0
Пд ди броени дни Калин Врачански излезе на сцената на пловдивския театър в  постановката „Няма ток за електрическия стол”. На премиерата, въпреки напрегнатите и доста сгъстени репетиции, той се яви, зареден с енергията на лятна почивка. По традиция той я прекара на море и на каравана. Паркира подвижната си къща на популярния в артсредите у нас къмпинг „Градина” край Созопол, където тази година въобще не е успял да се разболее. А на въпроса каква е тайната, се подсмихва многозначително.   
„Моят живот е така устроен, че постоянно съм в някакво движение, спортувам, пребивам, но не се отказвам. През пролетта имах здравословен проблем – 3 седмици въобще не можех да спя, на знам защо се получи така. Успявах да дремна по няколко часа, но толкова. През втората седмица това състояние се задълбочи, а на третата стана – още по-зле. Не знам какво ми беше станало. Тогава едни приятели ми казаха за капките на д-р Бах, ще ми помогнат. Не повярвах, но понеже не са химия, реших да пробвам. Заспах като застрелян. И след това всичко се нормализира. Зарадвах и майка си, защото тя винаги ме е възпирала – а бе, това не е е за теб, не го пий, чиста химия е. Тя винаги е искала нещо природно”, разказа той.
Живот като на кино и най-вече на мотор. Това не е наложен имидж на Калин, а реалност. Просто той го разбира така.  
„Постоянно влача травмите със себе си. Непрекъснато се пребивам - лакти, колене, глезени, пръсти, всичко при мен става на кайма и майка ми вари билки. Имам и един буркан в хладилника, в който ми е сварила арника. А сега си намерих питие за тонус – от края не месец юли започнах да вземам регулатпро и се чувствам в страхотна форма. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава супер сила. Сутрин и вечер пия по 10 мг от този биоконцентрат, които се равняват на изяждането на 10 милилитра концентрат са равни на 6 кг свежи плодове, зеленчуци и ядки.   Като за първи път го опитах, устата ми се събра. Изненада ме, защото се усеща основно лимон. Ама аз обичам кисело. И понеже е добре да се задържи в устата, за да се усвоят напълно ценните му съставки, пробвах пак и ми хареса.  И през лятото, когато бях на каравана на морето, шишето стоеше в хладилника. И докато моите приятели са скъсаха да боледуват, аз въобще не се гътнах”, разказва Калин.
По време на репетициите за новата постановка той сам си „предписва” по-висока дозата. „Репетициите бяха доста тежки, защото са сутрин и вечер. И продължих с тоника, ама по 3 пъти на ден и то по 20 милилитра. Репетирахме сутрин и вечер Това е  адски изморително, а и преди премиера винаги ми и доста нервно. Не искам да виждам никой. Представлението е камерно, аз играя осъден на смърт и преди да изпълнят присъдата, токът спира.  Играя заедно с колега от пловдивския театър -Красимир Доков, който е страхотен. Сложна ситуация, която ти изсмуква силите. Нуждах се от много енергия . И мисля че успях да я получа на готово с бионапитката. Тонусът  е неочакван, особено когато човек има нужда от по-висок заряд”, хвали се той.