Снимки

Овен 21 март – 20 април

Край с изчаквателната политика. Денят е благоприятен за пътувания, за покупко-продажби, за сделки с имоти и за предприемаческа дейност. Не стойте със скръстени ръце, поемете умерени рискове и вземете от живота максималното. Днес се дава клетва за вярност. Чудесно е да подпишете нов договор или да преподпишете стария. Ще намерите и нужното ви лекарство или човекът, който да излекува болките ви в пряк и в преносен смисъл. Кръвта се пречиства, отношенията също. Препоръчват се физически натоварвания.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на победа, напредък и постижения в личен и професионален план. Препоръчват се пътувания, но повече с наземен транспорт. Търсете възможност за нови съюзи и договаряния, дори и да сте на морето. Ще получите изгодни оферти. Вечерта е преобразяваща. В този ден може да направите остър завой в отношенията, да се решите на голямата сделка, на преместване, пътуване и преустройство в работата и начина ви на живот. След уговорките от днешния ден утре ще получите пари, информации и нужната подкрепа.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с колесницата на победата. Всичко, което се предприеме ще тръгне с успех, ще носи късмет, придобивки и пари, ще ви издига на престижни професионални и житейски позиции. В такъв потенциално успешен ден трябва да бъдете пределно активни, да не изчаквате и протакате, а да рискувате в рамките на позволеното и да действате на ръба на възможностите си. Ще спечелите конкурси и състезания, може да ви предложат изгоден договор. Сами ще привлечете качествени хора в екипа си. Действайте и от разстояние.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

При вас рискът ще е неумерен и в неподходящия момент. По някакъв начин днес „ритате срещу ръжена”, настройвате агресивно хората, които могат да ви бъдат от полза. Не провокирайте добрите намерения на близките. Тази вечер в най-неблагоприятна позиция ще се окажат родените около 5-15 юли. Бъдете внимателни с документи и пари. Не се доверявайте на всеки и не тръгвайте на път с неизпрвна кола. Някой ще ви критикува и в желанието да се докажете ще рискувате неуместно или ще кажете нещо не на място.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Днес в хороскопа ви действа равностранен триъгълник на планетни сили, а това ще стабилизира положението ви, ще помогне да постигнете максималното в една трудна ситуация и да извлечете ползи в момент, когато другите губят. Съветът е да не изчаквате, да атакувате позициите, които смятате да заемете, да се окопаете с нужните оферти и договори на непоклатима професионална и бизнес позиция. Пътувайте и уговаряйте нещата на четири очи. Огледайте имоти и терени. Нищо не е за подценяване, а и ще ви го дадат с отстъпка.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днешните ви действия и инициативи ще ви развържат ръцете, ще обезпечат едно неустоимо движение напред и нагоре и ще ви позволят да се внедрите в престижна пазарна ниша. Действайте активно в посока на интересите си, търсете срещи с евентуални бизнес патньори, а със старите преподпишете договорите. Каквото се обещае ще трябва да се изпълни. Бъдете лоялни и другите ще се съобразяват с вашите искания. Днес покривате важен норматив, взимате изпит и уреждате нужните документи. Лечебен ден, кръвта се обновява.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес правите всичко по трудния начин, срещате спънки и проблеми в местата, където отивате за услуги и качвате кръвното при случайни и уговорени срещи. Но дори и с проблеми и неприятности, този ден ще позволи да сложите в ред отношенията, да си вземете бележка и да се дистацирате от тези, които се оказват безполезни или вредни в живота ви. Направете си равносметка, отчетете вредите и ползите. Някой ще препише имот, за да успокои топката в семейството, а друг посто ще затвори вратата пред някого. Не вадете зъб.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на възход, победи и финансови постъпения. Сега е момента да направите крачката, за която от доста време се подготвяте. Не протакайте преговори, подайте ръка и приемете протегнатата. Чудесно е да се сключет нови договори, да се направят преустройства в начина на работа, да се действа по ремонти и преместване на по-добра позиция. Ще си проличат хоата, които знаят как да постигат целите си. Днес и утре всичко ви се отдава с лекота, но след това ще настъпи отлив. Не пропускайте в момента нито една възможност.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Победоносен и доходоносен ден и за вас. Пътувайте, проведете разговори на четири очи. Не ползвайте посредници, за да не делите печалбата почти наполовина. Денят дава възможност на креативните хора да направят големия си удар, да се внедрят в обезпечаваща среда и група по интереси и да извлекат максимални ползи и облаги от дарби и таланти. Захвърлете вестника, тичайте по задачи. Днес правите две силни крачки напред в тангото на живота. И в любовта няма празно за вас. Дайте си сметка кой и какво е важно за бъдещето.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

И вие ще напреднете в този ден, но с цената на много работа, компромиси и стресови ситуации, които ще ви качват кръвното и провалят някои отношения. Ще се наложи да направите болезнен избор, но без това действие печалбите ви ще са по-малки. Още утре ще намерите това, което днес ви отказват или дават на час по лъжичка. Тази вечер внимавайте с документацията си, с ключове, лични карти и квитанции. Загубеното днес трудно ще възстановите. Може да ви откажат подкрепа или да сключите неравностоен договор.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на полезни срещи и контакти, които ще променят към добро личния ви живот и работа. Може да ви предложат изгоден договор и съвместно партньорство по отношение и на личното ви хоби. Ден на доброволната жертва в името на децата и близките. Жестовете, които се правят и от двете страни, ще възродят заспали връзки и стопиран бизнес. Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Не позволявайте да ви отказват от целта вечните мърморковци в живота ви. Натоварете се физически, но бъдете умерени в храната.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за бизнес и търговия, за предприемаческа дейност, за големите покупки, които от доста време обмисляте. Може да се рискува в рамките на разумното. Чудесно е да се сключат нови договори и да се подаде ръка за съвместни бизнес инициативи. Движете се в пакет с проверени в годините хора и реагирайте изпреварващо на всяка полезна информация. Четете реклами и обяви, днес не бива да се губи насоката и ориентира. До края на деня ще се оваканти място и ниша, които бързо трябва да заемете, за да си решите проблемите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. В момента сте във вихъра на промените и реорганизациите в живота и начина ви на работа. Пътувайте, на никаква цена не се отказвайте, ако ви поканят и в чужбина. Тази година дава шанс да промените посоката, да излезете от зациклени и стопиращи състояния и да започнете нов живот и робота на ново място и в нов екип.

Родените днес знаят да побеждават. Притежават артистични дарби и таланти, които малко хора имат. Ще постъпват нестандартно в повечето положения на избор в живота, може да имат нестандартен подход и в любовта. Не бива да ги мерите с аршина, с който мерите другите си деца.

Заченатите днес ще бъдат контета, ще определят модните тенденции на всички житейски нива, ще ви радват с артистични и поетични умения и ще водят бохемски начин на живот.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.