Снимки

Овен 21 март - 20 април

И ако вчерашният ден ви е донесъл късмет, днешният ще го затвърди. Осъществете важни покупки. Мислете и действайте на едро, ако искате да спечелите повече. Символ на деня е свещеният лотос. Отворете се към света на възможностите. Може да си осигурите база за бъдещо развитие и живот. Не отклонявайте предложения. Всичко предприето в този момент ще вдигне рейтинга ви, ще окаже положително въздействие на връзките и отношенията ви с партньори. За неделя не планирайте нищо важно.

Телец 21 април – 20 май

Ден за инвестиране в място, което ще стане основно ваше седалище в бъдеще и личният ви оазис, в който да приютите бизнеса или голямата си любов. Може да намерите офис или жилище и за децата. Всичко, с което се сдобиете в бъдеще ще играе роля на лост и опорна точка, които ще ви помогнат да повдигнете света на големите си амбиции, да бъдете щастливи и да спечелите максимално. Направете инвестиция в недвижим имот. Цените тук непрекъснато ще се вдигат в бъдеще. Не чакайте по-добри времена и в любовта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес може да надскочите себе си, да се сдобиете с имот и жилище и да участвате с голяма печалба при договоряне на имотна сделка. Преразпределяте пари и дейности в семейството и извън него. Това ще привлече към вас хора, на които може да се опрете и да поставите по-големи изисквания. Влизате в ролята на чичото от Америка или на лелята вълшебница. Мислете повече за семейството, има време да се грижите за другите. Пазете очите. От този момент до 24 август много хора ще се оплакват от зрението си.

Рак 22 юни - 21 юли

Ден за окопаване на сигурна материална база и позиция. Опитайте да станете максимално независими. Сега е моментът да купите жилище и имот, да се отделите от родители и партньори, които от известно време дърпат общата ви черга към себе си. Този ден може да ви донесе не само лична, но и духовна самостоятелност. Не позволявайте друг да прави избора вместо вас. Всичко предприето ще носи ползи и предимства, ще ви отведе на правилното място и запознае с точните хора. Всичко, което се посади, ще се хване.

Лъв 22 юли – 22 август

Използвайте този ден за усядане на определено място в града или в провинцията. Чудесен ден за вложение в недвижим имот. Потърсете брокери и сами играйте такива роли. В този ден всички сме сеячи на полезни мисли, а и посетите растения ще се хванат и ще дадат богата реколта. Мислете позитивно, облъчвайте околните с любов. Това е най-силното оръжие в този ден на Слънцето, в който е възможно и духовно прозрение за пътя напред. Пазете очите, следете кръвното и всичко ще е наред. Ще сънувате пророчески сън.

Дева 23 август – 22 септември
Просто не ви е ден. По някакъв начин вървите против себе си, раздавате се на близки и приятели и в утрешния ден ще се почувствате тотално изцедени. Бъдете внимателни, окопайте се на определена житейска позиция, разгледайте имот или жилище и капарирайте нещо, което ще ви хареса. Този ден дава възможност да станем с една идея по-самостоятелни, да извоюваме екстри и свободи, които не се дават често. Сега е моментът да отбиете порасналите си деца или сами да се отделите от родителите.

Везни 23 септември - 22 октомври

Пътувайте, разгледайте имоти и терени. Днешният ден ще ви даде възможност да подсигурите с жилище себе си или децата. Денят е удачен за всякакви нови начинания. Преговаряйте с клиенти и посредници, внедрете идеите си в производство на свой терен и се опитайте да затворите производствения си цикъл. Сега е моментът да се заобиколите със свои хора, с които в средата на октомври ще регистрирате обща фирма. Не гледайте в земята независимо проблемите. Бъдете оптимисти и шансът ще кацне на рамото ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят отваря широко вратата на личните ви възможности и желания. Може би ще прекрачите и прага на новия си дом. Ден за огледи и капариране на имоти и апартаменти. Сега е моментът да се окопаете на нова позиция, да си защитите гърба в тези трудни времена и да се опитате да отхвърлите неприятните зависимости. Ще получите някакво особено усещане и прозрение накъде да вървите и към какво да се ориентирате. До три дни очаквайте печалби и постъпления в бюджета. Обърнете внимание на сърцето и сърдечните си проблеми.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Родените във втората декада трудно ще надскочат себе си, ще попадат в трудни положения на избор и може да се решат на крачка, която при други обстоятелства няма да направят. Може да намерите и нова база за работа и живот. Някой излиза на квартира, а друг дава всичко, за да се сдобие с жилище и да приюти семейството си. Натрупваното неудобство днес избива и може да ви отведе на неочаквани места и при непознати хора, които с времето ще ви станат близки. Не товарете очите, спазвайте техниката на безопасност.

Козирог 22 декември – 20 януари

Време е за нови начинания, без значение дали са определящи или дребни и маловажни. Всичко, което се предприеме, ще носи ползи. Това, което отложите за следващите дни, така и няма да се случи и получи, няма да тръгне както вие го желаете и подготвяте, а ще зависи от чужди интереси и амбиции. Енергетиката на деня действа благотворно и пречистващо, дава възможност да вземете важно решение, да намерите мястото и човека, които отдавна търсите. Нищо важно не планирайте за утре.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Един от най-силните ви дни за месеца. Ще направите силен и изпреварващ ход, ще уредите брокерска сделка и ще помогнете на близък да подреди семейството си или да намери своята нова пазарна ниша. Действайте активно, мислете позитивно и до вечерта ще се похвалите с победа. Ще дадете и ще получите точни съвети. Ще се окажете свързващото звено между двама, с които в бъдеще може да работите заедно. Ден с заздравяваща и пречистваща енергия. Пътувайте, не отлагайте нищо съществено за утре.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените във втората декада търкалят като скарабей топчето от грижи нагоре по склона на голямата си амбиция. Дано не изтървете нещо важно като възможност и не търсите късмета си в грешната посока. Някой се разпилява допълнително и в любовта. Този ден доказва, че свободата е осъзната необходимост да си отговорен за действията и личния си избор. Всичко, което предприемете, ще промени отношенията, ще изисква преместване и пренастройка. Подсигурете новата си база за живот и развитие.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Време е да направите нужната инвентаризация, да се разделите с всичко вредно и разболяващо в работата и личния ви живот. В момента за вас тече оздравителна програма, която ще ви донесе късмет и придобивки в последните месеци на годината. За 2017 г. планирайте сключване на брак, подписване на нови договори, пътувания в чужбина и старт на нови инициативи.

Родените днес притежават много таланти. Ще имат и много възможности, но и много ще се разпиляват в живота. Ще имат двойствени връзки. Това са стари духове с огромен личен чар. Често ще изневеряват. Не планирайте раждане със секцио за утре към обед.

Заченатите днес имат видимо и невидимо покровителство. Всичко, което подхванат, ще им върви и носи късмет. Тайните на небето и земята не са тайна за тях. Ще се чувстват добре навсякъде по света.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.