Снимки

Овен 21 март – 20 април

Облечете новите дрехи, движете се оптимистично и ще спечелите повече отколкото очаквате в този ден. Проблемите са лесно разрешими, появяват се неочаквани възможности за внедряване в нова среда и за заемане на престижни позиции в бизнеса и в обществото. До утре на обед организирайте общи събрания и колективни мероприятия, на които да се обсъждат важните за всички цели и задачи. Ще играете водеща роля в средата си. Вечерта не оставайте сами, особено ако чувствате някаква необяснима тежест и тъга.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес вървите с рогата напред против установените норми и порядки, против закона и условностите. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции. Ако работите и действате в екип отговорността ще се подели и размие и ще ви е по-лесно. До вечерта опитайте да привлечете повече хора към работата, която имате да вършите. Предстои ви битка с установените порядки. Сами трудно ще се справите. Конкуренцията ви също върви към обединение, така че стегнете се, действайте семейно и екипно. Подсигурете си гърба.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не пропускайте този ден. Поне един проблем ще се разреши, ще получите покани и възможности за нова работа, ще намерите начин да помогнете и на децата. Още от сутринта ще се върне стар проблем, който до вечерта вече окончателно ще разрешите. Денят е благоприятен за общи събрания и колективни инициативи. Постарайте се да привлечете покровители, спонсори и приятели към предстоящите задачи. В следващите два дни трудно ще се справите сами, ще бъдете подложени на натиск и компроматна игра.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес успехът ви се носи на копието на колективната работа и инициатива. Постарайте се повече в посока на личната си визия и излъчване. Ще спечелите, ако успеете да привлечете колектива и приятелите в посока на личните си амбиции и задачи. Не бива да се действа индивидуално. Печелят обединените сили, ресурси и интереси. Един от дните благоприятни за сключване на колективни трудови договори. Опитайте да възродите стара дейност и производство, обадете се на старата си любов и стоплете отношенията.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Започнете деня по възможност с разкрасителни процедури в подходящия за това център. Постарайте се, обърнете внимание на фризурата си. Лъвът не е лъв без своята грива. Ще се наложи да се налагате и доминирате в средата си, за да защитите личните си интереси. Очертават с остри сблъсъци със закона и с подмолната конкуренция. Нещо скривано ще излезе на показ, но и вие няма да останете длъжни. Ще получите нова информация позволяваща да решите тежък спор. Денят е магичен, всичко може да се постигне и уреди.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

И най-неблагоприятната ситуация ще започне да се оправя. Вдигате глава и намирате разрешение на наболелите проблеми. Обърнете внимание на визията и храната. Днес полезните вещества чудесно се усвояват и кръвта се пречиства. В такъв момент е добре да изчистите и от съзнанието си всичко, което ви пречи и разболява. Поне един проблем ще остане в миналото и ще освободи място за нещо много по-добро и вълнуващо. Утре ви чака повишение, нова работа и награда. Планирайте съвместни участия и творчески изяви.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Един магичен ден, в който може да се излезе с чест от всяка ситуация и да се намери път към всяко сърце. Затваряте един цикъл от живота си и оставяте в миналото поне един проблем. Случващото се в този ден ще ви помогне да започнете наново и начисто, да уредите сметки и плащания, да привлечете нови клиенти, спонсори и покровители. Явете се на конкурси, направете опит за летене в нова среда и се рекламирайте по всички възможни начини. Постарайте се да изглеждате на ниво и ще оберете овациите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще ви е трудно, особено в опитите да привлечете спонсори и одобрението на околните. Не участвайте в спорове. От нещо дребно може да пламнат свещени войни. Всичко, което не сте решили в миналото точно днес ще изплува и ще размъти отношенията. Може да се окажете атакувани от две страни, а и трета ще се появи. Следобед е време да се привлекат съюзници, да се създаде съвместен отпор срещу общия враг. Навлизаме в деня на тръбача, който събира хора с еднакви разбирания и цели под знамената на общата активност.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото днес ще тръгне успешно, ще помогне да получите заслуженото след дългите дни на работа и старания. Започнете нова работа, включете се в нов бизнес проект, дайте заявка за бъдещи ангажименти и участия. Търсете спонсори и приятелска подкрепа. Ще се привличат хора с допълващи се интереси. Разпределете ролите и отговорностите, не се опитвайте да изземвате всички функции в работата и у дома. Лесно се усвояват полезните вещества и храни. Лесно ще усвоите и някои полезни уроци.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да направите няколко малки стъпки, които утре ще ви отведат до голямата цел. Водете преговори, използвайте всяка покана, обаждане и предложение за реклама на личните си дела и продукти. Не се отказвайте от пътувания и делови срещи, които могат да създадат нова перспектива в живота ви. До вечерта е добре да се направят и организират различен тип събрания. Ще се реши стар спор и в преговорите ще се помръдне от точката на замръзването. Може да получите разрешителни за строежи и нови дейности.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Благоприятен ден за обвързване, за сключване на съвместни договори и търсене път към едно сърце. Разберете се на саме. Днес Луната ви гледа в опозиция. Не е препоръчително да афиширате дейността и заниманията си. Група хора може да обединят интересите си срещу вашите. В този ден лагерите се оформят. Не може да си позволиш да останеш встрани, защото тогава с всички ще се наложи да воюваш. Опитайте да привлечете съюзници и съмишленици, търсете подкрепата на близките за инициативата, която ще започнете.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за преход към нови изисквания на средата. Влезте в нов екип и търсете нова група, в която да развивате разностранните си интереси. Четете обяви. Ще намерите нещо ценно. Каквото започнете ще носи късмет в бъдеще. Не се отказвайте от допълнителна работа и инициатива, произтичащи от личното ви хоби. В следващите дни ще ви е трудно, ще попадате в неприятни и рискови положения и може да загубите преимуществата, на които днес гледате с недоверие. Включете се в проектите на колеги и приятели, ако им вярвате.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Време е за избор на нови посоки и цели. Пътувайте, проучвайте нови места, терени и позиции, на които да се внедрите. Правото и законът ще са на ваша страна. Ще спечелите конкурс и може да получите повишение. Със сигурност няма да останете в старата си позиция. Действайте активно.

Родените днес притежават дарби и таланти, които още им позволят да доминират в обществото, да движат тенденциите, да изработват нови планове и стратегии. Ще бъдат чудесни артисти, може да имат и музикален талант. Публиката ще ги обича.

Заченатите до обед ще бъдат изцяло зависми от съдбата и обстоятелствата. Ще живеят дълго. Заченатите от днес на обед до утре на обед ще запазят връзката си със света на душите, ще получават подкрепа от невидимия свят и от прадедите си.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.