Снимки

Овен 21 март – 20 април

Един от критичнити дни за месеца. Лесно пламват скандали и разправии. От една накриво казана дума може да започнат семейни войни. Не се препоръчват контакти с много хора. Не провокирайте мира у дома с неоправдани отсъствия или покани за гостуване на хора, които не са приятни на всички. Нищо важно да не се предприема, защото ще тръгне по правила определени от друг. Почивайте, търсете отдушник от ежедневното натоварване и не се месете в чуждия живот с непоискани съвети.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Просто не ви е ден. Както и да постъпите ще сте виновни, ще ви притискат с изисквания, с вечните нужди за пари и отстъпки от ваша страна. Не влизайте в преговори, независимо колко важни въпроси трябва да се обсъдят. Нещата ще се разводнят, разговорите ще завият в съвсем различна от уговорената посока и ще настроят една от страните срещу другата. Добре е в този ден да вземете съвет от капацитет, но след това да пречупите съвета през личния си поглед и нуждите на семейството.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще извлечете ползи от споровете и разногласията на другите. Стойте зад кадър, наблюдавайте какво се случва наоколо, без да провокирате или да се намесвате в чужди игри. До вечерта и двете спорещи страни ще имат нужда от вас, ще се обърнат за съвет и подкрепа, а така ще може да дърпате конците и насочите ситуацията в една взаимно изгодна посока. В този ден маските падат, стават ясни някои своеволия и недомлъвки и нещата си идват на мястото. Взимайте обективни решения. Чувствата да се оставят встрани.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за огледи, за опипване на почвата, за търсене на компетентно мнение от специалисти в интересуващата ви област. Нищо важно да не се започва, особено без необходимите сондажи с близките, със семейството и с хората, от които ще зависите в бъдещите си начинания. Изпипайте и най-малките детайли в условията, които ще поставите още утре. В следващите два дни ви чака напредък и успех. Може да си позволите силен ход, но след старателна подготовка. Не споделяйте намеренията си с потенциални конкуренти.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Рсков ден за родените около 10 август. Не се събирайте с големи компании, особено с разностранни интереси. Ще настане голяма говорилня. Никой никого няма да слуша. Ще си загубите не само времето, но и ще качите кръвното при обсъжденето на неприятни въпроси. Препоръчва се въздържание и пост. Смирете желанието да изпъкнете и да ръководите нещата на всяка цена. Нека социалните или политически събития минат без вас. Почивайте повече. Бъдете дипломатични и тактични в думи и в дела.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят изисква строг анализ на настоящите и бъдещите инициативи. Посетете учителите си. Потърсете мнение от специалисти, особено ако в понеделник ви предстои взимане на важно решение. Вървите към трудности в общуванията, към неуредици и здравословни проблеми, ако изпуснете ситуацията от контрол и не сте в час с промените, които настъпват във вас и около вас. Не си позволявайте да влизате в разправи с близки и роднини. В крайна сметка ще излезете виновни и контрата ще е у вас.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако стоите настрана от скандалите, от колективните и приятелски инициативи ще спечелите повече. Ден на страничните наблюдатели, на тези които насочват, провокират, стимулират или владеят дистанционно ситуацията и извличат дивиденти от разправиите и действията на околните. Оставете някой друг да плаща и за екстрите, които ще ползвате. Този ден носи тенденция към преразход на сили и средства. В такъв момент е добре да се ограничи кръга от срещи, запознанства и посещения. Пестете си енергията.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ограничете срещите, отложете приятелските визити и не разширявайте точно днес кръга от познанства. Тенденцията е колективното мнение и инициатива да се налага на отделните членове чрез режисурата на трети лица. Не планирайте участия в политически или социални дела. Където се съберат много хора ще възникнат разногласия. Всичко предприето ще излезе от релси, няма да тръгне по правилата, ще се нуждае от корекции или допълнителни средства в бъдеще. Вместо да спечелите ще загубите от инициативите си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Ако в този ден не намерите решението на важен за вас въпрос в следвещите дни ще си имате неприятности с партньори или на работното място. Желателно е да посетите капацитет, да се срещнете с учители и специалисти в нужната ви област. Подгответе се много добре за утрешните си делови участия, ако не искате друг да обере лаврите и да получи мястото, за което кандидатствате. Не коментирйте амбиции и намерения с хора, които може да ви навредят, злепоставят или откажат от целта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на усилена подготовка за утрешните ви изяви на работното място и в живота. Не се включвайте в колективни инициативи и спорове на дребно. Ден на голямата говорилня, на излишните и притеснителни разговори, които не решават нищо важно, а само увеличават претенциите и дистанциите. Утре ще намерите изход от всяка ситуация, стига в този ден да не влошите нещата и да не направите прибързан ход. Посетете човек, на когото вярвате за съвет и консултация. Сами може да спечелите днес от консултантска дейност.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Творчески ден за вас. Ще влезете в роли на доверени изповедници и консултанти. Бъдете толерантни и дискретни. Ще научите подробности, които биха наранили някого, ако ги споделите не с когото трябва. Денят е критичен, може да избухнат скандали по незначителни поводи. Не си позволявайте забележки и закачки, които няма да се изтълкуват положително. Въздържайте се от обсъждане на съвместни проекти, от колективни игри и участия. Предприетото днес ще се нуждае от корекции. Отложете старта за утре.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруаори – 20 март

Ден на суетене. Хаби се много енергия в излишни приказки и разправии. Това, което утре ще решите от раз днес би ви коствало големи проблеми, повече разходи, обиди и сълзи. Бавете топката, отлагайте важните разговори за следващите два дни, ако искате да успеете и да извлечете максимални ползи. Ден за пост и въздържание, за отказ от изневери и погледи встрани от утъпканата пътека на семейните и приятелски отношения. Прекъснете вредни връзки. Днес маските падат, виждате някого в истинската му светлина.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Планирайте пътувания и преместване, старт на нови инициативи и преход в нова среда. 2017 г. ще бъде изключително печеливша за вас, ако сега намерите подходящата ниша за бъдещето ви развитие и професионален интерес.

Родените днес притежават екипно и творческо мислене и организаторски талант, който ще им помогне да успеят чрез общия успех и напредък на групата, в която се изявяват или ръководят. Ще са в час с изискванията на новата епоха на Водолея. Слънцето им е в съвпад с планетата на научно техническата революция Уран.

Заченатите днес ще бъдат богати, ще печелят и от най-малкото си усилие, но голямото им честолюбие може да ги провали.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.