С близо 150 работодатели започна изложението "Дни на кариерата“ в Технически университет - София. Събитието дава възможност на студентите да е свържат с потенциалния си работодател още по време на следването си.

„Преди 13 години „Дни на кариерата“ започна с около 20-на работодатели и шепа студенти. Днес броят на участниците е рекорден – близо 150, а изложението се провежда и във филиалите на ТУ-София в Пловдив и Сливен. Благодарение и на това традиционно за университета събитие, реализацията на нашите студенти на пазара на труда е близо 100%“, заяви ректорът на ТУ -София.

Изложението ще се състои в рамките на три дни. На 23 и 24 октомври то ще се проведе в три учебни корпуса на ТУ-София – 1-ви, 2-ри и 12-ти, а на 25-ти – във филиалите на ТУ-София в Пловдив и Сливен. По време на изложението работодателите ще представят своите дейности пред студентите и преподавателите, ще предложат стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми на младите специалисти. Студентите на ТУ-София ще имат възможността да получат „Наръчник за стажуване“, предоставен от партньора на изложението "Съвета на жените в бизнеса в България".

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Генерал с къса памет обикаля TV ефира

*Бившият шеф на НСО Владимиров е човек на две служби в Държавна сигурност

*Забрави, че по негово време службата охраняваше мутри като Клюна и Боби Цанков

Показаха Чинията в луксозен тритомник

Четири цветни кадъра, показващи някогашния блясък на бузлуджанския монумент, заснети на диапозитиви с марката Кодак през далечната 1982 година от фотограф-художника Бедрос Азинян, са намерили място в луксозния тритомник Atlas des Utopies, излязъл на пазара в края на 2019 година. Международното издание е направило кратко представяне на историята и настоящето на паметника, който все още очаква от министерството на културата да определи статута на недвижим паметник.