Снимки

Овен 21 март - 20 април

Влезте в ролята си на водач. Планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий навлиза в Овен. Оглавете и координирайте семейни и колективни проекти. Сформирайте свой екип и влезете в нова група по интереси. Денят е особено благоприятен за нови начинания, за старт на нова лична и бизнес програма и за подписване на нови договори. В следващите два дни ще дадете назад, ще губите, ще преглъщате горчивите залци на изневерите и отблъскването. Всичко, което уредите днес ще носи защити и придобивки в бъдеще.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Благоприятен ден за нови начинания, за делови и артистични срещи. Планирайте участия в екипни инициативи, търсете спонсори и инвеститори. Явете се на конкурси и организирайте такива, ако се нуждаете от специалисти и консултанти. В морето на шанса днес всеки може да намери отдавна търсения партньор. Увеличете физическото натоварване. Изявете дарби и привлечете таланти в групата си. Обадете се на приятели в притеснено положение и помогнете с каквото можете. Може да се надявате и на подкрепа от чужбина.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Навлизате в труден период. Днес и утре апетитите са максимални. Предстоящото пълнолуние придружено с лунно затъмнение ще промени живота на много хора. При вас в момента пластовете се разместват. Очаквайте опити за колективно въздействие върху личния ви избор и програма. Не носете изделия от кости и рога, но не е изключено да ви направят рогоносци. Днес и изневерите са комплексни. Много по-болезнено ще се почувствате, ако изневерите на собствения си стил, начин на живот и духовна същност.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не пропускайте нито една възможност за професионална и лична реализация в този ден. Всяка връзка, която осъществите ще бъде полезна за бъдещето ви, ще отваря нови професионални хоризонти и ще помога да се внедрите в престижна бизнес среда. Такава благоприятна възможност може да чакате дълго. В момента конкуренцията ви е ограничена или изпитва определен тип затруднения. Свикайте семейния и професионален съвет, набележете контриращи мерки. Ползите ще се почувстват веднага.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят отприщва търговската инициатива. Всичко предприето ще ви донесе ползи и облаги, ще позволи да направите стъпки в нова посока, да инвестирате средства, усилия и таланти в перспективна пазарна ниша. Не се отказвайте от нищо, което ви предложи съдбата. Направете нужното разместване и прочистване на връзките, за да дадете път на новото. Търсете заобиколни пътища там, където нещата не ви се получават директно. Ще си проличат хората на дипломацията и екипното мислене. Не претоварвайте очите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Такъв чудесен за амбициите ви ден ще чакате дълго. Концентрирайте се над преките задачи, стартирайте нови инициативи, проекти и дейности, от които в бъдеще ще чакате облаги. Може да получите изгодно делово предложение и да влезете в нова среда. Дарби и таланти ще работят за вас. Явете се на конкурси и прослушвания. В живота ви ще се появи спонсор или възможност да получите държавна субсидия. Ден на призив, включете проверени хора в дейността си и кандидатствайте за престижни бизнес позиции.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден на призив. Съберете под знамената на личната си активност хората, на които ще разчитате, ще се опрете и вървите заедно напред. Нищо важно да не се отлага за утре, когато и най-добрите ви намерения ще предизвикват неразбиране и агресия. Напрежението нараства. В утрешния ден може да очаквате остри сблъсъци на интереси, амбиции и позиции. Не е изключен и здравословен проблем. Не позволявайте на меланхолията да ви завладее. Обадете се на приятели и близки, които се намират в затруднено положение и си помогнете взаимно.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Препоръката на днешния ден е да няма магична дейност. Сетивата са особено изострени. Не употребявайте силни парфюми и не казвайте силни думи. На всички нива отношенията ви се нуждаят от точна дозировка. Стегнете редиците, стартирайте нова дейност и подпишете нови договори. Днес е лесно да сформирате нов екип или да влезете в нова група по интереси. С някакво шесто чувство надушвате къде са своите и къде враговете и конкурентите. Ако помогнете на човек в притеснено положение ще се сдобиете с бъдещ благодетел.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От особено значение днес е да се движите в хармонична среда и да се договаряте със свои хора. Бъдете внимателни и избирателни във връзките. Родените в третата декада може да бъдат изненадани в гръб и подложени на натиск. Започнете само добре обмислени и подготвени инициативи. Спазвайте диета. На пълнолуние може да се свалят няколко килограма. И неприятностите от този ден ще ви помогнат да отслабнете. Може да разберете за едно предателство и сами да предадете нечие доверие.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Утре няма да е така, ще ви засипят проблеми и неприятности, може да имате и здравословни проблеми. Планирайте да задвижите днес нови проекти, да направите връзки с хора, които може да ви подкрепят и спонсорират, да ви окажат съдействие и да ви обичат от сърце. Този ден ще ви даде много посоки на избор, но утрешният ще покаже дали сте постъпили правилно. Не предавайте приятелските интереси. В момента усилено се нуждаем от подкрепа и защита.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Сетивата са изострени до краен предел. Болезнено усещате кой е с вас и кой ви предава. Не реагирайте първосигнално. Предстои пълнолуние, което ще напълни потребителската ви кошница, ако си гоните интереса и не действате емоционално. Хора в притеснено положение ще се нуждаят от услугите ви. Може да се окажете мост между двама или да издълбаете пропасти. Бъдете отговорни за делата си. Денят ще ви донесе награди, ще ви дари с пълномощия, които не се дават всеки ден и на всеки. Но и отговорностите ви ще нараснат.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Рисков ден за родените в третата декада. Емоцията взима връх над разума. Бъдете внимателни с алкохола и стимулантите. Не употребявайте силни парфюми и овладейте напора на желанията. Меркурий напуска вашия знак. Доходите ви спадат, трудно се оправяте с финансовите отговорности, задължения и данъци. Може да направите грешен ход. От особено значение е да се движите в позната среда, да не излизате извън интересите на групата, която представлявате или чиито член сте. Сънищата ви няма да се сбъднат.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. В отлив сте, губите позиции. Започвате да мислите за нова работа, за преход в нова среда и за пътувания в чужбина. Най-трудно ще ви бъде в началото на октомври, когато трябва да вземете окончателното решение. Слагате край на досегашния си начин на живот. През 2017 г. вдигате нивото и печелите повече.

Родените днес претежават огромен хъс за работа и творческа активност. Ще се изявяват като оганизатори и водачи на общественото мнение. Добре е да са заобиколени с приятели и любими хора родени около 5-15 септември.

Заченатите днес имат тенденция към изолираност и даже монашество. Притежават лечителски дарби. Ще търсят път към нови полета на опитност. Доста ще страдат. Не плачете днес, ако ще правите бебето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Джим Кери е толкова смешен, че да ни се доплаче

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Какво друго да направи Джим Кери освен да те разсмее? Ами разбира се – да те разплаче. Това че може и двете го доказа отдавна и то на големия екран. Ред е да се завърне към младежката си любов – телевизията, където не е заставал пред камера за главна роля от две десетилетия.

Том Круз не вижда край за „Мисията невъзможна“

Холивудският ас Том Круз призна, че няма планове да пенсионира образа на Итън Хънт в „Мисията невъзможна“. Актьорът е в етап на промотиране на шестия екшън от поредицата, който ще извърви пътя си на големия екран със заглавието „Разпад“.

Деми Ловато отново залитна по алкохола

Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си период на трезвеност. Това бившата старлетка на „Дисни“ направи чрез песента си Sober, с която изненада феновете си в края на миналата седмица.