Овен 21 март – 20 април

 

Символ на деня е източникът, мястото, от което черпим сила, вдъхновение и любов. Всеки си има токова място или такъв човек, който е способен да го зареди и стимулира. Днес имате шанс да намерите както явни, така и тайни източници на сила. Всичко предприето ще играе в бъдеще важна роля в живота ви. Включва се каналът на кармичната родова памет. В такъв момент е особено важно да се погрижите за близки и любими хора, за всички, които ви наелектризират и стимулират. Направете и обещаните ремонти.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Труден ден за родените в първата декада, особено ако странят от истински приятелските връзки, от хората, които са доказали във времето любовта и привързаността си към тях. Не е ден за изневери, за стъпване на нова и несигурна почва. Този ден ни носи особена духовна самостоятелност, която позволява да се включим към своята група по интереси. Не може да си позволите компромис с чувствата и разбиранията. Сега е моментът да се укрепят семейните и родови връзки, а не да се отравят и развалят с отсъствия и лъжи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Навлизате в силен период, в който ще доминирате и у дома, и на работното място, ще срещате подкрепа и разбиране. Изискването днес е да бъдем там, където ще ни отведе сърцето, родовата карма и истински силните и доказани във времето връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Може да тръгнете към определено място, но по пътя без да искате да завиете към дома, към близки или приятели. Зарежете всичко и идете там. Този ден ви носи зареждане от тайни и явни източници на сила.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в първата декада навлизат в притеснителен за бизнеса им период. Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от Везни. Стегнете семейните връзки. Съдбата ще ви отведе при тези, които ще ви дадат сила, подкрепа и любов. Девизът на деня е съзидание по всички направления на живота. Насочете се към благоустройството на дома и офиса. Търсете допълнителни източници на работа и финансиране. Ще загуби този, който стои със скръстени ръце. Неприятностите от този ден бързо ще се забравят. Не се ядосвайте за нищо.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

От днес до 2-и следобед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Ще се разминете с някои пътувания и гостувания. Случващото се у дома ще изисква присъствието ви, така че не планирайте нищо, което не сте обмислили и стиковали с близките. Помислете какво може да направите, за да улесните своя живот и този на половинката, а не да работите за чужди интереси. Ден за медитация над кармата на рода. Не повтаряйте стара грешка да се веселите с приятели, когато нещо тежко се случва у дома.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Каквото ви е нужно, ще ви го дадат близки и приятели. Ден за активен отдих. Работете в градината, направете някои ремонти и подобрения, свършете работата, която сте обещали на половинката и децата. Не поемайте ангажименти към чужди хора. Представете си ясно тази линия на поведение, която смятате че ще ви обезпечи и я следвайте неотклонно. Някой ще открие неподозирани сили и възможности в себе си и в човека до него. Връзките ви се стабилизират.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Силен ден за родените в първата декада. Меркурий навлиза във Везни и сключва брилянтен аспект с Луната от Водолей. Ще направите полезни връзки, ще намерите майстори или работа, от която ще изкарате допълнителни пари. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия, която ще прогони бедността или поне ще се опита. Приемайте оферти и се рекламирайте. Връзките от този ден ще обезпечат дома и живота ви с материални блага. Може да ви хрумне идея и проект, от който ще печелите в бъдеще. И спонсор ще се появи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Този ден помага да се съсредоточим и съберем около източниците си на сила, енергия и любов. Направете дома си удобен. Време е за ремонти и подобрения и на работното място. Някой трябва да се приготви и създаде ново гнездо за любовта и за детето, което идва. Проблем ще ви създадат приятелските връзки, които ще ви отклоняват от наистина важните в живота ви партньори и близки. Не е ден за забавления. Сега е моментът да визуализирате и да си представите колкото може по-ярко пътя си напред и целта, която ще гоните.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Включваме се към канала на кармичната родова памет. Концентрирайте се с мисъл за нуждите на дома, близките и децата. Укрепете роднинските връзки с покани и предложения. Спазвайте установените семейни традиции. Всичко, което направите с мисъл за общото ви бъдеще, ще помогне да се заздравят връзките и ще откаже децата от заминаване в чужбина. С действията си в момента дарявате щастие и обезпеченост на фамилията си. Помислете кой от какво се нуждае. В момента същото правят и за вас любимите ви хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

От днес планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. В следващите дни и седмици гледайте да обезпечите юридически с подпис и печат всяка дейност, с която се занимавате или смятате да започнете, за да си нямате проблеми със закона. В този уикенд се концентрирайте повече върху нуждите на дома, а не върху бизнеса. Създайте си някои удобства, изпълнете даденото обещание пред близките за подобряване условията у дома. Започнете ремонт.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Луната навлиза във Водолей. Вие сте на ход. Ще се случват събития, които ще ви вадят от лична и професионална криза, ще сплотяват фамилията ви, ще привличат подкрепата и на съвсем чужди хора за личните ви амбиции и инициативи. Рекламирайте се. Ден, в който ще намерите нови източници на сила, чувства и ресурс. Чакайте подкрепа в посоката, в която смятате да тръгнете в бъдеще. Близък ви дава рамо и за кръста, който носите. Символ на деня е съзиданието. Всичко, което се предприеме, ще тръгне успешно и ще ви обезпечи.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

От днес Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Ще се отпуши работа и проект, на които ще разчитате в бъдеще. От понеделник може да сте на нова работа или нещо допълнително да се появи. Ден за ремонти и реставрация на отношения. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ще ви потърсят тези, с които сте свързани с една кръв и една мисъл за общото оцеляване. Ако несъзнателно тръгнете към някого и нещо, не се спирайте. Това е линията и посоката, която подсъзнанието ви определя като водеща и важна.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е четворка. В момента се намирате на кръста на изпитанията, но всичко, което предприемете, ще обезпечава дома и връзките ви, ще носи късмет и лично щастие. Сега е моментът да си поемете отговорностите в брака, семейството и родителството. 2018 г. ще отвори нова посока в живота ви, ще донесе възможности за пътуване и преустройване в нова среда.

Родените днес ще бъдат силно привързани към дом и семейство, към приятели, род и родина. Ще оцеляват при екстремни обстоятелства на местна почва. Добре е да имат юридическо образование. Ще коват нови закони на базата на старите. Ще бъдат красиви и чаровни.

Заченатите днес ще получават подкрепа от предците си. Ще пътуват много, ще носят дарбите на важен и известен представител на рода ви. Ще продължат семейната традиция.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.