Овен
21 март - 20 ап­рил
Не позволявайте на странични хора да ви въздействат в съботния ден, особено при взимане на отговорни лични или семейни решения. Стремежът да е към повече обективност. 5-и е неблагоприятен ден за обвързване и брак, за сключване на всякакъв тип договори и даване на пълномощни. Тенденцията е към използване и зарибяване. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Внимавайте с алкохола и стимулантите, стойте далече от рискови компании. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В понеделник всичко стартирано ще тръгне по правилата, ще донесе ползи и предимства и ще ви свърже с качествени партньори. Чудесен ден за подписване на нови договори, за среща с посредници и снабдители, за подновяване на лични и партньорски връзки. На 7-и може да извършите качествен преход в нова среда, към нова работа и ново местоживеене. Лесно се преодоляват прегради. За края на работното време не планирайте важни срещи. 8-и е ден за учене, за търсене на странична информация, за стартиране на нова обучаваща програма и участие в консултантски услуги. Ако искате да приключите успешно работа или бизнес проект, потърсете мнението на капацитет. В четвъртък предстоят реформи и реорганизации. Старото си отива, не се опитвайте да го задържите. В петък чакайте печалби и придобивки.
Телец
21 април - 20 май
Очертава се тежък уикенд с неприятни моменти в отношенията, с желание за повече манипулация и използване, отколкото за взаимност и любов. Ще почувствате независимо от времето навън някакво особено охладняване в отношенията. Зад фасадата на приемането се крие отрицание и нежелание да се действа съвместно. Отношенията у дома ще се обтегнат. Вероятни са изневери и съпътстващите ги компромати. Може да се очакват и здравословни проблеми. Нищо важно да не се предприема. В понеделник лесно се отхвърлят съмнения и се прескачат ограничения. С действията си ще се изкачите на по-висока степен на лично и духовно израстване. Не се съмнявайте в себе си, преградите са лесно преодолими. Вечерта ви залива с огромна доза творческо вдъхновение, което може да трансформира несподелената или споделена любов в изкуство и нови лични проекти. 7-и е благоприятен за пътувания и командировки, за среща с партньори и посредници, за обсъждане на място на възникналите проблеми. Подпишете до обед нов договор. На 8-и подновете или започнете нов квалификационен курс. Всичко, което се опитате да научите и проучите, ще ви свърши работа, ще донесе ползи, пари и придобивки. 9-и е зареден с агресия, с желанието да се употреби другия, да се поставят условия и ултиматуми. Късметът ви идва в петък в края на работното време.
Близнаци
21 май - 21 юни
Съботният ден дава възможност да видите някого в истинската му светлина, да си направите изводите и промените отношението. Маските падат. Искате или не, но се налага да направите равносметка на връзките. В неделя лесно ще оплетете някой наивник в мрежите си. На всички нива връзките ви са неравностойни, но с ползи за вас. Да му мислят тези, които се съгласяват на условията ви. В понеделник се определят нови посоки, залагат се нови репери в отношенията. До обед прескачате прегради и ограничения и получавате по-лесно това, което сте планирали. Следобед правите грешен ход, влияете се от друг тип мислене, което ще ви размъти главата и накара да работите за чужди интереси. Не подписвайте нови договори следобед, а вечерта бъдете сред свои хора. На 7-и късметът ви идва към края на работното време и по някакъв начин изплаща голяма част от загубите ви. Предлагат се нови възможности, сключвате нов договор и пътувате към мечтана цел. На 8-и имате шанс да се доберете до скривана информация, която ще помогне да разконспирирате конкуренцията. На 9-и от сутринта се очертават промени и рокади, които е добре да овладеете, а не да оставите друг да ръководи. Тенденцията за петък е да се печели максимално, дори и с минимални усилия. Който може ще спечели, другите ще гледат умно.
Рак
22 юни - 20 юли
На 4-и започнете с физическо и духовно пречистване. Този ден отваря стари рани в тялото и в душата, което е знак, че по някакъв начин сме нарушили основни човешки закони и принципи. Виждате някого в истинската му светлина и сами показвате истинските си чувства. Ако не го направите, още утре отношенията ви ще се объркат. В неделя са вероятни зарибявания и опити за душевно и физическо въздействие. До обед не взимайте отговорни решения. Денят не е благоприятен за брак. Във връзката ще доминира единият партньор за сметка на другия. На 6-и при вас тенденцията е всичко да се урежда максимално добре и с очакваните ползи. Пътувайте, водете разговори на място, сключете нови договори, споразумейте се по цени на стоки и услуги. И във вторник продължете тази тенденция, търсете начин за внедряване в нова среда и подписване на взаимно изгодни споразумения. Дава се клетва за вярност. Препоръчва се екипна работа и сключване на колективни трудови договори. На 8-и ще спечелите от преподавателска и консултантска дейност. Намирате учител и за нуждите на децата. Информирайте се по различни канали за работата, която ви интересува. На 9-и агресията е повсеместна. Може да се загуби контрол в една критична и рискова ситуация. Предстоят генерални реформи. В петък чакайте придобивки и облаги.
Лъв
22 юли - 22 август

Тежък уикенд, с противопоставяния у дома и разместване в плановете, което ще ви изнерви и направи невнимателни. Нищо важно да не се предприема, особено в неделния ден, когато изкушенията при вас ще са големи, ще попадате в засадата на чуждата амбиция и желание за ползване. Ще се наложи да плащате за чужди удоволствия и грижи, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Не са изключени проблеми със закона. Намалете темпото и изискванията. Ограничете срещите до минимум, почивайте повече  в позната компания и на свой терен. На 6-и взимате важно решение и правите крачка, която ще ви помогне да се изкачите на по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Акциите ви се покачват и на работното място. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете до четвъртък. На 7-и е добре да пътувате, да правите огледи, да се срещате с потенциални партньори и инвеститори. До вечерта може да сключите изгоден договор и да си върнете загубени в миналото позиции. Ден за изцеление на тялото и душата. В сряда търсете опитни консултанти за работата, която трябва да се върши. Знанията ви носят пари. Може да ви предложат преподавателско или треньорско място. Намирате си учител или треньор. На 9-и може да направите грешен ход и избор. Контролирайте апетитите. В петък до обед чакайте придобивки.
Дева
23 август - 22 септември

В събота срещате ледени сърца и сами отминавате с неразбиране исканията на любимите, близките и децата. До два дни проблемът или конфликтите ще се задълбочат, ще се наложи да отделите повече време и да похарчите повече пари за нещо, което през уикенда може да направите, ретуширате и изгладите. В неделния ден вървите към различни начини на лично и психично обсебване. Лош ден за брак. Навлизате в неблагоприятен и противопоставящ период. Не давайте излишни и необмислени обещания, не се обвързвайте с непознати и в неделната вечер си останете у дома сред свои. На 6-и не тръгвайте с голямата кошница. Концентрирайте се над най-важното и по възможност не правете услуги, ако сами се нуждаете от такива. Тенденцията е лесно да се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят и няма да могат да помогнат. Не приемайте с отворени обятия чуждите идеи. Някой ще се опита да ви привлече към изгоден нему модел на работа и поведение. На 7-и късметът ви ще проработи към края на работното време. Преди това успешно ще работите за друг. На 8-и идват нови информации, които ще променят посоката ви на избор. В този ден учителят си намира ученик и обратно. На 9-и ако не захапеш, ще те захапят и употребят. Опитайте да яхнете вълната на промяната. На 10-и чакайте награди за положените в миналото усилия.
Везни
23 септември - 22 октомври
Съботният ден е благоприятен за пречистване и почистване. Намалете месото. Насочете вниманието си към уреждане на семейни и битови въпроси. Случайността ще ви даде възможност да тествате приятелските връзки. Ще си проличат хората, на които може да разчитате и тези, които ще ви предадат. Неделният ден ви въвлича в неравностойни връзки, които може да се окажат полезни и перспективни в бъдеще. Ще успеете да вмените на друг като лична отговорност своите идеи и планове. Вечерта лагерите ще се оформят. В този ден може да влезете в златна клетка, от която трудно ще излезете и дано да си струва. В понеделник всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Вземете важно решение, подпишете нов договор. Преградите са лесно преодолими. Не си хабете енергията с празни проекти и хора. Не напрягайте очите. На 7-и пътувайте до обед, уредете по най-бързия начин всичко важно и належащо. Ще получите максималното, но следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще влезете в риськови отношения и позиции. На 9-и може да изживеете нещо особено неприятно. Родените около 10 октомври са в по-рискова позиция. Може да ви бъдат отказани участия, договорите се нарушават. Някой ще се опита да ви ощети. Внимавайте с пари и документация. Отложеното за 10-и носи печалби и защити.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември

Вероятни са проблеми и главоболия през уикенда. Намалете темпото и изискванията към себе си и близките. В събота може да се почувствате предадени и изоставени. Ден на леденото сърце. Ще си проличат преструвките и двуличието. Верният ви усет за нещата ще отдели приятелите от тези, които само се правят на такива. За неделя не се препоръчва работа в екип, поемане на колективна отговорност и групови изяви. Неблаго­приятен ден за брак. Единият ще използва другия. Вечерта отношенията се избистрят и в понеделник правите силен ход. Очаквайте признание и предложения, които ще ви извадят на предни професионални позиции. Планирайте пътувания и делови разговори за вторник. Добре е да се срещнете с пос­ред­­ници, консултанти и мениджъри, да си направите реклама, да обявите цени на продажби и покупки. До сряда с единия крак излизате от кризата. На 8-и се заемете с личната си квалификация. Всичко, което научите, ще ви е от полза. Запишете се за нов информационен курс. На 9-и важното да се свърши по най-бързия начин. Следобед тъмни облаци надвисват на хоризонта. Не се поддавайте на провокации, нищо важно не предприемайте. Предстоят революционни промени, които може да ви вкарат в разходи, ако прибързано вземете една или друга страна. В петък плащате за чуждия успех или грешка и вдигате адреналина.
Стрелец
23 ноември - 21 декември

В събота се случват събития, даващи възможност да си направите сметка какво ви пречи в живота и по какъв начин да го промените. Добре е в неделя да прекъснете вредни връзки и контакти, а не да създавате прибързано нови, които още в следващите дни ще ви затруднят. Лесно се оплитаме в мрежи и лъжи. Родените в първата декада ще се изправят в понеделник пред стена и преграда, която трудно ще преодолеят. Не приемайте като свои чужди идеи и амбиции. Споделеното ще бъде използвано или откраднато. Време е да сложите край на вредни връзки, да защитите или патентовате продуктите на интелектуалния си труд. На 7-и проблемите ще са повече за родените след 10 декември, особено ако не са си на мястото и не защитават личния си интерес. Вечерта получавате информация позволяваща да направите успешен и навременен  ход. В сряда може да ви предложат участие в съвместни инициативи като посредник, консултант или вещо лице. Не се съмнявайте в способностите си и във възможността да спечелите допълнителни пари. На 9-и направете нужната реорганизация, гонете си интереса. Ако не захапете, ще ви захапят. В момента се води безкомпромисна политика, в която всеки се опитва да отмъкне по-голямо парче от общата баница. На 10-и чакайте постъпления. Идват закъснели или предварителни плащания.
Козирог
22 декември - 20 януари

Събитията в съботния ден разделят приятелите от враговете и насочват мислите ви в посока на сортиране на връзките. Бъдете там, където е личният ви интерес, обичта на живота ви, родителската или синовна отговорност. Неделният ден носи опасност от попадане в обсебващи положения. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, постарайте се да излезете от зависимости, които вредят на здравето и живота ви. Не поемайте ангажименти към малко познати хора и по възможност си останете у дома. На 6-и е добре за начало на важни инициативи. Няма невъзможни неща или незначителни такива. Всичко предприето ще ви изкачва към върха на славата и победата. Сякаш този ден е създаден за победа над себе си, над страховете, подозренията и нерешителността. На 7-и имате много посоки на избор. Денят се свързва с Колесницата на победата, с възможността да се пътува, да се сключат нови договори, да се преговаря по цени на стоки и услуги. Чудесен ден за преместване на нова работа. Чака ви повишение. Ще намерите нужната ви подкрепа, лекарство и лек за проблемите си. На 8-и проверявайте всяка информация и не действайте първосигнално. 9-и ще ви изправи пред рисков избор. Вероятни са здравословни проблеми. Не е добре за оперативни намеси в областта на главата. Отложеното за 10-11-и ви прави победители.
Водолей
21 януари - 19 февруари

На 4-5-и Луната е във вашия знак в противопоставящ аспект на Венера и Юпитер от знака на Лъва. Трудно ще намерите верния път в отношенията. Някой върви към изневери спрямо истински важните хора в живота си, друг изневерява на собствения си модел и стил на живот. Не позволявайте намеси в избора ви, особено в неделния ден. Време е да си поемете отговорността, да се отскубнете от нежелани влияния и въздействия, целящи материалното ви и емоционално заробване. Останете си у дома. Приятелите да почакат, а страничните връзки нека си останат встрани от личния ви избор, посока, мисия и цел. В понеделник вземете важно решение, изберете оптималния вариант и работете по него. Концентрирайте се максимално и ще спечелите. На 7-и пътувайте, организирайте срещи и обсъждания, пазарете се, сключете нов договор и уредете важна сделка. Ден на революционни преустройства и промени в начина ви на живот. Стиснете си ръцете с тези, с които смятате да вървите напред. На 8-и работете извънредно, давайте и търсете консултации от специалисти. На едно място ще се изявите като капацитет, но на друго ще ви трябва експертно мнение. Ако на 9-и пренебрегнете права и задължения, на 10-и ще берете ядове. Някой може да отмъкне печалбата под носа ви. Приключвайте, а не започвайте нищо съществено.
Риби
20 февруари - 20 март

В събота ще получите това, което сте заслужили с мисли, действия и постъпки в предните дни. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и правите паралел със себе си до него. В неделя сте склонни на компромиси, които ще струват скъпо. Не е ден за обвързване и брак. Ще ви настъпват не само на тържеството, но и в бъдещия ви съвместен живот. На 6-и победата ще е за тези, които успешно реализират свои идеи и мечти, които не се страхуват от конкуренцията, които си знаят цената и не са склонни да правят компромиси. Чакайте посещение на личната си муза. Един вдъхновен ден, в който може да се издигнете до непознати висини и да постигнете максималното. На 7-и е време за преустройства, за неукротимо движение напред и нагоре, за старт на нови бизнес инициативи и подписване на нови договори. 6-7-и ще ви дадат възможност да направите изпреварващ ход и да постигнете непостижимото преди. Не се колебайте да действате и да си гоните интереса. На 8-и търсете начин да повишите личната си квалификация, запишете се за някакъв курс или сами предложете услугите си на начинаещите във вашата област. На 9-и се отварят големите апетити. Не очаквайте компромис, особено при грешен ход. Ако заминете за чужбина, дълго ще останете там. Отложеното за петък носи пари и придобивки.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.