Снимки

Овен 21 март – 20 април

На Лазаровден Венера напуска вашия знак и вече дефилира в знака на трона си Телеца. Атмосферата е празнична и цветна, но и много прекалявания ще има, много вино ще се изпие и много излишни думи ще се кажат. На Цветница Слънцето е в точен съвпад с Меркурий във вашия знак, а това положение смесва в шарен капан глупавите ни и умни постъпки и приказки. Бъдете внимателни. Родените около 1 април са в особено тежка позиция и поради агресивният аспект на Марс и Сатурн от знака на Козирога. Всяко прекаляване в началото на периода ще ви вкара в неприятни и рискови положения, ще привлече агресия и конфликти. Контролирайте се макимално на празничната трапеза, ако не искате да си създадете проблеми и неприятности. 2-и е ден изискващ равновесие и покой, но трудно ще го имате, ако още не сте изтрезнели. Движете се особено внимателно. На 3-и в живота ви може да се появи покровител, но и бързо да го загубите с ексцентрични пряви. 4-и е денят на кривите огледала, на нереалната преценка и ледените сърца. Не очаквайте разбиране и съчувствие, ако в миналото сте се изложили или сте подвели някого с неумели действия. На 4-и работете самостоятелно и ще се похвалите с победа. Не сключвайте колективни трудови договори. 6-и е силен и творчески ден. Ще излезете с чест от всяка битка и ще привлечете съюзници. В този ден преградите са лесно преодолими.


Телец 21 април – 20 май

Съвсем подходящо за цветен празник Венера навлиза в знака на трона си Телеца на Лазаровден и повдига настроението на всички с призив за любов, за повече чувственост и цвят в живота ни. Чудесен ден за приятелски срещи, за екипни действия, за колективни творчески изяви, концерти и представления. На Цветница не мислете за пари. Меркурий и е в точен съвпад със Слънцето, а този аспект прегаря и оставя на сухо хората, които мислят само за печалби. Не позволявайте на амбициите да овладеят разума. В понеделник се държите доста ултимативно, не правите компромиси и постигате своето с цената на конфликта. Съобразете се, природата се стреми да запази статуквото, а ние празничната еуфория. На 3-и чакайте покани и съобщения, за които ще почепите. Вечерта е добре за среща с покровители. Претенциите ви ще бъдат удовлетворени, но на висока цена. На 4-и предстои преобразяване. Имате възможност да се покажете в съвсем различна светлина и да овладеете позиции, за които преди не са ви достигали сили и възможности. На 5-и не търсете съветници и консултанти. Ще ви бъде даден неподходящ съвет. Всичко, което свършите сами ще потръгне успешно. На 6-и ще изкачите поредните стъпала нагоре към целта, към повишението и изгодните договори. Чака ви чудесен уикенд, планирайте пътувания.


Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се приятен уикенд с пътувания и срещи носещи радост за душата и сетивата. Не оставайте сами в съботния ден. Помогнете на близки и приятели с каквото можете за празничната трапеза. Натоварете се физически. В неделя властва стремежът да се направи впечатление, да се изтика конкурент от престижно място и официална позиция. Апетитите нарастват, а е добре да се спазва диета на пълнолунието. Смирете страста и желанието да постигнете и имате нещо на всяка цена. Празничният ден е заредн с експозивни реакции и неразумно поведение. 2-и е ден на балансираната политика. Не отивайте в крайности, запазете неутралитет в отношенията. Не разисквайте болни теми и не започвайте разправии. Природата се стреми да запази хармонията. На 3-и очаквайте вест, за която ще почерпите. С лекота ще вземете изпит, ще получите нужните ви защити, ще излезете от трудна ситуация и ще уредите забавени плащания. Добре е да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. Чудесен момент за подновяване на споразумения и придобиване на права. В сряда всеки си сърба надробената попара и с опитва да поправи грешките. За 5-и не се обвързвайте с прибързани изявления и обещания. Ден на мрежата, лесно се влиза в капани. На 6-и сте разпънати на кръста между желанията и възможностите.


Рак 22 юни – 21 юли

Ще ви е трудно в този празничен и цветен уикенд. Трудно ще съберете заедно хората, които обичате, а и да ги съберете лесно може да възникнат конфликти в неделния ден. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Искате едно, а става друго. Може да имате проблеми при пътувания или неочаквана промяна, която ще ви коства загуби на пари и време. Ще сънувате сън показващ къде е проблема и как да го разрешите. 2-и ще ви донесе така желаната хармония. С всеки може да се разберете и да постигнете компромис в нещата, които са носели конфликти в предните дни. Може би най-упешният за вас ден е 3-и, когато ще се случват събития даващи възможност за печалби, за пробив в бизнеса и за среща с покровители, които са в състояние да финансират бъдещите ви начинанията и инициативи. Уреждат се имотни дела. Родените около 10 юли са в силна юридическа позиция. 4-и е ден на илюзиите. Нужна е повече обективност. Търсете допълнителни информации и факти, за да не ви излъжат. Едно ще се говори друго ще се прави. 5-и е зарибяващ и обсебващ ден. Неблагоприятно за сключване на брак и всякакъв тип обвързване. Лесно се попада в зависимости и в мрежи за наивници. Постойте край огън, пречистете се, окадете дома. 6-и е ден за гладуване и духовно прозрение. Концентрирайте се над най-важното, не се разсейвайте с дреболии.


Лъв 22 юли – 22 август

31-и е ден за срещи, за приятелски и роднински визити, за обмяна на мнения и намерения. Посетете благо място. Радвайте се на празничния и цветен ден. Не претоварвайте сърцето и за неделя не планирайте участие в представителни срещи. Лесно може да се влезе в конфликти. Обстановката е напрегната и в световен план. На 2-и Марс ще е в точен съвпад със Сатурн, агресията се активизира. На семейната празнична трапеза ще прескачат искри и ще витае някакво напрежение. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Обхваща ви ревност и тормозещи чувства. В понеделник бъдете дипломатични, не отивайте в крайности. Крясъците разболяват и вредят. Препоръчват се упражнения водещи към душевна и физическа хармония. На 3-и е от особено значение да се контролирате и да владеете чувството за мярка. Не се хвалете прибързано с успеха на начинания, които може неочаквано да се стопират. Конкуренцията събира сили, намира адвокати, прави опит за навлизане в личната ви територия на влияние. 4-и е ден за отплата. Не се правят компромиси, отношенията се вледеняват и всеки си гони интереса. В четвъртък ще се подават неверни и провокиращи информации целящи да се обърка противниковия лагер. Не се обвързвайте с никого. В петък вече предолявате преградите, прескачате бариерите и постигате поне една важна цел.


Дева 23 август – 22 септември

Лазаровден и Цветница. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Телеца. Мислете повече за любов, за приятни срещи с близки и приятели, за релакс и душевен комфорт. На 31-и се съберете с роднини, а за неделя ограничете контактите. Натрупва се агресивна анергия. Лесно може да пламнат свещени войни. Не сте склонни на компромиси. Родените в първата декада ще си поискат дължимото и обещаното. Започват битки за имоти и престижни позиции на работното място. Чака ни светла седмица, но не е изключено празниците да бъдат затъмнени от конфликти. 2-и е свързан с човешката душа, природата търси баланс, но ние човеците трудно ще го намерим и постигнем. Агресорът Марс е в точен съвпад с планетата на кармичните изпитания Сатурн. Лично за вас този аспект ще донесе разкрепостяване и готовност за конкурентни битки. На 3-и чакайте новини и предложения, за които ще почерпите. Всичко предприето в този ден дава възможност да вдигнете нивото и да се окопаете на силни позиции. 4-и е денят на кривите огледала, нищо не е такова каквото изглежда. Отношенията се вледеняват. На 5-и всички сме оплетени в мрежата, всичко е реклама, всичко е с маска и грим. Не правете никакъв избор. 6-и ще заложи тестова програма, ще разберете докъде може да стигнете. В този ден преградите са само в ума ни, не се отказвайте.


Везни 23 септември – 22 октомври

Празничният уикенд ще ви донесе тенденция към проблеми и рискови случайности. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не се пренапрягайте и не приемайте да работите извънредно. Прекарайте цветните празници в по-тесен кръг и по възможност не пътувайте, ако нещо ви притеснява и възпира. Родените около 1-10 октомври са в рискова позиция. Не участвайте в състезания и не показвайте мускули. Не влизайте в конфликт с родители и деца. До вторник нещо тежко и предизвикателно витае около вас и ви мъти главата. Не позволвайте на трети лица да ви настройнват негативно спрямо близки и приятели. Очертават се и здравословни проблеми. Не ходете в пусти места и не се правете на каскадьори. Не карайте извън пистите в планината и в живота. В понеделник примирието не значи примирение. Ще скочите, ако някой отново ви провокира. Мирът е крехък и в световен план. Бъдете дипломатични до край. На 3-и може да се уреди отдавна подготвяна сделка и да се получи повишение. Чака ви победа. Отхвърляте зависимоти, разкрепостявате се, но още в следващите дни може да прилепнете към някой, който отново да спекулира с чувствата и професионалните ви таланти. На 4-и маските падат, но на 5-и може да се оставите да ви излъжат и манипулират. На 6-и се концентрирайте над най-важната цел. Нека нищо друго да не ви разсейва.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Започваме с чудесни цветни празници, но за вас ще има и доста сиви и еднообразни моменти. Може да развалите отношения с близки и любими. От 31-и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Любовта ще е пречупена през простата сметка кой от какво и от кого има полза. Някой ще си плаща за удоволствията, а друг ще се окаже сам в момент, когато най-много се нуждае от обич и близост. Добре е в събота да поканите гости и да гостувате. Неделният ден е зареден с повече непримиримост и неотстъпчивост и независимо красивия празник, конфликтите ще са често явление. На 2-и Луната навлиза в Скорпион. Очертават се пътувания и срещи, на които и двете страни ще бъдат равнопоставени. Делете всичко поравно. Не лъжете, другият ще е достатъчно информиран. Родените около 10 ноември ще има за какво да почерпят на 3-и. Това е ден с возможности за уреждане на имотни и наследствени дела, с шансове да получите протекция и подкрепа, както и юридическо съдействие при всякакви спорни въпроси. На 4-и се получава по заслуги, така че ще си дадете сметка кой и доколко ви оценява. 5-и е рисков и критичен ден за договаряния и подписване на споразумения. Не приемайте нови оферти, независимо колко примамливи ви изглеждат. Отложеното за петък ще донесе стабилност и възможнос да се постигне отдавна гонена цел.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще изживеете вълнуващи моменти в празничния уикенд. Планетата на любовта Венера вече не ви гледа в опозиция. Отношенията с близки, приятели и родинни се затоплят. Вече не ядете претоплена манджа и в любовта, а сте в прегръдките на ново усещане и близост. Някой подновява стара връзка, друг намира нещо ново, а трети освежава старото с приятни срещи и пътувания. Все пак в неделя бъдете внимателни. Апетитите са огромни, никой няма да търпи да му влизате ребром в територията на влияние или да го оставяте сам, когато сте дали дума за обич. Не давайте непоискани съвети, внимавайте и не водете свещени войни. От една дребна забележка може да последват раздели и даже юридичски дела в бъдеще. На 3-и ще имате повод да почерпите. Поне едни връх ще изкачите, а друг ще овладеете интелектуално. Лесно ще вземете изпити. Ще получите повишение или чаканото преназначение. Ще ви се обаждат с покани и предложения от чужбина На 4-и маските падат. Ще видите някого в истинската му светлина и ще си дадете сметка за своите чувства. Луната навлиза в Стрелец, подтиква ви към промени и пътувания. Тенденцията на 5-и е към залагане на капани и мрежи за навници. Търсете подтекст във всичко и не се съгласявайте с обсебващи предложения. Не подписвайте нови договори. На 6-и пред вас няма прегради, действайте.


Козирог 22 декември – 20 януари

Хубаво е, че от 31-и Венера ще ви гледа с разбиране и любов от знака на Телеца. В момента обстановката около вас е тежка и напрегната. Проблемите ще се задълбочават до 2-и, когато е точният съвпад на Марс и Сатурн във вашия знак. За родените около 1 декември този аспект ще донесе опасно противопоставяне и тенденция към конфликти. Съветът е до 2-и да бъдете много внимателни, да не подклаждате огъня, да смирите амбицията и по никакъв начин да не си позволявате да губите самообладание. В критичен момент може да направите грешен ход. Един скандал може да се отрази негативно на здравето и връзките ви или да ви изправи пред закона. И в световен план това е особено рисков момент. Войнстващите енергии надигат глава. Може да се очакват провокации. Отложеното за 3-и ще мине в по-ниска октава на агресия и вероятно ще доднесе повече ползи. 4-и е ден, в който всичко получено ще е заслужено, така че не роптайте, а опитайте да се коригирате в посоката, в която се чувствете недооценени. 5-и е ден свързан с мрежата с лъжливите новини, с провокиращите действия и реклами вкарващи ни в капана на зависимостите. Не подписвайте нищо важно. В петък се концентрирайте над най-важното и ще го постигнете. През уикенда не поемайте излишни рискове и отговорност към чужди хора. Останете на тихо и спокойно място.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертават се чудесни цветни празници. Ще ви се обаждат с покани и предложения близки и приятели, но все нещо няма да ви достига, защото точно тези, които искате да видите ще са далече. От събота планетата на любовта Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на златния Телец. За всичко ще трябва да си плащате. Дори и тези, с които се обичате и уважавате ще са настроени повече да ви оставят да плащате, да слагате и вдигате трапезата, докато те се радват на красивите моменти и гледки. За вас е радост да съберете приятели, така че няма да обърнете внимание, но някаква липса ще се почувства. В неделя е нужно смирение, независимо кой и как се опитва да подклажда огъня на страсти и усещания. Ще се ражат гениални деца с нестандартен ум, който на първо време ще се оцени като глупав и под средното ниво. На 2-и природата се стреми към равновесие, он не и човечеството. Очертават се конфликти. Стойте далече от местата на остри сблъсъци на интереси. В сряда всичко, което получим ще е заслужено. Не бива да се недоволства, а да си дадеш сметка как да оправиш нещата, които не те удовлетворяват. Благодарете за това, което ви се дава. 5-и е ден на фатално обвързване. Не теглете кредити и не се женете. В петък няма преграда, която да не може да преодолеете. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
 

Риби 20 февруари – 20 март

Чакат ви чудесни празници, а и Венера-любовта вече ви гледа в хармоничен аспект. Ще се оправят приятелски и любовни отношения, ще дочакате желани гости и ще гостувате там, където ще ви срещат с отворени обятия. Чудесно е в събота да се съберете с любими хора. В неделя апетитите се изострят. На моменти в разговорите ще има острота и желание да се влезе в конфликт. Напрежението непрекъснато ще нараства и в понеделник лесно може да се отиде в крайности. Стремете се да играете ролята на балансьор, особено ако около вас има хора родени около 1 април, 1 юли, 1 октомври и 1 декември, които в момента „не мелят брашно” заедно. На 3-и ще доминирате във всяка ситуация и може да получите повишение. Правото и законът ще ви подкрепят. Ще спечелите дело или ще се наложите в съвместни бизнес инициативи. Родените около 10 март ще получат най-доброто възможно в ситуацията. С голяма вероятност ще получите нещо мечтано и желано, за което с радост ще почерпите. И дано най-доброто за вас се случи. 4-и отмерва на всеки заслуженото. Приемайте без да роптаете наградите и уроците на съдбата. На 5-и сте на прага на грешен и рисков избор. Не подписвайте нови договори и не се обвързвайте с никого на никаква цена. В петък екстресенси да не лекуват, ще се изтощят. Не се разпилявайте. Сънищата от тази нощ ще се сбъднат.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.