Снимки

Клиент на великотърновски хотел шокирал персонала след като скочил от прозореца на стаята си на втория етаж, защото го гонели тъмни сили. 22-годишният мъж си наел стая в хотела, платил си предварително и вечерта се прибрал в нея, като взел ключа си от рецепцията. Минути по-късно обаче, той се появил пред служителката на рецепцията, целия в сняг и помолил да му даде резервния ключ за стаята, тъй като неговият останал вътре. Оказало се, че мъжът скочил от прозореца от височина 6-7 метра. За щастие обаче, при падането той се приземил върху пряспа сняг, която омекотила удара и спасила живота му. На ошашавените хотелски служители клиентът най-спокойно обяснил, че билпринуден да се метне през прозореца, тъй като бил подгонен от зли духове, които искаи да му напакостят.

Паметливи припомнят, че преди няколко години друг клиент на търновски хотел пък изправи косите на персонала, след като мъртво пиян реши да слезе от осмия етаж на хотела по външната противопожарна стълба и почти бе на път да го стори. За щастие бдителен служител на хотела успя да види търсача на сини усещания и след кратка схватка с него го издърпа обратно в коридора на хотела. Възрастни хора от старата столица пък си спомнят за случай още по времето на соца, който за щастие също се разминал без тежък инцидент. Мъж проследява половинката си, която влиза в един от реномираните тогава търновски хотели, разбира, че отива в стая на втория етаж и решава да я шпионира през балкона. За да се добере до балкона обаче той решава да се прави на алпинист и тръгва да се катери по терасите. „За щастие докато е на първия етаж още, шпионинът пада е се отърва само с натъртен задник. В противен случай, ако бе стигнал до третия етаж и се бе изтърсил оттам, положението му никак нямаше да е завидно”, коментира бивш служител във въпросния хотел.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини