Снимки

Овен 21 март – 20 април

Пътувайте в събота до обед, а след това ограничете делови и лични контакти. До неделя на обед тенденцията е към повече неприятности и изкушения, които ще ви вкарват в капани. Не сменяйте средата в този момент и не променяйте начина си на живот. Ако се включите в нечия програма или сключите брак в този момент, е вероятно дълго да останете под нечия зависимост. Нищо ново да не се започва. Но още от обед в неделния ден може да обърнете и най-негативната ситуация в своя полза и интерес. До вечерта може да намерите нов източник на сила и в понеделник да се възползвате от повече блага, подкрепа и посреднически услуги. На 7-и започнете деня с проява на благотворителност. Ще ви е нужна подкрепа. Бъдете сигурни, че бумерангът ще се върне в подходящия момент. До 9-и сами ще се нуждаете от подкрепа и защита. Още вечерта на 7-и работа и семейни отношения са противопоставени. Ще трябва да бъдете на едно място, а ще се налага да останете на друго. На 8-и не правете прибързана сделка с имот. До обед търсете начин да подкрепите нечия амбиция и кандидатура, а следобед заявете своята. 9-и е свързан с колелото на съдбата, с възможността този, който е бил отдолу, притиснат и притеснен, да се измъкне и да полети нагоре към славата и постиженията. В петък ще отвеете конкуренцията, ще постигнете максимума и ще подпишете изгодни договори.


Телец 21 април - 20 май

Станете рано в събота и до обед направете ходовете, които ще са определящи за бъдещето, ще ви осигурят късмет, пари и предимства. Следобед ограничете контактите и до неделя на обед не позволявайте да ви притесняват. Бъдете сигурни, че в този момент и близките ще ви създават грижи и неприятности, а техните желания и амбиции ще се сблъскат с вашите. В понеделник може да намерите тайни и явни източници на сила. Важното е да знаете къде да потърсите и какво да очаквате. Представете си възможно най-ярко това, което искате да постигнете, и нещата ще започнат да се случват. На 7-и енергийният ни потенциал достига високи нива. Този ден се свързва с короната на върха на планината. Може да изкачите пътя към нея по трънливите пътеки на личното усъвършенстване или директно да ви спуснат с парашута на връзките. Важно е след това какво ще правите. 8-и е добре да започне с прояви на дарителство, а не на непрекъснато искане на това или онова. Смирете лакомията, отделете от залъка си, за да ви е сладък утре. 9-и завърта кормилото, позволява да се отърсите от досегашните изисквания и да направите самостоятелен ход. Ще е трудно, особено за родените в първата декада. Вечерта съберете семейния съвет и обсъдете положението. Чака ви тежък петък, с неприятности в различни посоки. Качвате кръвното.


Близнаци 21 май – 21 юни

На 4-ти важното да се свърши до обед. След това не си позволявайте да влизате в зависимости, да приемате предложения и да давате големи обещания. Може да се получат неприятни вести. Контролирайте чувствата и емоциите, не се поддавайте на провокации. В неделя пътувайте следобед и за вечерта отложете неизбежните и важните срещи. Луната навлиза във вашия знак. Появяват се различни варианти в добре подредената ви програма. Напаснете се в движение. От вторник Меркурий ще ви гледа в идеална позиция от знака на Водолея. Пригответе се още в понеделник за нестандартен ход, който нито сте декларирали, нито сте споделяли и обсъждали. Изненадайте конкуренцията с покана за съвместна инициатива и политически танц. От 6-и планетата на закона, правото и протекциите Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към неотложните задачи, затлачени в миналото. Направете равносметка, преди да тръгнете напред с новите инициативи и с подписването на нови договори. На 8-и може да се очакват остри сблъсъци на интереси и позиции, които ще минат много близо до вас, но ще подпалят чужда черга. Сега е моментът всеки да реши с кого ще продължи. 9-и е денят на мечешките услуги, може да навредите в желанието си да помогнете. На 10-и успявате да сплотите екипа си и да направите силен ход.


Рак 22 юни – 21 юли

4-ти има своята бяла и черна половинка. До обед може да постигнете максималното и да вземете правилното решение в точния момент. След това до неделя на обед има вероятност да зависите от чужди интереси и позиции и да попаднете в капани. Не си позволявайте изневери. От понеделник планетата на бизнеса Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това положение ще стимулира търговската ви инициатива и ще ви отвори пътя към печалбите. Постарайте се да стъпите на здрава основа и да привлечете силни хора в екипа си. На 7-и Луната навлиза във вашия знак, а Юпитер тръгва ретроградно. Това положение изисква да се обърнете към доказалите се в миналото партньори, да разчистите отдавна влачени дела и отношения. Направете инвентаризация на връзките, изчистете юридически и финансови задължения. На 8-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Здравето е нестабилно. Дайте и ще получите, погрижете се за някого и ще се погрижат за вас. Ден, в който се учат уроците, ненаучени в миналото. На 9-и ще получите нова информация, която ще изисква нов подход и ново отношение към определен кръг хора. На 10-и имате шанс да си върнете загубени в миналото позиции. Не се вглъбявайте в това, което сте загубили в предните дни. Обърнете се и гледайте напред към това, което ще ви носи радост и обезпечение в бъдеще.


Лъв 22 юли – 22 август

Не се опитвайте в съботния ден да доказвате на всяка цена позиции и мнение. Контролирайте се емоционално, не си позволявайте ходове, които може да проработят за чужда кауза и интереси. В неделя поспете и ще избегнете неудобства и проблеми. Втората половина на деня е много по-благоприятна и успешна. Срещите ви ще отворят възможности за ново делово сътрудничество. В понеделник Юпитер тръгва в ретроградна посока. Изискването е да се доведат до край протакани в миналото юридически дела. До 8 юни трудно ще се върви напред и в законодателната инициатива. От 7-и Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Не е изключено конкурентите ви да се обединят в нова група по интереси, да създадат обща фирма или партия и да се опитат да ви изтикат от печеливши позиции. Не е момент да се създават нови приятелски връзки. Работете само с доказани в миналото партньори. На 8-и ще се случват особено притеснителни събития за много хора. Постарайте се да останете в сянка и да не се намесвате. С каквото можете, помогнете на ближния, но не започвайте амбициозни проекти. Участвайте в дарителски акции. На 9-и Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, организирайте делови и приятелски срещи, съберете екипа и защитете единна позиция. В петък ще имате успех на фона на нечие изпадане от класацията.


Дева 23 август – 22 септемри

В събота ще имате това, към което отдавна се стремите. До обед получавате наистина нужни и полезни неща, а следобед ще дойде това, което смятате, че ви е нужно, но в бъдеще само ще ви затрудни. В неделя навлизате в период, в който ще давате повече, отколкото ще получавате. Родените в първата декада ще се разминат с пътувания или ще се наложи да променят плановете си в синхрон с променящата се обстановка. В понеделник една идея може да ви бъде открадната, а и в любовта правите засечка в желанието за изневери. 6-и ви връща към забравени връзки и партньорства, а новите имат тенденция да се финализират. Заложете стабилни основи на бъдещите занимания и дейности. Не прибързвайте с начинанията, а разчистете терена, на който ще се развихрите в бъдеще. На 7-и се събужда енергията Кундалини Натоварете се физически. Меркурий навлиза във Водолей и дава възможност за печалба на хората с нестандартен подход и мислене в променящата се обстановка. Старите максими в бизнеса вече не важат, нагодете се към новите изисквания на момента. 8-и е критичен ден за хората с големи амбиции. Очертават се удари на съдбата за конкурентите ви. В този ден не бива да се иска, а да се дава от сърце. 10-и дава шанс да влезете в нова среда, да получите нови заявки, покани и предложения. Не отклонявайте покани за участия.


Везни 23 септември – 22 октомври

В събота до обед можете с всеки да се разберете и да изживеете приятни моменти заедно. Следобед не взимайте важни решения, не позволявайте намеси и се контролирайте максимално. На 6-и в хороскопа ви действат силни аспекти, от една страна, стимулиращи, а от друга, ограничаващи. До обед стагнациите ще са повече, но след това ще намерите подхода и начина на взаимодействие с околните, който да ви позволи да дишате, да взимате еднолични решения и да се освободите от задушаващата прегръдка на някой, който уж се стреми да ви помогне. Този понеделник показва наистина стойностните неща за вас и дава възможност на околните да ви преценят колко струвате и дали си струва да се работи с вас. Юпитер тръгва ретроградно. Стари разпоредби добиват сила. На 7-и заложете здрава основа на всичко предприето. Съобразете се с изискванията на закона. Уреждате финансиране и участие в спонсорски програми. На 8-и започнете с благотворителен жест. Не искайте повече, отколкото може да получите. Този ден е критичен за доста хора. 9-и е магичен ден. Ако действате спокойно, ще решите всеки проблем и ще намерите път към всяко сърце. Предприетото на 10-и ще носи късмет, ще определя приоритетите и ще дава шанс на добре подготвените. Явете се на конкурс. Ден на маниакалните депресии, погрижете се за близък.


Скорпион 23 октомври - 22 ноември

В събота просто не ви върви. Харчите излишни пари, влизат ви в територията. Ще трябва да се отбранявате и там, където сте отишли готови на атака. Смирете се, не искайте много и бъдете внимателни на вечерния купон. По-добре ще е да си останете у дома. До неделя на обед правите грешни ходове и се ядосвате на себе си. Житейският ви избор в момента ще затрудни и тези, които ви обичат и ценят. Каквото отложите за неделя следобед, ще мине много по-добре. В понеделник постигате нужното ви примирие, а може и да влезете в градината на чуждия интерес като добре приет партньор. Тези дни са добри за сключване на нови договори. Подновете стари връзки и познанства. Този път може да излезе нещо добро от протаканите в миналото преговори. Променено е отношението, сменени са постове и позиции и този път може да получите нужното ви съдействие. На 7-и и 8-и Луната ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Започнете обновяване на дома и офиса. Обърнете се към хора, дължащи ви услуги. Засилват се спонсорските участия, може да получите отдавна обещаното финансиране. На 8-и започнете деня с жест на внимание и до вечерта ще имате положителен отговор на свои молби и питания. На 9-и разчитайте повече на екипа, дайте път на младите в работата. До вечерта може да направите грешен ход и в петък да задълбочите кризата.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Важното на 4-ти свършете по най-бързия начин. Пътувайте до обед, а след това ограничете контактите. В неделя Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. Родените до 1 декември ще изживеят неприятни положения на намеса от страна на близки и познати. Обезпечете тази линия на поведение, която сте си определили като водеща и отговорна. Не правете стъпки встрани, не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните. Заемете се с благоустройството на дома и така ще спечелите половинката на своя страна за нещата, които планирате. На 6-и направете творческа и професионална инвентаризация. Довършете започнатите проекти или окончателно се откажете от една идея, ако усещате, че вече не си струва. На 7-и може да получите предложение или преназначение. Кандидатствайте за нова работа. Ще изкачите връх в кариерата, ще ви оценят и забележат в местата на личната ви изява. 7-и и 8-и са добри дни за кандидатстване по спонсорски програми. Очаквайте и предварително финансиране от заинтересовани лица, които биха използвали работните ви проекти в бъдеще. На 9-и, преди да искате каквото и да било, направете жест към някой изпаднал в нужда. Ще получите подкрепата, която отдавна търсите. Навлизате в силен период и в петък ще направите голяма крачка напред. Някой ще дочака повишение и преназначение.


Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден има своята светла и тъмна половина, но при вас това няма да се усети, ще успеете да контролирате положението и да извлечете максимални ползи от случващото се с околните. В неделя се опитвате да водите двойствена политика и да спечелите на своя страна тези, които са недоволни от вашето отношение и действия в предните дни. Дори и само един пирон да забиете, половинката ще остане доволна. Все пак не бива само да маркирате дейност. За понеделник насрочете делови и лични срещи, на които да поставите условията си и да привлечете съюзници. Може да направите силен ход в бизнеса, преди другите да се усетят. На 7-и планетата на бизнеса Меркурий напуска вашия знак, а това може да ви постави в притеснителна позиция. 7-и и 8-и ще се окажат трудни дни, в които професионални и семейни задължения ще се конкурират и ще предизвикват скандали на едното или на другото място. Професионално сваляте летвата. Повече проблеми ще имат тези, които си позволяват любовна връзка на работното място. Не отсъствайте от дома, отложете командировките или ги изтеглете в предните дни. На 8-и никъде не отивайте без подарък. На 9-и късметът ви се връща към обед и до вечерта правите силен ход. В петък може да очаквате победи и предложение, което ще донесе пари и ще ви внедри в нова среда.


Водолей 21 януари – 19 февруари

4-ти започва добре, но до вечерта ще претърпите загуби, ще плащате чужди сметки и ще правите услуги. Не е ден за ходене по магазините с половинката. Ще се охарчите като за последно. Отложете за неделя следобед срещи и разговори, на които искате не само да се представите добре, но и да държите положението под контрол. На 6-и ще ви търсят с нови оферти. Може да получите изгодни предложения от две страни, а до два дни и трета ще се появи. На 7-и Меркурий навлиза във вашия знак, а това положение ще позволи да печелите повече, да работите за повишението си, да се пазарите за работата и услугите, които извършвате, и да започнете самостоятелен бизнес. Навлизаме в деня на сърцето. Хора с чувства на признателност ще финансират личните ви проекти. 7-и и 8-и са дни, в които е добре да участвате в прояви на благотворителност, да кандидатствате по европейски програми и да се обадите на спонсорите си. На 8-и ще се похвалите с добре свършена работа, но ще привлечете и силни конкуренти. В момента е добре да се внедрите в нова пазарна ниша, да позволите и на хобито си да работи за вас. Меркурий в знака на Водолея носи пари чрез нестандартни проекти, хрумвания и нововъведения. На 9-и и 10-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Хора с власт и положение ще ви предизвикват и отклоняват от целта.


Риби 20 февруари – 20 март

В събота до обед взимате повече, но следобед трябва да се приготвите да давате. Направете големия пазар сутринта в компанията на спонсор. В неделя плановете ви ще бъдат неприятно редактирани. Навлизате в труден период, в който трябва да се съобразявате повече с чуждите интереси и желания. В понеделник ще ви е трудно, на всяка крачка ще срещате спънки, ще се ядосвате на нечие закъснение или безотговорна постъпка. Влизате в конфликти, които ще пренаредят програмата ви, а това ще изнерви и близките ви. В този ден деца и родители не могат да се разберат, поставят си ултиматуми и позволяват на трети лица да доминират в отношенията им. На 7-и може да направите силен ход и да постигнете повече, стига да гоните безкомпромисно целите си и да излезете от рамките на ограниченията, на които някой ви е подложил. Енергийният ви потенциал бележи връх, настроението ви се покачва, привличате качествени съюзници. На 7-и и 8-и може да подпишете най-добрите си договори, особено ако сте родени малко преди изгрева на Слънцето. По някакъв начин в живота ви наистина ще изгрее слънцето на късмета, ще се окажете търсени и желани партньори. От вечерта на 8-и до 9-и на обед получавате примамливи оферти и от чужбина. Никъде не отивайте без подарък и чакайте такъв. В петък съберете нов екип и преговаряйте с нови партньори.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.