Снимки

Овен 21 март – 20 април

Съвпадът на Слънцето с Меркурий в днешния ден стимулира прояви на гениалната глупост, от които много ще се печели, но може и много да се загуби. Вероятно е да подпишете договори, които ще ограбват личния ви потенциал. Не правете компромиси с шефове, посредници и мениджъри. Пазете си документите. Отлагайте окончателното договаряне. Родените в третата декада настъпват динената кора на предоверяването. И в любовта ще бъдете подложени на натиск, от тези, които не са дотолкова влюбени във вас.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Ще направите силен ход, ще получите своето взимайки го и от чуждото. Ден на високите енергии, на възможноста да спечелиш от чуждата глупост, да заемеш позиция, която е била определена за друг неспособен да я защитава, независимо талантите и дарбите си. Родените в третата декада са в най-силната си позиция. Действайте изпреварващо и ще оберете богата реколта. В утрешния ден искате или не, но трябва да давате. Ще спечелите някого, ако тази вечер се приберете с подарък и направите мил жест на внимание.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов-6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

От днес започвате да изкачвате стъпалата към върха на личните постижения и славата. Може да направите на пръв поглед глупав и неприемлив за другите ход, който в бъдеще ще се окаже печеливш. Но и обратното може да се случи в неща и положения, които искате на всяка цена и няма да се спрете пред нищо, за да ги имате. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Обмисляйте ходовете си, записвайте хрумванията си, но не взимайте още окончателно решение по важни за вас и бъдещето ви въпроси.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Но и на другите няма да им е лесно. Служебните ангажименти са противопоставени на личните. Трудно ще напаснете отговорностите и това, което в действителност ви се иска и прави. Сякаш давате газ и натискате спирачки едновременно. В такъв момент лесно може да се стигне до душевна и физическа експлозия. Увеличете самоконтрола и вместо готови на скандал тази вечер се приберете с цвете и подарък в ръка. Погрижете се за близките си, на никого не му е лесно.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден с възраждащ и обновяващ потенциал. Мощни сили се събуждат в организма ни и това, с което вчера не сме могли да се справим, днес е лесно постижимо. Изискването е всичко да се прави внимателно, да се върви с умерени крачки и да не се захващат две неща наведнъж. От многото дреболии, които ще свършите до вечерта ще израсне нещо голямо, което ще помогне да се преборите с тежките изисквания към вас и работата ви. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Жестовете към близките ще се помнят.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов -6

Късмет-6

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Днес е точният съвпад на Слънцето и Меркурий в Дева. Това е аспектът на гениалната лудост, на неочаквано прозрение и вдъхновение, което може да ни изкачи на върха или срине в пропаста. Не бива да сте пасивни, но и да взимате окончателни решения по важни въпроси не се препоръчва. Може да получите неочаквано вдъхновение и озарение. Не споделяйте идеите си, може би струват повече отколкото предполагате. Хрумванията ви в момента може да ви измъкнат от капана на бедноста. Дано и чуждата глупост ви послужи.

 

 

Работа -6

Пари-6

Любов -5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Денят носи рискове и неудобства повече за родените в третата декада. Някой ще реши да се възползват от чуждото предоверяване. На работното място ви чакат неприятни изненади. Не поставяйте условия и не изпълнявайте разпореждания, които ви се сторят глупави и ненавременни. Не бива да влизате в разправии, но и да стоите и изпълнявате пасивно разпореждания не се препоръчва. В организма ни се събуждат мощни сили. Ако не може да се контролирате и да ги управлявате ще си докарате беди на главата.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Високоенергиен ден. Ще получите облаги от чуждите действия или бъздействие. Един на пръв поглед неразрешим проблем ще се разреши успешно за вас до обед, но след това ще влезете в друг, който ще ви коства пари, нерви и свободно време в следващите два дни. Тази вечер се приберете с подарък, особено ако сте „сгазили лука”. За утре планирайте участие в благотворителни инициативи. Всичко, което решите да вземете лично за себе си няма да се получи и ще излезе от контрол. Търсете взаимност и любов.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Ден на самоизмами и илюзии. Трудно ще усетите кое е най-доброто за вас в дадена ситуация. Не стойте в пасивно в очакване, но и не взимайте окончателни решения по важни професионални дела. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Ще ни бъдат подхвърляни грешни информации, за да се види кой как реагира. Нищо не базирайте на основите на клюката. Започнете прочистващи процедури и диета до пълнолунието. Грижете се за близките, изливайте любовта си над тези, които наистина ви обичат и им пука за вас.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

 

Може да постигнете много, но и да загубите поради предоверяване, грешно боравене с инфорцмоции и документи. Бъдете особено внимателни кое къде оставяте. Разсеяността ви ще бъде използвана. Ден на гения-глупак, на хората които много могат и знаят, но позволяват на мързеливците и хитреците да ги използват и живеят от труда им. Не влизайте в схеми, не се знае кой и какво стои на върха на пирамидата. Общественото мнение ще бъде сондирано с провокиращи информации. Защитете старите си позициите, а не гонете нови.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Днес сте пред водопада на промените, които до дни ще ви изкачат на върха, ще ви донесат предимства и възможности за нова работа и връзка. Днешният ден подава грешни инфомации, но в плявата от думи може да откриете своето зрънце истина. Каквото научите и проучите ще ви влезе в работа. Някак свръхсетивно може да получите знания, които използвани добре ще ви помогнат да преуспеете. Утре Луната ще навлезе във Водолей. Изисква се повече грижа и внимание към околните. Бъдете сигурни, че бумерангът ще се върне.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-6

Късмет -6

Здраве-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ден на високите енергии, но и на лъжливите сигнали в личен и професионален план. Ограничете контактите и не позволявайте да ви въздействат. Практикувайте прочистващи тялото и душата процедури. Не пийте и внимавайте с лекарствата. Направеното с голяма амбиция и желание за печалба ще донесе полза за друг. С голяма вероятност днес ще работите за чужди интереси, ще ви лъжат и провокират да поемете задължения и отговорности, за които много ще платите. Не теглете кредити, не подписвайте нови договори.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Може да успеете да постигнете висок връх в кариерата, да подпишете изгоден договор и да намерите отдавна търсената пазарна ниша. Постарайте се да реализирате идеите си. В следващата година натоварването ви ще е голямо, а отговорностите още повече.

Родените днес притежават гениално мислене, което няма да ги защити от глупави постъпки. Дайте им добро образование и работете над вродената им наивност, особено в любовта. Партньор роден в първата половина на януари ще им донесе късмет и щастлив семеен живот.

Заченатите днес ще пътуват много, ще сменят няколко професии, ще имат дарби, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще бъдат надарени с магически способности.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.