Снимки

Овен 21 март – 20 април

Стермежът в този ден е към хармонизиране на отношенията, към намиране пътища за разбирателство и компромис на всички нива. Не си нарушавайте спокойствето и не влизайте с агресия в личното пространство на околните. Изключете напълно безцеремонното поведение, ако искате да прекарате един приятен и релаксиращ ден. Заемете се с тихи семейни дела, с почистване и всякакви пречистващи процедури. Днес мръсотията лесно излиза както от тялото и ума, така и от живота и от дома ни. Остава само да се постареем повече.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на умереността, на балансираната политика и на умението да намериш лек за всяка болка и решение на всеки проблем. Заемете се с почистване, спазвайте диета, позволете на цялата насъбрана мръсотия след тези тежки зимни дни да си отиде. Натрупаната шлака лесно се изхвърля. Изхвърлете от съзнанието си всичко негативно, обидно и вредно за бизнеса и отношенията ви в приятелския ви кръг. Ще имат успех тези, които пренаредят приоритетите и прочистят съзнанието. Кръвта се обновява, връзките също.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Трудно ще се разделите с миналото, още по-трудно ще изхвърлите от живота си това, което ви вреди и разболява. Казвате си, че още има време, че може би всичко ще се оправи, но това няма да стене, ако не подредите приоритетите и не направите лична инвентаризация. Разчистете сметките, върнете дълговете си и подсетете длъжниците да го направят. Да не се убиват птици и мечти. Не поставяйте ултиматуми на близките. Днес печелят умереността и дипломацията.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Един омиротворяващ ден. Не позволявайте да ви разбалансират. Проведете дипломатични разговори, пренаредете пъзла от отношения, направете разчистване на отношенията и инвентаризация на сметките. Платете наема си и посетете наемателите. Денят изисква равновесие и равнопоставеност. Всяко отиване в крайности ще води до скандали и ще раболява. Препоръчва се диета. Не яжте месо и гъби. Разходете се, проведете прочистващи тялото процедури. Търсете места на уединение, покой и релакс.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

И при вас напрежението спада, страстите се уталожват, намира се път към всяко сърце и отговор на поставените в миналото въпроси. Девизът на деня е умереност. Време е да се нагодите към изискванията на момента и да помогнете на близките да го направят без принуда и поставяне на ултиматуми. Заедно изчистете къщата и отношенията си. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Сега е момента да изхвърлите отровите от организма и душата си. Пречистете ума и личната си аура.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Препоръчва се диета, изчистване на шлаката и мръсотията на всички нива. Постарайте се да изчистите отношенията си, да проведете уточняващи разговори и да постигнете нужното съгласие по спорни въпроси. Внимавайте, това не значи да влезете в скандали, да очерняте и поставяте ултиматуми на околните. Съобразете се с чуждия избор и изисквайте адекватно разбиране на позициите ви. Ден, в който ще се намери консенсус, ще се постигне компромис, ще се намери начин да се стопи леда в отношенията.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е синхронен с вашата природа вечно стремяща се към равновесие и баланс. Прекарайте този ден във възможно най-спокойната и омиротворяваща среда. Излезте сред природата, търсете усамотението на планината, изчистете мислите и тялото от отровите. Някой ще се заеме и с почистване на дома, а и диетите ще ви се отразят добре. Днес агресията и крясъците разболяват. Търсете компромиса и стопяващото дистанциите решение. Благоприятен ден за пътувания и сделки с животни. Сънищата ви ще се сбъднат.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 окомври – 22 ноември

Насъбраният негативизъм ще се разсее, постепенно ще намерите подхода и добрия тон в една напрегната ситуация. Ден за прочистване от отровите, за разчистване на сметките и за нов поглед в ситуацията. Енергетиката е светла и хармонична. Не си нарушавайте комфорта, изключете телфона, почивайте със стил, доставете радост на близките. Купете домашен любимец на децата. Денят се свързва с човешката душа и с желанието за омиротворяване. Възстановява се хармонията между физическото и астралното тяло.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Натоварващ ден, в който е добре да потърсите спокойно и релаксиращо място и да се отдадете на почивка, след като свършите задачите насъбрани във времето и изпълните изискванията на партньора. Отпуснете се, релаксирайте както го разбирате, осигурете покой на невчесаните мисли и изтощеното тяло. Добре ще ви се отрази всякакъв тип диета. Утрешният ден отново ще ви завърти в мелницата на професионалните изисквания. Няма да се справите успешно, ако днес не презаредите. Крясъците разболяват. Търсете компромиса.

Р-4

П-4

Л-6

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

С лекота ще отхвърлите насъбрания негативизъм. Ведър и спокоен ден, в който на никаква цена не бива да си нарушавате комфорта. Стремете се да запазите равновесието у дома. Изключете агресията и разговорите на висок тон в общуването с околните. Проведете прочистваща диета и почистете дома. Добре е да направите разчистване на сметките при намаляваща Луна. На всички нива е добре да се започне инвентаризация и да се състави нов план за действие. Утрешният ден ще ви донесе поне една победа и изгодно предложение.

Р-6

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за релаксиращи тялото и душата процедури. Търсете спокойствието и тишната на планината. Намерете уютно и тихо място и в уединение вземете важно за бъдещето ви решение. Този ден носи така нужният ни баланс в отношенията, прочиства мислите и кръвта, показва правилните и балансирани решения и помага да изхвърлим всичко негативно насъбрано в миналите тежки дни. Вървите към лично и професионално обновление. Правите равносметка и в любовта. Още утре ще получите дългоочаквано предложение и покана.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не е ден за взимане на важни решения, особено такива, които някой ви подхвърля или настоява да приемете на всяка цена. Не позволявайте намеси, не споделяйте плановете си и не се срещайте с хора, които винаги ви разбалансират. Осигурете си спокойствие, тишина и релаксираща обстановка. Направете отдавна протаканата инвентаризация. Подредете документцията си, пресметнете данъчните си задължения. Ориентирайте се към общо почистване на дома и офиса. Лесно се изхвърля шлаката от тялото и душата.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е шестица. Вървите към лична и професионална хармонизация, към намиране на подходяща и добре платена работа, към придобивки за дома и семейството. До ноември решете и юридически спор около имоти и наследства. Ще спечелите дело и ще подпишете изгодни договори.

Родните днес ще бъдат балансьори и омиротворители. Вероятно няма и да ви будят много нощем. Тези деца ще ценят мира и хармонията в отношенията, ще имат професии, които подсигуряват такъв начин на живот и ще е трудно да ги насочите към военна или политическа кариера. Сред природата е тяхното място.

Заченатите днес ще имат чист и ведър характер. Ще обичат животните и семейния уют. Ще притежават дарби даващи им възможност да утешават, приласкават и подкрепят околните.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.