Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят дава много посоки за изява, но и удря през пръстите тези, които не са подготвени, които се предоверяват и правят крачка в непроучена и непредвидима посока. Днешните ви действия може да ви донесат както ползи, така и неудобства. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате, и наистина тръгнете към нея независимо от пречките и спънките по пътя. Бъдете сигурни, че проблемите от днешния ден лесно ще се преодолеят и бързо ще ги забравите. Започнете прочистващи процедури.

Телец 21 април – 20 май
Ден на постижения и лични рекорди. Започнете с амбиция и хъс и до вечерта ще се похвалите с победа. Денят носи елиминации в средата, в която работите и се изявявате. Това осигурява възможност да изкачите висок връх в кариерата и да заемете овакантени от другите места. Ще си проличат тези, които мислят и действат адекватно и могат в движение да яхнат промените. Днес и утре съдбата ви дава шансове, които после ще се изгубят в пясъците на времето.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с източниците на сила, пари и енергия, които са около нас и само чакат да бъдат използвани и вкарани в печеливши инициативи. Използвайте предложените варианти и възможности да прокарате проектите си, да се изявите на работното място или в пазарната ниша, която смятате да доминирате. Направете ход, който другите не очакват от вас. Използвайте елемента на изненадата, поставете условията си и си гонете интереса. Днес пасивността е нежелателна и ще се използва срещу вас.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на големите възможности. Може да спечелите, но и да се издъните, ако не сте в час с изискванията на момента. Очаквайте покани и стимулиращи предложения. Преценете внимателно плюсовете и минусите. Очертава се финансиране на проектите ви, но и възможност да изпаднете в зависимости. Не се препоръчва изчакване, но и да сте прекалено доверчиви също ще донесе вреда. Този ден ни подлага на сортиране, вади от играта тези, които не отговарят на изискванията и осигурява победа за можещите, знаещите и информираните.

Лъв 22 юли – 22 август

Това, което вчера е било забранено, днес е разрешено. Ще се окажете стимулирани и подкрепени в посоката, която отдавна ви привлича. До вечерта разменете съобщения и покани, проявете воля за компромис и преговаряйте по цени на стоки и услуги. До вечерта ще получите заявки и предложения, ще направите силен ход напред и нагоре в бизнеса и търговската инициатива. Проблемите ще са повече в интимната област. Венера вече ви гледа в опозиция от Водолея и обърква приятелството с любовта.

Дева 23 август – 22 септември

Ден с възраждаща и регенерираща сила. С лекота правите приемливи за другите собствените си амбиции и желания. Може да се окажете дясната ръка на партньори и шефове в постигането и реализирането на престижни проекти. Пазарете се за цените на услугите, които предлагате. Една губеща емоция изчезва от живота ви. Правите крачка напред в кариерата и печелите нещо допълнително. Грижете се за близките, помогнете на тези, които са ви помагали. Само не се претоварвайте и отсявайте полезното от вредното.

Везни 23 септември – 22 октомври

Труден ден за родените в първата декада. Напредвате болезнено, следват ви хора с претенции и изисквания, които трудно ще удовлетворите. В разгара на тежки разправии и скандали ще получите изненадващо и приятно съобщение, което ще ви разтовари и ще даде възможност да получите удовлетворение. В живота ви може да влезе едно ново чувство. Това, което до момента е било непостижимо, се постига, но с една обвързаност и недоизказаност, които в бъдеще ще донесат проблеми.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в първата декада проправят път не само за себе си, но и за близки и приятели в този ден. Замете се с ремонти и поправки, с належащото преместване или прехвърляне в нова среда. Ще получите съдействие от хора, изпаднали в притеснение. Не е изключено и сами да бъдете притеснени от прекалените изисквания на някой, свикнал да разчита на вас. На всички нива днес е добре да си определиш цената, да си дадеш сметка за какво и за кого се стараеш и работиш. Изключете от играта страничните хора и фактори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на преосмисляне и подреждане на приоритетите. Заявете претенциите си, обадете се на тези, с които смятате да задвижите някаква нова дейност и лична инициатива. Търсете финансиране, кандидатствайте по програми за заетост, спонсориране и инвестиции. Постарайте се да запазите семейната традиция и да обедините интересите си в колегиален план. Действията ви от този ден ще донесат предимства и подкрепа до два дни, ще посочат печелившите варианти и хората, на които може да се опрете.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре конкуренцията ви се обединява и стяга редиците. Ще ви бъде оказван натиск, ще се налага да правите компромиси и до вечерта ще качите адреналина. Не планирайте пътувания късно тази вечер и утре до обед. Семейството ще има нужда от вас, а работата ще изисква друго. Всяко отсъствие от местата на важните ви интереси ще измества кандидатурата ви, ще издига друг на предни позиции, ще разваля отношения и доверие. Трудно ще удовлетворите всички изисквания, но поне можете да опитате. Здравето е нестабилно.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за настъпателни действия в нова среда и в нова посока на опитност. Излизате от сатурнова дупка и до два дни може да получите неочаквани и примамливи предложения. Животът ви дава втори шанс не само в бизнеса, но и в любовта. Лесно ще водите преговори, ще намирате обединителното звено в групата, в която работите и се изявявате. Близо сте до важен източник на сила, подкрепа и ресурс. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Всичко предприето ще носи ползи, само не се претоварвайте.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате в свои води, срещате свои хора, опирате се на съмишленици и постигате напредък в проговори и договаряния. Продължете в посоката, в която несъзнателно сте тръгнали. Ден за медитация над кармата на рода. Представете си възможно най-ярко това, което искате да постигнете, и направете първата крачка. Ще се появят спасителни варианти. Може да получите чаканите пари по спонсорски програми. Ден на високите енергии. Преследвайте високи цели и идеали. И дано поне половината ви амбиции успеят.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив, който ще почувствате най-силно в дните около 8 март и 1 септември. Търсете подкрепа и втори вариант за работа. Подсигурете се със странична дейност и в следващата година ще завладеете нова пазарна ниша. В началото на октомври правото и законът ще работят във ваш интерес.

Родените днес притежават огромен енергиен потенциал. Работата и домът за тях са особено важни, но едното често ще пречи на другото. Направете така, че един ден да може да работят от дома си, за да не противопоставят емоциите и любовта на отговорностите и задълженията.

Заченатите днес ще имат подкрепата на предците. Родовата карма ще работи за тях, ще позволява да постигнат това, което е било призвание на дедите им. Ще пътуват много и ще намерят партньори в далечни страни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Змия плаши голата Диана Димитрова, Мария релаксира край Френската Ривиера с майка си и дъщеря си

Звездна семейна идилия на плажа (СНИМКИ)

Змия плаши голата Диана Димитрова, Мария релаксира край Френската Ривиера с майка си и дъщеря си

Лятото е в разгара си и нуждата от няколко дни на плажа не подминава родните знаменитости.