Снимки

Овен 21 март – 20 април
За родените в първата декада се препоръчва повече уединение и смирение. Нищо да не се прави на всяка цена. Ще ви търсят от чужбина. Ако имате близки далече от вас, непременно ги потърсете и поговорете за съвместните нужди и инициативи. В този ден с лекота ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. Може да направите и неприятни разкрития за лъжи и завоалирани действия. Всичко научено и проучено ще ви влезе в работа. До 14-и на обед запазете в тайна неща, с които ви се иска да се похвалите или оплачете.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Телец 21 април – 20 май
Не се оплаквайте, има и по-зле от вас. Този ден дава възможност да се свържете с близки и приятели в чужбина, да получите покани и документи, даващи ви права за преместване и работа на ново място и в по-добра позиция. Не е време за недоволствто. Постарайте се да използвате всеки шанс, който ви дава съдбата. Може и да не вярвате на сънищата си, но днешните намекват за това, което бързо трябва да приключите. До утре на обед подайте документи и направете необходимите резервации.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 6
Здраве – 5

Близнаци 21 май – 21 юни
Ден за изясняване на отношения и преглеждане на сметки. Получавате вдъхновение, помагащо да разберете и преосмислите връзките си с определени хора и да се измъкнете от примките на предоверяването. Ако мислите за близък, обадете се. Ще се окаже, че взаимно имате нужда един от друг и може да си помогнете в делата, които не търпят отлагане. Благоприятен ден за сключване на договори с чужбина. Мислете и действайте в дългосрочен план. Не се съобразявайте със стопиращите фактори, надскочете ги.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Рак 22 юни - 21 юли
Ден на прозрения за правилната посока, мисия и цел. Стават ви ясни и отношения с партньори, приятели и врагове и може да сложите всеки на правилната позиция. Пренареждат се и приоритетите на работното ви място. Ще почувствате ясно на кого може да се доверите и кого трябва да избягвате и ограничите от информациите, които получавате. Засилват се телепатичните контакти, обаждат се тези, за които мислим непрекъснато, усещаме какво се случва с близък, който е далече.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за уединение, в търсене на най-подходящото убежище и място за спасение в кризата. Ще усетите къде са своите и къде чуждите. Не продължвайте в посоката, която не чувствате своя. Обаждат ви се точните хора. С мислите си за някого, го провокирате да ви потърси, да ви предложи това, което вие не смеете да предложите. Вдига се рейтингът ви на работното място. Може да получите покана за дейност и изява в чужбина. Нищо не е случайно и не се случва просто така. Този ден може да ви покаже наистина спасителните варианти.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 6

Дева 23 август – 22 септември
Край с едно неприятно ограничение. Днес може да избягате не само от неприятните за вас места и хора, но и от тъжните си мисли и неуредиците в живота. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с възможноста на всеки да намери своето място на сила, възможности и ресурси. Огледайте се, свържете се с приятели и фирми от чужбина. Направете нужните поръчки и доставки и не изключвайте никого прибързано от плановете си. До края на деня ще разбере на какво и кого може да разчитате в бъдеще и кого трябва да забравите.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 4

Везни 23 септември - 22 октомври
Труден ден за родените в първата декада. На прага сте на тежък избор. Притеглят ви в различни посоки хора, места и обстоятелства. Може да се решите на промяна в работата и начина на живот. Очаквайте покани от чужбина. Трудно ще разделите неделимото, но поне може да опитате и да си създадете по-добри условия в бъдеще. Водете преговори, резервирайте и места за почивка, търсете нови ниши, в които да се внедрите. Всичко предприето ще помогне да скъсате с тежестите на миналото и да получите нов шанс за бъдещето.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Навлизаме в период на усвоение и поглъщане на енергия от космоса. Засилват се телепатичните контакти. Може да намерите отдавна търсената си половинка или подходящия бизнес партньор. Съдбата ви подхвърля късчета от пъзела на бъдещето. Запазете и осмислите всяка връзка и обаждане, които получите днес. Някъде там в потока от информация се крие вашата капка истина, надежда и перспектива. Дано я откриете и да осмислите бъдещето си.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 6

Стрелец 23 ноември - 21 декември
Не се сърдете на никого и за нищо. Денят разкрива нови възможности и посоки, които ще ви донесат търсеното примирие, раздяла или среща, важни за бъдещето. Ще се променят приоритетите, ще получите покани и предложения, които не бива да се отхвърлят прибързано. Важно е да се обадите на тези, за които мислите непрекъснато. Има какво да си кажете, да обсъдите и предприемете екипно. Денят разкрива истински важните за бъдещето ни места, позиции и хора. Който има очи ще види. Ден с пророческа и прогностична сила.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Козирог 22 декември – 20 януари
До 14-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Работа и семейни отношения ще бъдат противопоставени. Може да получите покана от чужбина за работа или повишаване на личната ви квалификация. Ще се наложи да правите почти невъзможен избор. Важото днес е да не се отказваме от подаръците на съдбата, независимо какво ни костват и каква буря предизвикват в живота ни. След време ще се окаже, че това е била буря в чаша вода, но в момента изживявате болезнено всяка промяна в начина си на живот.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Не е ден за недоволство. Приемайте случващото се като възможност, а не като пречка за бъдещите ви планове. Ще ви се обаждат точните хора, ще ви търсят тези, за които мислите или подсъзнателно очаквате да ви потърсят. Съдбата свързва хора с еднаква мисия, мислене и цел. Запомнете всичко, което ви казват и предлагат. В бъдеще може да се опрете точно на тези варианти. Хората с телепатични дарби правят точните връзки, но и за другите не е трудно да се открият и привлекат. Очертават се пикове на интуитивните възприятия.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 6

Риби 20 февруари – 20 март
Ще се събудите с някакво предчувствие или в съня си ще видите какво трябва бързо да се уреди и приключи, за да се освободят нови възможности и варианти за бъдещето. Може да се появят натрапчиви мисли. Непременно се обадете на тези, за които мислите. На спокойствие и в тишина ще доловите и прозрете нещо важно за бъдещето си. Ден на пророчески сигнали и срещи, които ще окажат въздействие и ще наложат промени в личната ви програма. Всяка среща носи късмет и дава шанс да се уреди болен въпрос.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Честит рожден ден!
Личната ви година е седмица. Искате или не, но в живота ви ще настъпят промени. Вероятно е да започнете нова работа и връзка, да направите крачка, която в миналото е била немислима. На прага сте на генерелни промени, не се опитвайте да ги отлагате. През 2017 г. юридическата ви позиция ще е нестабилна. Може да се наложи да водите и дела.
Родените днес притежават изключителен усет и интуитивни дарби. С лекота ще налагат мнението си на другите. Ще действат като лидери на работното място и дори и да нямат шефски позиции. Лесно ще се влюбват и разлюбват. Късметът им е някъде далече от тук.
Заченатите днес ще имат дълъг живот на странник и мечтател. Ще търсят вечно идеала и свободата. Ще бъдат тясно свързани с природата и животните. Хубаво е и да бъдат заченати сред природата.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.