рибка в мрежите на желанията. Някой ще спечели пари, друг ще спечели чрез парите си любовта, но зад всичко получено днес прозира желанието да обвържеш другия, да отнемеш свободната му воля или да се наложиш в избора, който той се стреми да направи. Бъдете внимателни, този ден ни дава много, но на цената на неприятни компромиси и от двете страни, които обезсмислят ситуацията и придобитото. Всичко ще се прави по задължение и принуда. Постойте край огън, обмислете нещата.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с манипулирането, със зарибяването и с мрежата, в която всички ние функционираме и сме уловени по един или друг начин. По-внимателно с новите идеи, които някой ви предлага, както и с увещанията за една или друга сделка. Всичко да се подлага на проверка, но и там нещата не са читави. Съветът е в този ден да не се взимат важни решения. Неблагоприятно за сключване на брак и подписване на нови трудови договори. Ще излъжете и ще ви излъжат, а така всички ние оставаме излъгани.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ще имате много работа, но може да влезете и в обвързващи и манипулиращи отношения, от които трудно ще се измъкнете. Днес нямаме друг избор освен този да бъдем паяка или мухата в мрежата на живота. Един печели за сметка на друг, но и той си прави криви сметки. Не взимайте окончателни решения по важни въпроси за личното си и професионално бъдеще. Опитайте да видите подтекста във всичко, което ви казват и предлагат. Отложете колективните инициативи и срещите, на които трябва да се вземат важни решения.

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

С прибързаните си действия днес може да загубите позиции и пари. Не се препоръчват публични инициативи, както и участия в събрания, в колективни мероприятия и лични срещи, на които ще се налага да приемате важни решения, да търсите мнение или да отстоявате своето. Подават се лъжливи информации, с които се тества личната ни възприемчивост към едно или друго. Дадените обещания ще са лъжливи или ще целят нещо, за което изобщо не става дума в разговора. И любовта ще се заплаща или ще изисква услуги.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Денят ви дава предимства, възможност да се разширите на територията, която сте завладели, но не и да се изкачите нагоре по стъпалата на успеха. Тенденцията е всеки да бъде поставен на мястото му. Ще ви припомнят някои ваши задължения, но и ще ви наградят и потупат по гърба за работата, която вършите. Може да очаквате повишение, което ще цели да бъдете натоварени с повече работа и със задълженията на друг, който не се справя. Не се радвайте предварително на победите си от днешния ден. За тях ще се плаща в бъдеще.

 

Р-6

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Предприетото днес ще ви радва, ще носи привидно удовлетворение и удоволствия, но ще ви обвързва негативно, ще изисква от вас повече отколкото ще ви дава. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, работете на свой терен и със свои средства. Ден на паяка, плетат се мрежи, създават се интриги, властва желанието за придобиване на места и позиции, които не са ваши, но ви дават една временна сигурност или поне смятате, че е така. Утре ще ви се иска да се откажете от обещаното и уговореното днес.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Луната ви гледа в опозиция. Може да настроите група хора против личните си интереси или да предизвикате партньорите си с взимане на несъгласувани с тях решения. Ще ви подхвърлят на пръв поглед чудесни идеи, но те ще имат необявен скрит мотив. Нищо не е таково каквото изглежда. Старайте се да останете в пряк и в преносен смисъл трезви, с трезво мисленте и подход, дори и в най-прималивата и омайна ситуация. Лош ден на за сключване на брак. Ще си разменяте манипулации цял живот.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на самотните творци, на хората свикнали да работят индивидуално, да си решават сами въпросите и да си определят цената. Всичко, което се опитате да съгласувате с някой друг ще претърпи болезнени за вас промени, ще ви донесе повече главоболия, отколкото приятни и реласкиращи моменти. Контролирайте се максимално. Не оставайте друг да диктува правилата, но и не се месете като трета страна в избора на други двама. Тази вечер не заспивайте в чуждо легло, както и с чужди мисли в главата.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да направите удобни и приемливи за околните личните си стремежи и амбиции. Родените във втората декада ще направят силен ход, с който ще си подсигурят бъдещето, работата и квартирата. Вероятно е да направите компромис в любовта с цел сбъдване на желанията за партньорска връзка на всяка цена. Денят е неблагоприятен за всякакъв тип обвързване. Бъдете внимателни при боравене с оригинални документи и общи средства. Който е в час с тенденциите и има влияние над другите ще извлече максимални ползи и облаги.

 

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Търсете подтекста и задкулесните намерения на всеки, с който имате досег по финансови и делови въпроси. Най-неблагоприятният ден за обвързване и сключване на брак в този месец. Не позволявайте да ви вменяват чужда отговорност. Ще влезете в ролята на спестовна касичка за някого. Не теглете кредити и не сключвайте нови договори. В утрешния ден ще ви предложат много по-добри варианти. Днес околните опипват почвата и претеглят доколко се поддавате на един или друг натиск. Всичко важно опитайте да свършите сами.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на мрежата. При вас ще се играе по тънката струна на мечтания и желания. Бъдете сигурни, че всичко което получите ще е на висока цена. Някои от тези цени няма да може да платите и в бъдеще ще ангажирате с тях семейството, близките и приятелите. Стойте далече от хора и ситуации, които и в миналото са ви подвеждали и зарибявали. Каквото опитате днес ще ви се услади, но и трудно ще се откажете от него в бъдеще, дори и да е вредно за вас. Пороците ни хващат в лепкавата си прегръдка, а после няма измъкване.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. В отлив сте но прилива на 2017г. наближава. Вероятно е до средата на октомври да сключите нови договори, които ще позволят да се внедрите в нова пазарна ниша. Участвайте в преговори по делби на терени, имоти и сфери на влияние. В момента правото и закона са на ваша страна.

Родените днес ще бъдат за семейството си стълб, на който всички ще се опират. Ще имат разнородни таланти, ще печелят много, ще имат добър вкус и умения в модата и диетологията. Партньор от знака на Телеца ще им донесе късмет, както и тези деца, с които се раждат заедно в момента. Не губете връзка с родилката до вас. Добре е децата ви да поддържат връзка. Ще си помагат един ден.

Заченатите днес ще притежават магнетични и магични сили, които може да използват както за градеж, така и за за разрушение. 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.