Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят може да започне с разправии, но следобед дистаниците ще се стопят, ще си кажем, че се обичаме, че си прощаваме и искаме да сме заедно. В организма ни се включват фините енергии. Ще погледнете под различен ъгъл една семейна ситуация и може да я разрешите удобно за всички. В този ден може да се приготвят лекарства за тежки болести и да се кажат думи, които лекуват старите рани. Пътувайте, търсете път към любовта. От утре Венера ще ви гледа в пречупващ аспект и ще ви трябват повече усилия, за да оправите нещата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Чакат ви два трудни дни в емоционално отношение. Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона и като се добави пречупващият аспект със Слънцето и Марс от Лъв ситуацията при вас ще е напрегната и мъчителна. Излиза на преден план натрупаното във времето неудовлетворение. Може да кажете нещо, което е по-добре да премълчите, за да не се стигне до конфликти и раздели. Настройвате се агресивно към близки и приятели. Приемате всяка ситуация прекалено лично и засягащо личния ви интерес. Късате стари връзки.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Блзнаци 21 май- 21 юни

Ден на неудобства и притеснения за неща, за които в миналото не сте си давали сметка. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може се обърка. Важните срещи оставете за следобед, пътуванията също. Може да си приготвите и да намери лекарство за тежка болест, както и лечебно за вас място. Ако пък разглеждате имот в провинцията, може би там трябва да се установите, за да се чувствате добре. Навлизаме в деня на феникса. Възкръсват от пепелта спомени и желания за промяна. Бъдете себе си.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

До 1-и на обед късметът ще ви следва. Ще обърнете една трудна ситуация във ваша полза и интерес. Денят ще донесе възраждане на стари връзки и лечение на стар порблем. Едното е свързано с другото и може би зависи от човекът, който напира да се появи в живота ви. Пътувайте, правете огледи на нови места и терени, на които да развивате бъдещата си дейност. Тази вечер ще сънувате сън показващ истинското ви предназначение и цел в живота. Кажете си и си повярвайте и че неприятностите ще изчезнат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Родените в първата декада ще изживеят трудни моменти, ще срещат неразбиране от страна на близки и приятели и ще се почувстват самотни. Трудно ще разделите неделимото, не се и опитвайте. Неблагоприяен ден за преговори по наследствени и имотни въпроси. Не планирайте за днес и утре аборти и гинекологични интервенции. Ако съдбате ви сблъска с някой, към когото имате грях, опитайте да се реванширате. В този ден изпитото в миналото трябва да бъде платено в настоящето и сметките да се изчистят.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на срещи с миналото. Някои от тях ще бъдат болезнени, но със сигурност ще ви пречистят, ще ви помогнат да се отърсите от негативните спомени, да подновите връзката или окончателно всеки да тръгне по своя път. В този ден се приготвят лекарства и за най-тежките болести. Може да немерите решение на проблем, който ви мъчи и разболява. Пътувайте към места на сила, обмислете бъдещето си. Пожелайте си всичко негативно да остане в миналото. Сънищата от тази сутрин са пророчески и ще се сбъднат.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден слага край на определен етап от живота ви. Утре ще тръгнете в съвсем нова посока. Луната напуска вашия знак, а от утре и Венера ще ви гледа накриво. Предстоят емоционални рокади и инвентаризации във връзките. Срещите вечерта ще са знаменателни, ще ви възродят и пречистят. Ще се реши болезнен и болестен проблем. Пътувайте, преместете се на ново място. Спомнете си миналото и не повтаряйте старите грешки. Ще влезете в една позната ситуация, която трябва да решите по нов начин и с нови средства.

Р-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За родените в първата декада денят е зареден с агресивна емоционалност и реакции, които може да ви скарат с един и привлекат към друг. Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Марс от Лъв. Трудно ще разделите териториите на влияние. Задължително е един от партньорите да отстъпи, за да не се задълбочават конфликтите. По дребни поводи може да избухнат скандали. Не е момента да решавате имотни и наследствени спорове, но може да ви се наложи. Днес и утре абортите са противопоказни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Първата половина на деня е доста провокативна. По-добре поспете до късно, ако не искате да участавате в скандали и разправии. В този ден малкото камъче може да преобърне колата на семейните отношения и личен интерес. Следебед обстановката се успокява и до понеделник на обед ще постигнете максималното и ще си извоювате желаните екстри. Ще се реши и здравословен проблем, а и работата, която влачите отдавна ще се уреди. Пътувайте, водете директни преговори с производители и собственици на терени.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят предлага решение на семейни и здравословни проблеми. Утрото е провокативно, трудно се стига до правилно разпределяне на отговорностите, но следобед ситуцията се успокоява, намират се нужните думи, които омиротворяват и напасват всеки в неговата част на семейния пъзел. Не се инатете, извинете се, ако сте сбърали в думи и дела. От утре Венера ще ви гледа в опозиця от знака на Рака. Трудно ще се получи и даде прошка. Може да започнете да гледате в противни посоки, дори и с най обичаните хора.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Трудно начало на деня за родените в първата декада. Марс и Луна образуват кармичен кръст с рожденното ви Слънце. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Една накриво казана дума ще тегне дълго в семейната и приятелска среда. Не си търсете белята с непремерени действия и изказвания, за които после трябва да се извинявате и да искате прошка. Не бъдете многословни и не обсъждайте чуждия живот и личен избор. Може да бъдете въвлечени в компроматна игра и семейни спорове. До 1-и на обед не планирайте аборти.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет- 4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Назряват благодатни и благоприятни събития в живота ви. Ще имате възможност от днес до 1-и на обед да разрешите тежък проблем. Луна и Венера ще образуват брилянтни аспекти с Нептун от вашия знак. Вървите към моменти на релакс, любов и разбирателство. Женската енергия и любовта одухотворяват живота ви. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Ще се случват събития помагащи да се намери изход от объркана и нездравословна ситуация. Не отклонявайте предложения и покани. Едно пътуване ще ви направи щастливи.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. Не е нужно с всичко да се справяте сами. Опрете се на приятелско и роднинско рамо. От средата на октомври навлизате в тежка юридическа позиция до средата на 2018г. До октомври уредете партньорски и договорни отношения и разделете териториите на влияние. Очертават се и наследствени делби.

Родените днес ще бъдат прекалено емоционални. Трудно ще понасят някой друг да им казва какво да правят и как да го правят. Ще се противопоставят на обществените и приятелски интереси, ако засягат техните. Не им се препоръчва политическа кариера, въпреки че непрекъснато ще ги тегли да управляват, нареждат и командват.

Заченатите днес ще бъдат изявени учни, лекари и специалисти в своята област. Ще бъдат здрави, ако не лъжат. Ще изживеят ярък живот с пътувания и много промени, но и с опасности на път.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.