Овен 21 март – 20 април

Ден за проучвания и сондажи, за среща с потенциални спонсори и защитници на личните ви проекти. Всяка допълнителна информация ще ви е от полза. Проведете консултациите, които ще ви ориентират в посоката, в която смятате да предприемете важни лични и професионални инициативи. Един от дните, в които всяка проява на щедрост и разбиране ще повлече благоприятни случайности и възможности лично за вас и за цялото ви семейство. Препоръчва се растителна храна в големи колечества.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Един от най-успешите ви дни за месеца. На прага сте на изгодни договори и предложения, които ще помогнат да изплувате от проблемите и да стабилизирате професионалните си връзки. Може да получите предложение и шанс за внедряване в престижна бизнес среда. Хората с познания и капацитет в областа на личната си изява ще бъдат търсени, оценени и добре заплатени. Ще постигнете отдавна гонена цел. Започнете нов информационен курс. Ще получите достъп до важна за вас информация.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с ключето на познанието, което отваря железни врати. Повишете личната си квалификация, търсете начин да се осавършенствате, а ако вече сте постигнали стабилна позиция във вашата област може да се сдобиете с ученици и последователи. Родените във втората декада ще се нуждаят от доверени хора ще трябва да се откажат от лаиците, приказливците и мързеливците в екипа си, ако искат да спечелят и затвърдят позициите си. Конкуренцията ви набира сили, сплотява редиците и готви удар в гръб.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате много работа, но и много ще спечелите, ако тежите на мястото си и потърсите услугите на хора от вашето тесто. Може да се сключат равностойни договори, да се получи надеждна информация, консултация и финансиране. Добре е за бизнес срещи и политически разговори. Бъдете дискретни, важните за вас информации съхранявайте на хартиен носител. Днес с лекота се крадат иновации и още по лесно се влиза в личното ни пространство. Предоверяването ще ви струва скъпо. Не си подбивайте цената.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

На едно място ще се представите като покровител, спонсор и благодетел, а на друго сами ще кандидатствате за подкрепа и финансиране. Ден за сключване на тайни споразумения. Не пестете сили и средства за привличане на качествени хора в екипа си. Знаещите и можещите ще поведат играта на всички нива. От вас се изисква да координирате и направлявате действията им в нужната посока. Отговорността ви нараства. Ще намерите в стари писания част от нужната ви информация, ако знаете къде да търсите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на знаещите, можещите и добре информираните. Родените под Дева винаги са капацитети в областа, в която са избрали да се реализират. Ще се случват събития, които ще ви показват, че винаги има още какво да се научи, овладее и приложи в практиката. Ден за контакти с водещи специалисти. Ще спечелите и ако давате уроци и консултации. Може да ви се обадят неочаквани спонсори готови да финансират ваш проект, откритие или предмет на дейност. Не е все едно с кого ще се срещнете тази вечер.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за добиване на нови знания и информации. Запишете се за някакъв опреснителен курс. Днес всяка цел е достижима. В живота ви може да се появи покровител, който да плати обучението ви, да финансира амбициозните ви проекти и не на последно място да ви обича и оцени. За вечерта се препоръчителни срещи с хора, чието ниво искате да постигнете или в чиито екип мечтаете да се внедрите. Проявете щедрост, помогнете на приятел да постигне важна цел и вашите ще станат лесно достижими. Предавайте опита си на другите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на поверителните информации. Старайте се да не афиширате това, което ви съобщават или случайно научавате. Опитайте да навържете нещата, да използвате добре момента и личната си осведоменост и да направите важен ход. Ден за преговори с капацитети в нужната ви област. Сами ще спечелите от натрупаните знания. Личната ни осведоменост и квалификация дават плодове. Може да намерите допълнителна работа като съветник и консултант. И сънищата ви носят информация, която посъзнанието е синхронизирало.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очаквайте удар в гръб. Конкуренцията ви се активизира, стяга редиците и се готви за пробив. Постарайте се да получите повече информации в нижната ви област. Съобразете се с настъпващите промени, които изискват корекция в поведението и отношенията ви. Трудно ще се справите сами, нужни са ви подкрепи и защити, които може да ви осигури екип от последователи и проверени в годините приятели. Родените във втората декада губят контрол върху ситуацията особено ако афишират това, което някой им е споделил.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Личната ви осведоменост и начетеност днес ще работят за вас. Ще се представите добре на конкурси и състезания, ще получите покана за работа, която изисква добра квалификация. Ден за среща на учителя с ученика. И двете страни ще спечелят и ще са доволни. Тази вечер не е без значение с кого си пиете питието и спеделяте битието. Обадете се на евентуален благодетел. На маса и на чашка може да се решат важни въпроси, да се получи необходимото ви финансиране или друг тип подкрепа.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще ви спъват подробностите, дреболиите или това, което според вас не е от значение. Ще успяват тези които добре познават методиката и работата в съответната област. Не се препоръчват нестандартни подходи и решения. Трудно ще ви разберат и оценят. В момента се залага на изпитаното старо. Никой не иска и не смее да рискува, така че предложените от вас иновации трудно ще се приемат. Но там някъде в тълпата може да се намери този, който да ви разбере и оцени. Направете си реклама, не се отказвайте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 феврури – 20 март

Има вероятност да забиете в грешната посока, да позволите да ви ограбват, притискат и използват. Претенциите към работата и дейноства  ви ще се увеличат. Вероятни са и юридически притеснения. Трудно ще се справите сами. Родените във втората декада може да попаднат и под ударите на закона за неплатени данъци и такси. Преди да предприемете каквото и да било посъветвайте се с доверен човек, който е и специалист в съответната област. Не е изключено хора, от които зависите да крият важна информация от вас.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. Пътувайте, особено ако още не сте си го позволили. Търсете нови посоки за внедряване. Благориятна година за смяна на работата и предмета ви на дейност, за промяна в местоживеенето и личните отношения. В следващата година е вероятна среща с любовта. Един заминава, друг се появява в живота ви. Предстои ви помъдряване и остаряване.

Родените днес ще имат силни покровители, ще работят за промяната на света и ще бъдат много известни. Родните около 1-10 септември са важните им партньори в живота или в бизнеса, спонсори и благодетели. От рано е добре да ги превлекат и да не ги пренебрегват.

Заченатите днес ще се защитници на закона, независимо дали тъй е мъдър или глупав според другите. Това ще бъдат надерени и умни деца, но животът трудно ще ги оцени. Ще имат подкрепа от предците си. Ще бъдат пазители на устоите, на вечното и непреходното.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.