Овен 21 март – 20 април

Ден с повишен риск за родените след 10 април. Внимавайте с документи и пари, търсете пътя на най-малкото съпротивление. Не се занимавайте с поправка на електроуреди. Около вас ще прескачат искри. Влизате в конфликт на интереси и застрашавате позицията си на работното място. Не давайте повод за критика. До вечерта се обадете на тези, които могат да ви осигурят протекции и защити. Планирайте за следващите дни пътувания и важни делови срещи. Не се оплаквайте и не критикувайте. Вероятен е здравословен проблем.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на пробив и придобивки, особено за родените в третата декада. Ще се радвате на предложения и покани, кандидатурата ви ще бъде одобрена за желаната позиция в бизнеса и на работното място. Търсете делови и лични контакти с полезни за бъдещето ви хора. Днес ще разберете това, което в миналото не е било изяснено и споделено. Давате си сметка за истинските си отношения с някого и правите важен избор. Съветът е да приемате каквото ви се дава и да не роптаете срещу живота си. Близките ви са с много по-тежки проблеми.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Старайте се да бъдете максимално дипломатични и тактични. Ден на неочаквани експлозии в отношенията. Може да сте страничен наблюдател на конфликтите между двама. Не се намесвайте, не подклаждайте огъня, за да не ви опърли крилата. Този ден слага невидими граници в отношенията с досегашните ви партньори, но пък отваря нова страница в живота, с възможности за нови срещи, покани и запознанства. Давате си сметка на какво и на кого може да се опрете и разчитате. Обадете се на близки в чужбина. Планирайте пътувания.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Родените в третата декада да бъдат особено внимателни. Не предизвиквайте съдбата и добрите намерения на околните. Внимавайте с техника електроуреди и транспорт. Забравени документи и компрометиращи материали ще ви докарат проблеми в отношенията. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вероятни са неприятности на работното място и в отношенията у дома. Движете се внимателно, спазвайте закона и правилата и не се отклонявайте от набелязаната цел. Ако плачете на сън или наяве, това е знак за пречистване.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на дългосрочните програми. Изберете нови съюзници. Подновете стари връзки, обадете се на тези, с които в миналото добра работа сте свършили и стартирайте нови инициативи. Ден за прошка и помирение. Навлизаме в период на усвоение на нови знания, умения и производства. Всичко предприето има тенденция да се развива успешно в бъдеще и да ви отвори път за чужбина. Денят носи някакво озарение и прозрение за истински важните неща. Утре завесата отново ще падне и хоризонтът ви ще се ограничи.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на пробив към нова пазарна ниша, особено за родените в третата декада. Това, което за някого е преграда за вас е трамплин, чрез който ще преминете на нова навивка на развитие. Работете активно, търсете съюзници, обадете се на близки и приятели в чужбина, опитайте да извоювате по-добра позиция на работното място. Изяснете връзки и положения. Ще намерите неочаквани съюзници или ще станете свидетели на нещо, което ще помогне да влезете в определен кръг на посветени и приближени. Не се оплаквайте, а действайте.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада може да попаднат в критични и рискови ситуации. Спазвайте закона и правилата, особено при работа с електроуреди и техника. Плановете ви ще се променят, ще зависите от непредвидени обстоятелства и хора, които не познавате. Напасвайте се на ситуацията и ограничете конфликтите до минимум, за да не пострадате и да си навредите. Очертават се и неприятни разкрития, които ще променят отношенията у дома и на работното място. В живота ви се вмъква провокатор.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед действайте повече по инстинкт, но след това оставете разумът да ви води. Денят носи прозрение и озарение за бъдещето, за отношенията ви с околните и за работата, която предстои. Поемете си отговорностите, споразумейте се по спорни въпроси и подпишете нови договори. Имате възможност да уредите и пътувания в чужбина. Резервирайте местата за почивката си по празниците. Всичко, което оставите за следващите два дни ще зависи от чужди амбиции и интереси, но днес вие доминирате и направлявате играта.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на творческа активност и стремеж за достигане на важни цели. Не позволявайте да ви вкарват в интриги. Денят е критичен за много хора, но вие може да се разминете с неприятностите, ако ограничите контактите и не позволявате намеси в работата и личния си избор. Занимавайте се спокойно с обичайните си дела и не излизайте от рамките на поетите отговорности. Интуицията ви се изостря, долавяте връзки, за които не сте си давали сметка преди. Тази вечер ще ви се обадят тези, за които мислите. Подновяват се контакти.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на рискови случайности за родените в третата декада. Спазвайте правилата за безопасност. Ограничете контактите с хора, които ви провокират и предизвикват. Ако се скарате с някого проблемите ще ескалират. Може да си навредите здравословно и да направите грешен ход. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте повече. Ще ви се даде толкова, колкото можете да поемете и реализирате. Ако се скарате с някого може да е за дълго. С непремерени действия вредите и на здравето си.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на важни информации и асоциации. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите, а и вие е добре да потърсите тези, които вечно са в ума ви. Ще се окаже, че моментът е правилно избран, защото и двамата се нуждаете от подкрепа или действие, което не търпи отлагане. Символ на деня е жерав излизащ от облак. До вечерта ще си изясните положения, които до момента са били завоалирани, скривани и пазени в тайна. Утре може да постигнете максималното, ако добре използвате осъзнатото и усвоеното днес.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на интуитивни прозрения. На спокойствие и в тишина ще разберете нещо, което в миналото не сте усещали и разбирали. Ще намерите начини за противодействие на тези, които ви притискат и ограничават. Някой ще купи еднопосочен билет. Ако до утре на обед заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Ще ви търсят приятели от далече и ще ви предлагат изгодни оферти. Ще се решите на крачка, която може да промени живота ви. Ще почувствате остро какво се случва с някой, който е далече. Планирайте да сте заедно за празниците.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Излизате от лична година осмица, която ви е донесла нови варианти, възможности за нова или допълнителна работа, нови връзки и нова любов. През 2018 г. се ориентирайте към инвентаризация и приключване. Стегнете редиците, прекъснете вредни и разболяващи връзки, отърсете се от зависимости. Тенденцията е да оберете реколтата на дълги години старание. Дипломирайте се, но ако става въпрос за брак оженете се сега до Нова година.

Родените днес ще привличат риска като магнит. Ще се занимават с рискови спортове и изследвания, ще са пионери в някаква нова област на познанието и човешките възможности. Няма да стоят мирни и на едно място. Ще ги привличат далечни светове.

Заченатите днес ще имат живот на мечтател и изследовател, вечно ще търсят идеала и ще са силно свързани с природата.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.