Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

Събуждате се с точното чувство за полезното и вредното, но и с някакво особено чувство на съпричастност, което ще ви накара през деня да направите необмислен ход в желанието да бъдете с някого или да подкрепите чужда инициатива. Съветът е да обмисляте начинанията си, да не тръгвате към нещо, за което в главата ви свети червен светофар. Проблемът е, че няма да се съобразите нито с нашите съвети, нито с тези на близките. Родените в третата декада ще изпият до дъно чашата на неразумния риск и ще си платят.

 

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Денят ви дава нови насоки, среща ви с хора, които утре ще ви помогнат да парирате ударите на тези, които смятат да ви подведат. Доверете се на предчувствията си. Ще почувствате остро правдата и неправдата, ще получите точна индикация за бялото и черното, за възможното и невъзможното, за полезното и вредното. Направете си сметката. В утрешния ден ще влезете в тежка конкурентна битка и ще трябва да направите болезнен избор. Не участвайте в рискови спорове и спортове.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Днес няма как да не разрежете Гордиевия възел на връзките. Ще се случват събития, които ще ви показват кой ви е приятел и кой враг, с кого и какво повече не може да продължавате и къде ви чакат тези, които ще ви подкрепят и обичат. От вас се очаква да направите избор в следващите дни. В момента е добре да замразите проектите и инициативити, които усещате, че ви вкарват в преразход. Спазвайте диета. Ограничете храната и бъдете избирателни във връзките. За утре планирайте по-голямо физическо натоварване.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Вродената ви интуиция днес ще ви подскаже правилния ход. С някакво шесто чувство ще предусетите опасността и ако си повярвате, ще я избегнете. Най-лакомата примамка днес предлага любовта. Не тръгвайте към странични връзки, не сте избрали добър момент за изневери, но страста не пита като дойде. На всички нива е важно да не се полакомите, да избързате и да не се пазарите. Ще изложите на риск работата и бъдещето си. Спазвайте прочистваща диета. Разчистете наколо от всичко, което ви вреди и подтиска.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Днес залогът е голям. Предлагат се изкушаващи варианти, но важното е да не се тръгва никъде без проучване и пресмятане на риска. Отваряме голямата уста, искаме още и още и не се събразяваме с последиците и с рикошетите които ще последват. Следобед Луната навлиза във вашия знак. Добре е да пътувате, да проучите лично и на място това, което смятате да направите с помоща на посредници. Днес „око трябва да види и ръка да пипне” навсякъде, където ще се правят важни и големи инвестиции.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ще се събудите с верен усет за полезното и вредното, за лечебното и разболяващото. Доверете се на предпочитанията си към храната и връзките. Не яжте каквото не ви се яде и избягвайте тези, които не ви вдъхват доверие. Лесно се намира отправната точка и се нагласява коодинатната система на връзките. Ще сбъркате, ако отново направите компромис, ако простите още веднъж или позволите на някой да ви предизвика към действие, което знаете, че е рисково, че ще ви донесе загуби и проблеми.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Родените в третата декада да намалят темпото, да не бързат и да се доверят на предчувствията си. Не си позволявайте любовни връзки на работното място. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото, ума и сърцето ви дават. Всичко, което ви се струва полезно и приятно наистина може да бъде такова за вас. Това, което ви притеснява в бъдеще със сигурност ще донесе проблеми и неприятности. Намалете темпото, не товарете кръста и бъбреците. Отложете за следващите дни водените дела или преговори.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Днес никой не може да ви излъже. Действате като лакмус спрямо истинските намерения и амбиции на околните. Това ще ви помогне да избегнете поне някои проблеми и неприятности, ако си повярвате и не вървите против гласа на интуицията. Направете си необходимите тестове на всички нива. Утре ще попаднете в инфомационно затъмнение, ще получите неприятни вести и напомняне и то точно от хората, към чиито действия днес имате неприятно усещане или просто не им вярвате. Утре и шефовете може да ви пренебрегнат.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Взимайте под внимание всички сигнали в днешния ден. Не бързайте да действате в една или в друга посока. Амбициозните ще направят грешен ход, а тези които изчакват, обмислят, преценяват и планират добре действията и програмата си утре ще направят голяма крачка напред. В момента бариерата пред вас е спусната, усещате как колеги и шефове ви прецакват, но утре тя ще се вдигне, ще получите неочаквани възможности и шансове, ще свършите много добра работа и ще спечелите повече пари. Имайте търпение, гответе се за скок.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

За родените в третата декада това ще бъде по труден и неблагоприятен ден, особено ако не обърнат внимание на сигналите на тялото и душата. Правете това, което ви привлича, бягайте от места, и хора, към които имате някакво особено чувство и притеснение. По същия начин постъпвайте и с храната. Днес тя се избира по каприз. Яжте до другото новолуние преимуществено това, което ви се дояде днес. Ден на устата. Не казвайте големи думи, ако после няма да последват големи дела. Избягвайте конфликтите и бурните емоции.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на инвентаризации, на прочистване на връзките и тялото. Ако не се вслушате в гласа на интуицията и предчувствията утре ще изпаднете от една класация и ще позволите на друг да доминира в живота и личния ви избор. Ден за изследвания, размишления и открития. Препоръчва се командировка и уточняване условията по договорите на място. Не бъдете лакоми както в храната, така и във връзките. Проявете щедрост, направете някому подарък и съдбата ще ви върне жеста. Утре шефовете ще ви притискат.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Днес Луната се показва във формата на уста. В този ден на устата ще получите точен и верен усет за това, коя храна е полезна и коя вредна, какво е нужно на тялото и душата ви, за да оцелее в този объркан свят. Може да намерите спасително за вас място. Тръгнете по линията на интуицията. Откажете се от вредни и разболяващи връзки. Направете тотална инвентаризация във всички сфери и положения на живота си. Чудесно се усвояват нови и нужни знания на различни нива. Намирате лек за болката си.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет5

Здраве-5

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е тройка. Постарайте се да се внедрите в нова среда, на нова работа и в нова пазарна ниша. Не пренебрегвайте и старите делови отношения. В следващата година натоварването ви ще е максимално, а юридическата ви позиция ще бъде слаба. Може да ви предложат неточни и неизгодни договори.

Родените днес идват на света с лечебна дарба, с вроден диагностичен и диетологичен талант. Не ги насилвайте, ако не искат да ядат определени храни. Те знаят кое е полезно и кое е вредно за тях, а и за вас в бъдеще. Насочете ги към професия на лекар. Ще се справят и с техническите диагностики. Провоначално всичко ще развалят у дома, за да се научат да го поправят.

Днес ще се зачеват предимно момичета и продължители на рода ви. С тези деца семето ви няма да се загуби напразно. Чака ги обезпечен и защитен живот.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.