Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за самостоятелни инициативи на свой терен, със свои средства, идеи и ресурси. Всеки опит да завържете познанство, да проведете съвместни инициативи и да работите екипно може да се провалят. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Самостоятелните ви действия ще са много по успешни, независимо, че ще носят отпечатакът на самотата. Ако искате да успеете в следващите дни, днес не се включвайте в чужда игра, не се зазяпвайте по рекламите и колежките. Бъдете себе си и всичко ще е наред.

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 4

Здраве 5

 

Телец 21 април – 20 май

Ще се окажете в плен на игрите, които водите. Ще ви прилагат собствените ви тактики в бизнеса и в любовта. Може да се окажете в позицията на губещия поради лоша преценка на ситуацията. Бъдете много внимателни с хората, които ви предлагат нови идеи, нови продукти и нови любовни авантюри. Едно обвързване днес ще ви върже задълго в мравешкия възел на неравностойната любов. Не правете нищо водени от чувството за безисходност. Утре ще намерите изход и от най-неприятната и губеща ситуация.

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате два дни, в които ще получавате предимства, ще увличате другите в своята игра и ще постигате максималното, когато околните се опитват просто да оцеляват. Ден на мрежата, на предопределените контакти и на случайните такива, които ще ви донесат повече главоболия отколкото си мислите. Не се предоверявайте, особено ако някой се опитва да ви зарази със своя идея. Днес задкулисието добре се е подготвило, но зад всеки жест и намек ще прозират прозаични материални причини. Постойте край камината, изчистете мислите.

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Това, което ви кажат и предложат днес с голяма вероятност може да се окаже поредната лъжа или ирония на съдбата, която ще ви вкара в грижи и дългове. Подлагйте на поверка дори и това, което ще ви хрумне случайно. Натрупват се тенденции за привличане, обсебване и изнудване дори и в отношенията между добри и дълготрайни съдружия и партньорства. Не се женете, не правете предложение и не подписвайте точно днес нов договор. В следващите два дни всичко ще се подреди много по-добре.

Работа 4

Пари 5

Любов 4

Късмет 4

Здраве 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания, командировки и размествения у дома и на работното място. Не бързайте да се съгласявате с първото предложение и възможност. Задкулисието се задвижва с пълна сила, ограбвайки положения и позиции, които могат да донесат печалби и предимства за повече хора. Един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак и подписване на нови договори. Не теглете кредит и не давайте заеми. Прочистете съзнанието си от лъжите и илюзиите. Бъдете себе си.

Работа 5

Пари 6

Любов 5

Късмет 5

Здраве 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден свързан с нравствената чистота и съвеста. Ако не се поддадете на импулса да спечелите повече, да повишите цените и да измамите някого с качеството на продуктите, които предлагате ще промените негативната нагласа на този ден и в следващите ще спечелите много повече отколкото предполагате или сте готови да приемете и оцените. Не се включвайте във веригата от дейности за възпроизводство на стоки-менте и връзки-еднодневки. Тази вечер ситуацията ще се промени и утре офертите ще са много по-изгодни.

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се опитвайте да пробивате точно днес в несвойствена среда. Податливи сте на влияния и въздействия, които ще ви насочат в посока изгодна за друг. Забравете за стимулантите и за всичко, което има тенденция да обсеби съзнанието ви. Дистанцирайте се от връзките, които ви тежат и в които се чувствате наразбрани и наравностойни. Не бързайте да взимате животопроменящи решения. Продължете с преговорите, опитайте да преработите проектите, които смятате да представите днес и се явете утре на изпит.

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на зарибявания по всички нива. Родените в първата декада може да се подхлъзнат на динената кора, която са подхвърлили на някой друг. И шефовете ще ви предлагат неизгодни оферти, ще ви затрупват и с работата, която би трябвало да свършат сами. Всичко, което се предложи ще трябва да мине през финната цедка на преосмислянето, проучването и добрата преценка. Отнасяйте се много внимателно към предложените нови идеи. Истинските намерения са на втори план. Ден на кьорфишеците.

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще извадите късмет, ако сте наблюдателни и уловите момента, в който някой се изхвърля, а друг се хваща на въдицата. Ще спечелите от посреднически и консултантски услуги. Успявате да пробутате ненужното на един на друг, който отдавна го търси. Ще се предлагат нереални цени, ще се правят картелни споразумения и декларираното в момента утре ще се промени. Не се препоръчва работа в екип, както и сключването на прибързани договори и брак. Размислете, преспете и утре решете.

Работа 5

Пари 6

Любов 5

Късмет 5

Здраве 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Напредвайте с малки крачки. Опитайте да координирате и коригирате действията си в движение. Ден на паяка. Плетат се мрежи и се създават интриги. Който е добре информиран и подсигурен ще постигне повече, ще се впише в конкурентна среда и ще извлече максимални ползи от действието или бездействието на околните. Излизате от труден период. Направете някои преоценки и вземете еднолични решения. Не се опитвайте да повлияете директно на нечий избор, за да не се окажете виновни за чужда вина.

Работа 5

Пари 4

Любов 4

Късмет 5

Здраве 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не работете в екип и не взимайте колективни решения. Не се препоръчва подписване на колективни трудови договори и сключване на брак. Ще срещнете колективен отпор на личните ви интереси и идеи. Ще има опити да ви отклоняват от целта, ще ви предлагат на пръв поглед изгодни сделки, покупки и доставки, които може да се окажат менте. Днес печелят индивидуалистите и хората водещи самостоятелна политика. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите успешното и радикално за вас решение. 

Работа 5

Пари 5

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Стойте далече от стимулантите и алкохола. Денят носи тенденция към всякакъв род зарибяване. Слабостите ви ще се използват максимално. Някой, който отдавна ви наблюдава и оценява ще предприеме ход целящ да ви привлече, обвърже и използва. Не взимайте важни решения, не споделяйте идеите си и работете самостоятелно. Отложеното за утре ще донесе награди и почести, ще даде възможност да сключите перспективен договор и да реализирате максимални печалби от идеите и работните си проекти.

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 5

Здраве 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви непрекъснато ще нараства и до февруари 2016 ще достигне максимума. След това ще навлезете в период на разширение, промени, пътувания и преустройство в нова среда. Постарайте се да изпълните до тогава дадените пред себе си и пред някой друг обещания.

Родените днес имат дарби за въздействие и манипулиране. Може да играят положителна или отрицателна роля в живота на околните в зависимост от възпитанието и средата, в която ще живеят. От малки ги приучвайте да бъдат отговорни и да взимат самостоятелни решения.

Неблагоприятен ден за зачеване. Заченатите днес ще притежават магични сили, които може да използват в една или в друга посока. Странични хора може да ги контролират.

 

 

 

 

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.