Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за приключване, за изпълнение на поети в миналото задължения и програми. Не започвайте нищо ново. Родените в третата декада ще получат награди за добре свършената работа, но и изкушаващи предложения, които е добре да обмислят и да не дават веднага отговор. Тенденцията е към скандали и разправии, особено ако не знаете докъде да отидете и къде да спрете. Ден на ненаситността. Контролирайте се максимално в менюто. Намалете месото. Днес и сексуалната енергия подкопава здравето. Всичко да е с мярка.

Телец 21 април – 20 май

Един от рисковите ви дни за месеца, особено ако вървите към изневери, към дела и дейности, които сте си забранили или не сте обсъдили с партньора. Предприетото с голяма амбиция ще донесе само вреди и неприятности. Родените в третата декада са на прага на грешен ход. Откажете покани и предложения, които може да ви вкарат в прегрешения. Опитайте да стопите дистанциите с близките, а не да ги задълбочавате с отсъствия. Проведете укрепващи процедури. Щадете кръста. Точно днес не заминавайте за чужбина.

Близнаци 21 май – 21 юни

С успех ще приключите работа или обещан проект, ще се радвате на популярност и слава, ще получавате заслужени и незаслужени овации. Ден на коренната реформа, но и на неочакваните обрати, ако не си мерите приказките и делата. Вечерта навлизате в рисков период. Нещо дребно може да преобърне отношенията и да доведе до раздели. Не планирайте публични изяви, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. Храната да е лека. Не яжте в съмнителни заведения. Не си променяйте плановете и не започвайте нова връзка.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят се свързва с изгнанието, с преследването и с невъзвращенците. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Не правете никакви планове. Контролирайте амбициите и апетитите си и не си позволявайте изневери. Любовта на чуждо ще донесе повече проблеми, отколкото предполагате, а любовта със законния партньор ще ви направи горди родители. Проведете укрепващи процедури, контролирайте апетита, не нарушавайте обещания и диети. Ще се намери кой да ви провокира и изложи на риск. Не е ден за нови запознанства.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да оберете овациите, но и критици ще се намерят. Движете се в тесен кръг от познати и роднини. Пазете се от тълпата, не участвайте в публични изяви, състезания и конкурси. Не се поддавайте на съблазни и провокации. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Ще спечелят тези от вас, които знаят какво може да си позволят и докъде може да стигнат. Не сменяйте партньора, днес сексът разболява, особено с чуждо. Контролирайте не само страстта, но и апетита. Не се напрягайте излишно, вероятни са хипертонични кризи.

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията е към авантюристично поведение, което може да ви вкара в преразход на сили, средства и чувства. Не тръгвайте в нова посока. Отложете за утре запознанството с нови хора и старта на нови проекти. Контролирайте играта на чувствата, не позволявайте намеса в избора ви. И сънищата си тълкувайте точно наобратно. Новите инициативи има вероятност да обслужват чужди интереси, но това, което успеете да приключите, ще ви донесе популярност и успехи. Планирайте пътуване, съчетайте работата с удоволствията.

Везни 23 септември – 22 октомври

Изискването на деня е да контролирате апетити, изяви и амбиции. Печели балансираната политика, която е част от вашата игра. Не взимайте страна при решаване на спорни въпроси. Не позволявайте да ви вкарат в интриги и в отношенията на други двама. Препоръчва се да ограничите контактите, да отложите публичните изяви и да прекарате повече време в тесен семеен кръг. Имате отговорни въпроси за решаване и задачи, които трябва да се приключат. Ден, в който финалът носи късмет, а стартът на нови отношения и дела привлича загуби.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада са на прага на изкушаващи действия, които трябва да се опитат да контролират, а не да се оставят да ги контролират. Съветът е да не се гневите, независимо какво се случва. Не участвайте в публични инициативи и не предприемайте нищо важно и животопроменящо. Смирете апетитите, ограничете контактите, спазвайте диета в храненето, в отношенията и в секса. Следете кръвното. В утрешния ден всички забрани падат. Ще си прекарате добре, ще се радвате на разбиране и взаимност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Приключеното днес като работа и личен ангажимент ще ви донесе пари и популярност, ще бъде подходящата реклама на бъдещата ви дейност. Не се занимавайте с нови проекти, преди да довършите старите. Ден за издължаване, за връщане на дългове на отговорност и обич. Намалете претенциите. Не позволявайте да ви заслепи желанието да имате нещо на всяка цена. Вечерта се приберете навреме у дома. Лош ден за изневери и непредвидени отсъствия. Навлизате в труден период, ограниченията нарастват.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко, което предприемете с голяма амбиция и желание за доминиране над другите, ще претърпи неуспех. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силен конкурент или на човек, на когото е трудно да се откаже. Смирете претенциите, вървете си в утъпкания коловоз и не поглеждайте встрани от професионалната и любовната пътека. Отложеното за следващите дни ще носи късмет и ползи и ще разшири сферата ви на влияние. Не се товарете прекалено физически, не носете тежко и не казвайте тежки думи, които дистанцират.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за родените в третата декада, особено ако претендират и искат нещо на всяка цена. Смирете апетитите, спазвайте диета, намалете месото. Хората, с които се запознаете днес, ще ви изнервят и ще донесат проблеми. Не се препоръчва екипна дейност, участие в митинги и демонстрации. Не се състезавайте с никого, не се хващайте на бас. Сексът е противопоказен и разболява. Бъдете с добре познатото старо. Новите ви връзки ще донесат рискове и проблеми. До края на деня приключете каквото сте обещали.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще свършите добра работа, ще приключите успешно с ремонт или друга дейност. Изпълнете дадените обещания пред себе си и пред друг и утре си дайте заслужена почивка. Не планирайте рискови пътувания в този уикенд, особено ако ще зависите от странични фактори и непознати хора. Започнатото днес утре ще се промени и откаже. Ще се случват събития, които ще изискват смяна на плана и присъствието ви на дадено място, където имат нужда от вас. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Внимателно с алкохола и лекарствата.

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. До Нова година ви предстои разширение, възможност за уреждане на нова работа и устройване в нова среда. Вървите към изключително успешна година. През 2018-а ще имате повече печалби, отколкото очаквате. Нов човек ще влезе в дома ви, ще се радвате на успешна работа и щастливи връзки.

Родените днес са пазени от съдбата, но отношенията между родителите им ще са проблем за тях след време. Тези деца имат огромни таланти, но и още по-големи претенции. Дано успеете да ги удовлетворите. Включете ги към благотворителни проекти, така сами ще станат обект на благотворителност. Ще печелят лесно конкурси и състезания.

Днес ще се зачеват деца с генетични мутации, които ще определят новата насока в пътя на човечеството. Ще притежават красота на границата с уродството и грозота, преливаща в хармония.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата се гласи за специалност „Мениджмънт и администрация“

Не приеха Тита в УНСС

Певицата се гласи за специалност „Мениджмънт и администрация“

Поп сензацията Тита не успя да влезе в УНСС на първо класиране.

Мадона нареди децата си за снимка в Малави

Мадона се завърна в Малави, за да отбележи първата годишнина на Центъра за детска хирургия и интензивно лечение Мърси Джеймс, които създаде в африканската държава. Лечебното заведение носи името на едно от четирите ѝ осиновени от Малави деца

Историята на Фалун Дафа увековечена в изложба

Изложба „Изкуството на Джън-Шан-Жен” може да се види в столичната галерия „България“ в едноименния концертен комплекс на ул. „Бенковски“ до 22 юли. Международната експозиция е създадена през 2004 г. и досега е обиколила повече от 900 града в общо 50 държави.