Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден с огромна възраждаща сила. Побързайте с промените, които смятате да направите. Ден за реформи на работното място и у дома. Вижте една ситуация от нов ъгъл и направете нужното размествене за да улесните живота си. Един от дните, в които може да получите някакво особено вдъхновение как да се излезе от трудна ситуация и какво да се предприеме за стабилизиране на връзките и действията ви на работното място. Нищо важно не отлагайте за следващите дни, когато друг ще направлява и контролира избора ви.

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Успешен и творчески ден особено за родените в третата декада. Старото се руши. Виждате нови възможности и шансове и бързо се възползвате от подходящата ситуация. Всяка направена промяна ще ви е от полза, ще дава възможност за преместване на по-добра позиция на работното място и в живота. Време е да направите нужните корекции в плана, за да се напаснете на изискванита на момента. Този ден се свързва с основата и фундамента. Не е време за пестене, правете всичко здраво и с качествени материали.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с повишени изисквания и рискове за родените в третата декада. Обърнете внимание на здравето си, не отлагайте предложените ви процедури. Намерете лечебно място. Може да изкорените от раз възникналите проблеми. Всичко да се прави надеждно и здраво, да не се подхожда лековато както във връзикте, така и на работното място. Това, за което не сте се подготвили достатачно и не сте вложили нужните средства, сили и материали ще ви изиграе лош номер. Конкуренцията ще се възползва от всяка ваша грешка.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Вложете всичките си сили и хъс за работа в дълготрайни творчески проекти. Не работете на парче. Опитайте да видите цялото зад стъпките, които предприемате. Заложете здрав фундамент на строежи и дейности. Съобразете се със закона и включете резервите на пълна мощност. Не се скъпете и пазарете, действайте без забавяне и качествено в нужната посока. Препоръчват се физичеки упражнения и релаксиращи процедури. Сънищата ви показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден за окопаване на ново място, за затвърдяване на завладените позиции, за подписване и преподписване на нужните обезпечаващи договори. Повеждате на конкуренцията поне с една точка. Ще спечелят тези, които успеят да видят цялото зад детайлите. Денят носи озарение за пътя напред, за нещата, които трябва да се променят в движение и за другото, което трябва да носи надеждна защита. Не променяйте нищо във връзките и дейностите, които ви дават сигурност. Ако се чувствате нестабилни търсете място на сила.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Не споделяйте планове и намерения, дори и с най-близките. Желанието да се похвалите ще ви подведе и ще насочи конкуренцията към проектите и нещата, с които се занимавате. Изискването на деня е да се залага здрава основа на всичко предприето. Направеното само за да се отбие номера ще изисква влагане на повторни усилия и пари. Днес може да се намери и лекарство за тежка болест, да се отиде при точния специалист и да се получи адекватна помощ. Вечерта се пазете от случайни контакти, предстои среща със спонсор.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете активни и търсещи. До вечерта ще получите информация, която се дава на ограничен кръг хора. Това ще даде възможност да направите изпреварващ ход в следващите два дни и да завладеете престижни позиции. Планирайте сключването на нови договори и включването ви в престижни проекти с дългосрочно финансиране. Сега е момента да заложите основите на нови връзки, да стабилизирате любовния си живот и да излезете от зациклянето, което ви тормози. Ден с особена лечебна и оздравителна сила.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Огромна преобразуваща и регенерираща сила е заключена в този ден. Отключете я с активни и целенасочени действия в най-важната за вас посока. Каквото започнете ще носи късмет, добри условия за работа и живот, ще обезпечава бъдещето на семейството и децата. Добре е да се теглят кредити. Направеното здраво и стабилно ще стане база за успешното ви развитие в бъдеще. Край с досегашния объркан и несигурен начин на живот. По някакъв начин се заземявате на благодатна почва и пускате корени на ново място.

Р-6

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в третата декада. Ще се наложи да взимате болезнени решения, да прекратявате безперспективни връзки, да започвате нещо ново, независимо че старото ви тегли назад. Край с изчаквателната програма. Сега е момента да направите първата копка на нова работа, при нови професионални и бизнес условия. Включете резервите на пълна мощност, за да не изостанете от конкуренцията. Днес е точният съвпад на Меркурий и Сатурн във вашия знак. Изискването е да се пази търговската и фирмена тайна.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на професионалните и картелни споразумения и на връзки, които не бива да се афишират. Родените в третата декада ще извадят късмет при старта на нови инициативи. Бъдете внимателни с документацията, която подписвате. В момента залагате фундамента на бъдещата си търговска, професионална и фирмена дейност. Нищо не бива да се подценява. Ограничете кръга от познанства и намалете споделянето до минимум. Хакерите готвят атака. Старите връзки се рушат, а новите още не са се стабилизирали.

Р-6

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се посяват семената на бъдещите надежди. Обадете се на тези, с които ще вървите напред в бизнеса и в любовта. Направете и чакайте предложение. Всичко, което постигнете до вечерта ще бъде основа на нов живот, на нови възможности, надежди и придобивки. Проведените разговори ще ви отведат още утре на сигурно място и ще позволят да сключите преспективен договор. Нищо не е случайно, нищо не бива да се подценява, да се прави половинчато или некачествено. Тестват ви. Ден на фундамента. Изпипвайте всяка подробност.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

Ден на активна конкурентна битка. Включете резервите на пълни обороти. Опитайте да привлечете съюзници и сътрудници. Всичко, с което се похвалите прибързано ще се провали. Родените около 5 март да си затварят устата, ако не искат да загубят в играта. Тактиката на несподеляне е пропоръчителна и печеливша, но желанието да направите впечатление ще ви подведе. Очаквайте опити за навлизане в личното ви пространство. Стойте далече от папараците. Личният ви живот може да провали професионалния.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Влизате в тунел на преход към нова дейност, работа и лична връзка. Край с досегашния ви начин на живот. Предстои преминаване на нова навивка на лични и социални отношения. 2017 ще ви донесе късмет, придобивки и материална стабилност. Вървите към обвързване и брак, към перспективни договори, пътувания и промяна на местоживеенето.

Родените днес ще имат връзки с тайните служби, ще работят с чуждите пари и тайни, и по някакъв начин ще пазят цял живот своите. Законът на мълчанието ще сложи отпечатък и върху личния им живот. Може да имат връзки и интереси на две места. Животът им ще е сюжет за филм.

Заченатите днес ще бъдат грубовати на външен вид, но ще носят душата на добряка готов да помогне на всеки. Ще имат завиден апетит, но и съпътстващите това здравословни проблеми.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.