Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят започва с откровение. Останете си в леглото, обмислете бъдещите планове, решете какво ще започнете и какво ще приключите в близките дни. Искаме или не, но в този ден се извършват трансформации, които не може да избегнем. Не позволявайте на събитията да ви влачат, а сами активно и дейно участвайте в тях. Предизвикайте промените, които така или иначе ще се случат. Не се занимавайте с рискови спортове. Тази вечер се приберете навреме, ако ще пътувате. За утре планирайте нещо за приключване.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

В момента може да направите пробив в една нова житейска посока. Огромна регенерираща и трансформираща сила се крие в този ден. Символ е мечката, така че внимавайте с мечешките услуги. Каквото може да свършите и уредите направете го сами. Заемете се с лечения, проведете укрепващи и оздравителни процедури. Натоварете се повече физически, но без да отивате в крайности. Сънищата от тази нощ показват дали при вас всичко е наред със сексуалната енергия. Излезте сред природата, направете огледи на имоти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес сте разпънати между желанието за промени и невъзможноста да ги осъществите. Този ден изисква да включим на пълна мощност резервите, да водим преговори, да увеличим натиска върху тези, които не поддават, не приемат новото, отричат промените и само се оплакват. Хората с комплекси ще се чувстват подтиснати и неразбрани. В такъв момент е добре да сложиш край на подобни връзки, да излезеш от играта, която се води по чужди правила и която трети лица контролират. Ще получите прозрение за възможните решения.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Не се занимавайте с екстремни спортове, погрижете се за здравето и душата си, но с нещо по-умерено като натоварване и личен ангажимент. Днес и утре са вероятни трансформации в отношенията, които ще изстрелят един към върха, а друг ще смъкнат в калта на неуредиците и липсите. Ориентирайте се към приключване на връзка и ангажимент, които ви създават само главоболия и грижи. Използвайте свободното си време за оздравителни и закалителни процедури.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре може да постигнете важни цели, да обърнете в желаната от вас посока всеки разговор и и личен ангажимент. Навлизаме в период, в който старото се руши, правят се инвентаризации на връзките, отпадат едни ангажименти за сметка на други. Не се опитвайте да задържите статуквото. Старото си отива безвъзвратно. Нагодете се към промените и активно им съдействайте. В печеливша позиция е този, който се движи на гребена на вълната от промени. В момента се пробужда и трансформира и сексуалната ни енергия.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден, в който имате шанс да се изправите, да поискате своето, да поставите условията си и да се държите ултимативно спрямо хората, които се опитват да ви налагат своите решения и мнения. Ден на генерална трансформация в начина ви на действие и живот. Неподозирани сили се събуждат в организма ви. Може да се справите с всеки проблем и да извлечете ползи от всяка среща и разговор. В този ден е важно да се заложи здрав фундамент на бъдещето. Сключете брак, подпишете важен договор, защитете позицията си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септемри – 22 октомври

На родените във втората декада предстоят тежки разговори. Не поемайте излишни рискове с участие в екстремни спортове и прояви. Опитайте да се освободите от негативни и вредни присъствия. Този ден ни залива с особено откровение за нещата, които ни помагат или вредят. Не продължавайте да се заблуждавате, да очаквате някой да се сети и погрижи за нуждите ви. Активизирайте се и се погрижете сами за здравето и личните си дела. За утре планирайте приключване на професионални задачи, на лични връзки и работни проекти.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден с огромна разрушителна и градивна сила. Всичко може да постигнете и уредите. Сексуалната ви енергия е във върхова форма, изразходвайте я подобаващо. На прага ви чукат промените и хората, от които не бива да бягате и да се криете. Поемете си отговорностите. Действайте активно, търсете нови партньори, преместете се в нов дом, създайте ново семейство. Не на последно място се погрижете за здравето си с разходки и упражнения на открито и закрито. Не позволявайте миналото да наврежда на бъдещето, към което се стремите.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Включете резервите, заложете здрава основа на всичко, което предприемате в днешния ден и не пестете силите си за доказване пред близките и децата. Дайте всичко от себе си. Днес и сексът ще е на ниво, ще се възродят стари връзки, а новите ще трябва да се докажат. Използвайте всеки удобен момент за укрепване на здравето и за срещи, които ще укрепят семейните и приятелски отношения. Планирайте за утре финализиране на отдавна подготвени сделки. Шансовете в бизнеса ще са на ваша страна. Измъквате се поне от една грижа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден с огромна регенерираща сила. Луната е в съвпад с Плутон и Сатурн във вашия знак. Активизирате се по всички възможни линии, ставате инициатор на приятелски и роднински срещи. Задвижете въпросите, които ви вълнуват. Сега е момента да се разберете по имотни дела и уреждане на собствености. Включете на пълна мощност резервите, с които разполагате и действайте в посока на най-важните си цели. Утре поне една от възможностите ще се реализира, ще ви донесе придобивки и облаги.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е зареден с енергия за промяна. Започват да действат революционни фактори, които ще променят не една съдба ще оставят някого сам, а друг ще притеснят с желани и нежелани присъствия. Няма как да задържите старото. Не се вкопчвайте в хора и ситуации, които вече не са същите и които не отговарят на изискванията и чувствата ви. Започнете сами промените, които така или иначе ще се случат и без вас, но по един болезнен начин. Сега е момента да кажеш „върви си или остани” преди да са ви казали „отивам си”.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Събуждате се с откровение за бъдещето, с някаква особена възраждаща и стимулираща сила, която ще ви помогне да реорганизирате живота си и да започнете нещо ново. Денят е свързан със строителството и градежа, с възможноста да се постъпи различно, да се приобщят хора и благоприятни фактори към личната ви амбиция и желания. Време е за промени, за разместване на основните играчи и отношения в живота ви. Не оставяйте друг да взима инициативата и да определя правилата. Погрижете се за здравето си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Очертават се промени, нова работа и преход в нова среда. Може да заминете за работа или учене в чужбина. Това лято ще ви раздели от досегашните ви приятелства и връзки. Не се обръщайте назад, гледайте напред и в перспектива.

Родените днес се призвани да направят генерални промени в страната, в средата и в семейството си. Няма да се примиряват със статуквото, активно и на моменти агресивно ще го рушат. Не се опитвайте да им налагате нормите си. Това са Риби умеещи да плуват срещу течението.

Заченатите днес ще бъдат добряци, честни хора с огромна нравствена и физическа сила. В началото на живота си ще бъдат настъпвани и обиждани, но с времето ще защитават другите от подобни посегателства.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.