Снимки

„Благодарим Ви, г-жо Кумчева” . С този текст, изписан с червени букви на 4-метров плакат, огромен букет с цветя и красива и вкусна торта учениците от 11. „А” клас на Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов” в Пловдив изпратиха своята любима класна Леонида Кумчева. Сълзи в очите и много прегръдки ознаменуваха изненадата, която е била пазена в пълна тайна от учителката.

Дори точно обратното – тинейджърите „признали” на класната си, че имат проблем, че е станало нещо лошо и тя по най-бързия начин трябва да отиде в училището, за да им помогне. Благородната им лъжа даде резултат и около 11 часа с бърза крачка и с угрижена физиономия тяхната класна влезе в училищния двор.

Учениците от паралелката по стенопис, скулптура и иконопис бяха направили сами 4-метров плакат за госпожата си

Вместо проблем обаче г-жа Кумчева се натъкна на любящите си ученици, а край тях едва ли не се бе насъбрало половината училище. „Тя винаги ни е подкрепяла. От 9.клас до момента никога не ни е предавала, помагала ни е и ни е защитавала. Обичаме я и искаме догодина да бъде специален гост на нашия абитуриентски бал”, казаха организаторите на изненадата Николета и Мария.

Любимата класна на 11 „А” Леонида Кумчева не успя да скрие сълзите си

Учениците изчетоха благодарствено писмо към госпожата си, която за последна година е преподавателка по физическо обучение в училището им, тъй като излиза в пенсия.

Подготовката за посрещането на любимата класна се пазеше в пълна тайна

„Дай Боже повече такива добри деца, които да уважават и тачат своите учители”, коментираха случайни минувачи, станали свидетели на милото и импровизирано тържество в двора на Художествената гимназия. 

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Жилят по 100 на ден през мейла

Близо 100 души на ден в България горят от измами, като повечето от тях стават жертви в интернет. Това сочат данните на МВР за една календарна година, в която са регистрирани 2577 измами, останалите над 1000 са били с незначителна вреда и не попадат в статистиката, въпреки че по тях отново се е работило.

Търси се надежда за близначките Теди и Диди

Теодора и Диляна Терзиеви са две от три 5-годишни близначки от Разград. Слънчевите момиченца, които през септември ще навършат 6 години, страдат от детска церебрална парализа, спастична форма, със степен на инвалидност съответно 95 и 100%. Турската клиника дава надежда на семейството, че с подходящата терапия Теди може да проходи, а походката на Диди да се изправи. Сумата от 8000 лв. за един курс за двете момиченца е непосилна за семейството, а дори не е ясно още колко курса ще бъдат необходими за максимален резултат.

Домашно куче нахапа 2-годишно дете

2-годишно дете бе нахапано от домашно куче в село Крумово, Пловдивско, съобщиха от ОДМВР-Пловдив. По първоначални данни малкото момиченце е било нападнато от отглеждано от семейството му куче от едра порода. Пострадала е и майката.