Снимки

Овен 21 март – 20 април

Не предприемайте важни инициативи в началото на работното време. Тенденцията е други хора засегнати в ситуацията да повлияят негативно на изпълненото и стартираното и да обезсмислят усилията ви. С напредването на деня късметът ви се връща. Успявате да се разберете, дори и с тези, с които в миналото сте имали проблеми и недоразумения. Планирайте пътувания и творчески командировки. Съчетайте полезното с приятното и погледнете едно проблемно за вас положение от друг ъгъл, позиция и гледна точка.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Важното свършете без да протакате, спорове и излишно обсъждане. Ако действате разсеяно ще пропуснете някои подробности, важни за намеренията ви или ще се връщате за забравени документи. Навлизате в труден период. Не пропускайте добрата възможност да се сближите с някого, а не да увеличавате съзнателно дистанциите. Едно пътуване може да се отложи или да се промени крайната дестинация. Честно си признайте грешките. Не влизайте в излишни разправии, особено ако съзнавате, че не сте прави.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Денят изглажда острите ръбове в отношенията. Не започвайте нищо прибързано. Подложете на проверка всяка важна за вас информация и ситуация. Към обед навлизате в период на трансформация. Променяте до края на деня решения и намерения. Постарайте се да се разберете и да преодолеете различията с хора важни за работата и личния ви живот. Днес за грешка има и прошка. Извинете се и позволете да ви се извинят. Възраждат се връзки прекъснати във времето. За грешка нека има и прошка.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Утрото е провокативно. Лесно се предизвикват конфликти. Изкарвате си го на близките, чувствате се неуверени и притеснени. Към обед всичко това ще изчезне, ще се намери решението на проблема, ще се стопят ледовете в отношенията. Навлизаме в период на преобразяване. В организма ни се включват фините енергии и това, което вчера не сме усещали днес изцяло ни залива. Ставате по-благи, приемащи и разбиращи. Лесно може да постигнете компромис, да се съберете и разберете. Сънищата са пророчески и сочат мисията ви.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

До обед сте разсеяни, трудно координирате действията си с околните. Съхранявайте внимателно писма и бележки. Загубеното като доверие или в материален план трудно ще се възстанови, ще ви коства доста грижи и разходи. На работното място ще ви надприказват, надцакват и оспорват доводите ви. С напредването на деня ще си връщате не само загубените позиции, но и влиянието, което сте упражнавали в ситуацията и в живота на близките ви хора. До утре ще намерите нужния ви лек, лекар или лечение.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят дава възможност да излезете с чест от притеснителни и губещи моменти в отношенията у дома и на работното място. Насрочете за следобед преговори, от които очаквате много. На всички нива действа вербалната магия. Който е добре подготвен ще спечели конкурси и състезания. Ще се класирате на престижни професионални позиции. Грешките на конкуренцията ще работят във ваш интерес. Денят сбъдва благите пожелания и дава шанс за сближаване с точните хоа в точния момент. Планирайте пътувания и командировки.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков ден за родените в третата декада. Намалете претенциите, неограничете контактите с тези, които обикновено ви провокират. До обед не се занимавайте с важни дела, изчаквайте ходовете на хората засегнати в ситуацията и до края на работното време ще постигнете своето. Ден на фините енергии, на финеса в отношенията и на дипломатичноста при общувания. Запазете добрия тон независимо какво се случва. Нека останат в миналото проблемите с партньори. Търсете път за помирение и прошка. Признайте си грешките.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизате в неблагоприятен период. До обед имате повече шансове да постигнете примирие, да подпишете нужните договори, да получите чакани облекчения и услуги. До вечерта влизате в изнервящи и конфликтни положения. Една прибързана реплика или непремерен жест може да ви скарат с шефовете или с партньорите, от които зависите. По добре си замълчете вместо да направите ненужен коментар и забележка. Не ползвайте посредници. Пътувайте, срещнете се на място с хората важни за работата и бизнеса ви.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако запазите самообладание и не действате първосигнално до края на деня ще извлечете максимални ползи и облаги. Сутринта провокациите ще са на всяка крачка. Не влизайте в спорове и конфликти. Пазете си документацията, не оставайте без надзор неща, които може да ви компрометират. Каквото загубите ще ви създаде повече проблеми отколкото предполагате. Подпишете важните си договори от днес на обед до утре на обед. Обмислете и анализирайте внимателно всяка ситуация. Стопете дистанциите и простете някому.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада да отлагат за следобед срещите и разговорите, в които искат да доминират и определят правилата. До обед и най-малките ви грешки ще бъдат забелязани и коментирани. Може да очаквате провокативни намеси от страна на близки и колеги. Не давайте и не приемайте съвети. Вадете си дубликати от важните документи. Обърнете внимание на чуждите коментари и действия, без да издавате намеренията си. До края на деня ще излезете от притеснителните положения и ще вземете своето от живота.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За разлика от другите вашият късмет е до обед. Пожелайте си нещо и ще го имате. Действа вербалната магия, а това ще позволи на хората с дар слово да привлекат точните партньори и спонсори, да си осигурят пари, права и предимства докато другите още не са са ориентирали в ситуацията. От значение е да не издавате намеренията си. Пазете документи и книжа, които може да изиграят ролята на компромат. Следобед контактите ви са затруднени, дистанциите се увеличават, независимо че сърцето иска друго.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят носи късмет за родените в третата декада. Каквото си пожелаете на глас има тенденция да се сбъдне. До обед с лекота правите удобни за околните своите собствени амбиции и желания. Група хора ще работят във ваш интерес. може да намерите документ или вещ, които ще ви помогнат да постигнете замислите си, да се сближите с някого и да получите признание от хора, които друг път не сте могли да впечатлите. Препоръчват се пътувания и командировки. Сънищата показват какво е истинското ви предназначение.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към инвентаризация на работното място и в живота. Някои от вредните и безполезни връзки ще останат в миналото. Очаквайте раздели, особено в края на годината. Случващото се в момента определя приоритетите в живота ви. Разчистете пътя за новото, което ще дойде догодина.

Родените до обед ще са предразположени към конфликтност и агресивно поведение. Родените следобед ще са по-дипломатични и практични. Това са стари духове, идващи да уредят стари сметки в живота си и във вашия.

Заченатите днес ще пътуват много, ще имат интереси на две места, но винаги ще се връщат към родните краища. Ще притежават огромна и възраждаща сила на духа, но и с много врагове ще се сблъскат.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.