158 свободни места са обявени в детските ясли на Варна през септември

158 свободни места са обявени в детските ясли на Варна през септември

158 свободни места са обявени за целодневен прием в детските ясли във Варна за класирането на 24 септември,  съобщиха от дирекция „Здравеопазване“  към Община Варна.

За целта електронната система за прием ще бъде затворена за редакции и регистрации на нови заявления от 22 до 24 септември включително. На 25 септември системата ще бъде отворена за редакции и регистрации.

Във връзка с приетите „Правила и критерии за класиране и прием на деца в детски ясли на територията на Община Варна“ при извършване на класиране, регистрационният номер на заявлението вече няма значение.

Децата се класират в низходящ ред по брой точки, а при равни условия се прилага функция по генериране на случайни числа. Така децата се подреждат във възходящ ред по случайно число.

Класирането ще бъде обявено на 24 септември, а срокът за потвърждаване на приетите деца е от 25 до 30 септември т. г. След това те ще се приемат поетапно от директора на съответното детско заведние по предварително изготвен график.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.