Овен 21 март - 20 април 
 
Дайте си точна сметка с кого смятате да продължите напред както в личен, така и в професионален или политически план. Ден за среща с учителите и с тези, които признавате за капацитети, по които се равнявате и чиито съвети следвате. Където се съберат много хора, ще настане голяма говорилня. Никой никого няма да слуша, няма да се разбере и уточни общата позиция. Нещата ще се разводняват и трудно ще се стига до основата на проблемите. Ще носят полза самостоятелните ви действия.      
Телец 21 април – 20 май  
Ден на разправии и разногласия, особено ако се намесват интимности на работното място. Родените в първата декада може да предприемат необмислен ход под въздействие на чувства, с които не могат да се справят. Тази вечер се очертават изненади в любовта, моменти на ревност и незачитане, които ще поставят под въпрос досегашните ви отношения. Бъдете избирателни във връзките, особено тези, в които има елементи на неравностойност в длъжностните позиции. Не поглеждайте шефа и се дистанцирайте от подчинените.     
Близнаци 21 май – 21 юни  

Днес никой никого не слуша, а и да слуша, не чува. Не защитавайте на всяка цена мнението си, а се опитайте да разберете мотивацията в поведението и действията на околните, за да реагирате адекватно в подходящия момент. Препоръчват се предварителни срещи със специалисти, а не общи събрания без предварителна подготовка и сондажи. Преговорите се разводняват с хаотични действия, от които няма полза. Ако искате да придвижите проектите си, бъдете избирателни във връзките. Тази вечер вървите към среща с любовта.     
Рак 22 юни – 21 юли  
Ще се представите добре на конкурси и публични изяви. Независимо какво се случва, постарайте се да видите положителното във всяка ситуация и контакт. За препоръчване са соловите изяви, а не работата в екип. Правете това, в което сте компетентни. Не взимайте отношение към странични въпроси и дела. Един от критичните дни, в които хората се суетят напразно, трудно се ориентират в обстановката и се нуждаят от консултации със специалист, за да се справят с възникналите проблеми.     
Лъв 22 юли – 22 август  
Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Марс и Венера. Аспектът оцветява емоционално и най-отговорните преговори. Разговорите излизат от обикновения коловоз и планираната програма. Може да се стигне до разправии и конфликти, подклаждани повече от чувствата, отколкото от здравия разум. Днес и утре ви предстоят болезнени срещи с любовта. Време е да се обясните и изясните. Ако се налага да направите тежък избор, посъветвайте се с капацитет в съответната област, но в любовта има нужда само от действие.     
Дева 23 август – 22 септември  
Ще спечелите от консултациите и съветите, които давате. Ден, в който може да ви забележат и оценят в общия хор на търсещите работа. Може да се наложите и внедрите на престижна позиция в бизнеса и в обществото. Месеците и годините на старание си казват думата. Действайте солово, не се включвайте в екипна работа, от която печелят само лежащите на чужди лаври. Препоръчват се срещи на четири очи. Бъдете пестеливи на думи и обещания. Лесно може да влезете в преразход на сили и средства. Отсейте полезното от вредното.     
Везни 23 септември – 22 октомври  
Критичен ден, в който лесно се предизвикват скандали на работното място и у дома. Всеки тегли чергата към себе си. В такъв момент е за препоръчване да се разберете директно с този, който управлява и командва ситуацията, а не да поставяте въпросите си на общо събрание или пред семейния съвет. Хората на високи позиции трудно ще вземат правилното решение, ако не ползват съветите на доказани специалисти в проблемната област. Изслушайте тези, които знаят и могат, и ще решите проблемите на лаиците.    
Скорпион 23 октомври – 22 ноември  

За родените в първата декада денят носи проблеми във връзките, непредвидени случайности, които може да предизвикат интриги и да ви включат в мръсни игри. Нищо важно да не се предприема, особено ако не е съгласувано с тези, от които зависите и с които живеете. Вървите към изневери, които ще се разраснат и пряко ще ви засегнат. Маските падат, излизат наяве неща, които до момента успешно сте скривали. Днес и утре Луна, Марс и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Лъва. Не се задявайте с шефовете.     
Стрелец 23 ноември – 21 декември  

Не се отклонявайте от преките си задължения и отговорности и ще постигнете успехи в днешния наситен с промени и новини ден. Лесно се губи енергия в безсмислени спорове. Отнасяйте се отговорно към работата си, не отсъствайте и не тръгвайте в посока, важна за друг. Днес и утре любовният ви живот ще навлезе в нова фаза. Очертават се покани и предложения, гостувания и запознанства, които може и да ви оженят. Луна, Венера и Марс ви гледат в брилянтен аспект от знака на Лъва. Бъдете избирателни във връзките.      
Козирог 22 декември – 20 януари  
Ще ви провокира желанието да докажете и представите позицията си пред околните. Ще влезете в излишни спорове. Очертават се интриги на работното място, които може да ви вкарат в спорове с шефове и колеги. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. По-добре е да сте слушател, а не лектор в една публична изява. И за най-малките неща ще настава суетене, програмата ще се променя и всеки ще обвинява всеки. Критичен ден за съвместни инициативи. Нужна е трезва оценка на ситуацията.      
Водолей 21 януари – 19 февруари  
До вечерта маските падат. Ще видите някого в истинската му светлина, а това ще донесе промени и в любовта. Родените около 1 февруари ще бъдат подложени на по-голям натиск и агресия, ще се окажат притиснати от изискванията на един и претенциите на друг. Не лъжете и не изневерявайте. С голяма вероятност ви се готви капан. Вечерта не отсъствайте от местата на личния ви интерес и сила. Няма значение кой за какво ви моли. Мислете повече за личните си дела, отколкото за професионалните и обществените.     
Риби 20 февруари – 20 март 

 Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Трудно ще намерите нужната и адекватна среда на личните ви усещания, амбиции и стремежи. Не се оставяйте да ви завърти вихърът на колективната манипулация. Днес всяка инициатива има за цел не това, което се афишира. С напредването на деня обстановката при вас се успокоява, вървите към среща с любовта и към приятни моменти заедно с хората, които ви обичат и ценят. Посетете капацитет за съвет. Сами може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност.     
ЧРД  
Личната ви година е осмица. Чакайте придобивки, уреждане на имотни отношения и възможност за нова работа тук или в чужбина. Опитайте да разширите дейността си и да завладеете нови пазарни ниши. В следващата година ще се наложи да направите лична и професионална инвентаризация. Дайте си сметка кое ви е нужно и кое само пречи.  Родените днес ще се изявят като капацитети в своята област. Ще работят и като модни консултанти, ще се занимават с изкуство и ще дават ход на нови модни тенденции. Притежават емоционалност и артистичност, които ще вложат в произведенията на труда си. Успехът на много хора ще се дължи на тях. Заченатите днес ще бъдат не само богати, но и признати в своята област. Очакват ги почести и награди за усилията им. Каквото посеят, това ще пожънат.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Девора Уайлд отмъква д-р Пенев в „Откраднат живот“

Девора Уайлд, която от този сезон се подвизава като пиарка на болницата в „Откраднат живот“, ще отмъкне вниманието на д-р Пенев. Въпреки че лекарят вече втори сезон проявява интерес към съдовия хирург Кунка  Атанасова, Юлия (Уайлд) ще се включи в надпреварата за сърцето му.