Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота е благоприятно да се освети новото ви заведение, магазин или офис и от началото на седмицата да се тръгне с дейноста, която отдавна подготвяте. 14-и е добър ден и за финализиране на брокерска сделка. На 15-и не поемайте излишни рискове. Новолунието отнема сили и енергия. Меркурий от вашия знак тръгва в директна посока, но още набира скорост. Планирайте важните инициативи от понеделник нататък. На 16-и ще се събудите с чудесна идея и желание, което е добре да реализирате. В този ден тялото и душата усещат точно от какво се нуждаят. Може да получите неочаквани пари или да ви върнат дълг. На 17-и вечерта е време за любовни срещи и обяснения, а през деня за артистични занимания и дизайнерски дейности. Явете се на конкурси, рекламирайте се, търсете начини за финансиране и нови пазари. Тази вечер Луна и Венера ще светят в съвпад в нощното небе. За сряда не планирайте съвместни инициативи. Съвпадът на Слънцето с Уран помага да се уловят тенденциите за бъдещото развитие. Каквото отложите за 19-и ще тръгне на ниво, ще донесе успехи и постъпления в семейния бюджет. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее. Доставете си радост за сетивата и душата. В петък търсете контакти с чужбина и направете някои резервации за бъдещата си почивка. Чака ви провокиращ и конфликтен уикенд.

Телец 21 април – 20 май

В събота ще бъде чудесно, ако успеете да финализирате сделка и да придобиете имот, магазин, ателие или жилище. В този ден е добре да се заземите, да се свържете здраво с определено място и терен. Уреденото в момента ще ви помогне да печелите повече и да живеете уютно. На 15-и Меркурий тръгва директно, но изпразващото новолуние не дава възможност веднага да се стартират нови проекти. На 16-и ще се събудите с чудесна идея. Ще бъде жалко, ако веднага я забравите, но има такава вероятност. Ще се раждат деца, които никога няма да са бедни, но ще имат  настандартна ориентация и емоционална превъзбудимост. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Венера. На 17-и пасивността е нежелателна. Внедрете се в нова пазарна ниша. Вечерта е заредена с тенденция към изневери, които ще предизвикат в бъдеще раздели и разводи. На 17-18-и Луна и Венера от знака на Телеца са в точна опозиция на Юпитер от Скорпион, а този аспект провокира компроматна атака спрямо решилите да изневеряват. Скриваните чувства ще се разберат, ще си изясните кой и доколко държи на вас. На 19-и сключете нови договори и добре се почерпете. В този ден диетите са противопоказни, храната изцяло се превръща в тъкани и енергия. На 20-и в 03 ч. 04 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Телец. Гответе се да почерпите.

Близнаци 21 май – 21 юни

14-и е ден с благодатна прочистваща и пречистваща енергетика. Приключете преговори, уредете сделка с недвижим имот. Съвместните инициативи отиват към финала си. Бизнесът се събужа, от неделя Меркурий тръгва директно. Така в понеделник се събуждаме с чудесни творчески идеи. До 16-и не предприемайте нищо съществено, гонете от живота си фалшивите връзки и не продължавайте с една лъжа. 16-и носи нови отправни точки, повдига нови въпроси и търси нови отговори. Доверете се на усещанията си, не правете нищо, срещу което тялото и душата ви се противят. 17-и изисква делова и лична активност. В този ден пасивният човек не само ще претърпи поражение, но може и да се разболее. Време е да намерите нова пазарна ниша и място където да развивате талантите си. На 18-и поне до обед не сключвайте колективни трудови договори и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Следобед Луната навлиза във вашия знак и разширява вариантите за работа и печаба. 19-и може да се окаже най-успешният ви ден за периода. Всичко предприето ще носи късмет, ползи и предимства. Стиснете си ръцете в името на общ съюз и нова бизнес инициатива. И не забравяйте, че в този ден  не се пълнее и диетите са противопоказни. В петък чакайте обаждане от чужбина или гостуване, което ще отвори нови хоризонти и нови надежди.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада може да получат примамливо бизнес предложение в съботния ден. Приемете офертата след детайлно проучване на всички фактори и хора свързани със ситуацията. Най-тежко ще ви бъде в неделя. Енергията е на кота нула, тъмнината ни обгръща. Нещо неприятно и вредно се опитва да се прилепи към вас, към живота, работата и личните ви връзки. Не се събирайте в непознати компании, внимавайте с лекарствата и алкохола. В понеделник ще се събудите с чисти мисли и ведър ум, с едно особено чувство за полезното и вредното. Доверете се на сетивата. Това е ден, в който тялото и душата ви подсказват от какво имат нужда и кое е вредно за вас. На 17-и мислете повече за работа, отколкото за любов. Вероятни са изневери, за които ще се плаща с лихвите. Венера е в точна опозиция на Юпитер, а това положение създава тенденция за компраматни атаки. На 18-и Сатурн тръгва ретроградно от знака на опозицията ви Козирога. Ще се наложи да се върнете към недовършените проекти преди да предприемете крачка в посоката, която сте избрали. Обадете се и обгрижете родителите си. 19-и дава големи шансове и надежди. Не отклонявайте предложения, сключете нов договор и си хапнете на корем. Неуреденото ще се уреди. В петък ще ви се обаждат тези, за които мислите. Ден на неочаквано прозрение за истинския смисъл на една връзка.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и може да пуснете корени на ново място с покупка на недвижим имот. Ден с оздравяваща и прочистваща енергетика. В неделя нищо важно да не се започва. Меркурй тръгва директно, но новолунието отнема от силата и енергията ни и носи опасност от обсебване. Обмиляйте и планирайте. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и събития. На 16-и ще се събудите с чудесна идея. Пъзелът ви се подрежда, виждате какво липсва и как да го добавите или да си го доставите. Следобед Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Телец. Предстоят два дни, в които е добре да се пазите от изневери и нови запознанства. В живота ви ще се появи трети. Сами се включвате в конфигурация, в която сте излишни или не на мястото си. На 17-и вечерта не замръквайте на чужд терен. В този ден пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. На 18-и до обед проблемите ще са повече за родените след 11 август. До вечерта може да оглавите нова група или екип, които да работят в посока на личния ви интерес. 19-и е най-силният ви и пробивен ден за периода. Водете преговори, отстоявайте принципите и убежденията си. Ще привлечете качествени партньори и ще постигнете максималното на нивото, на което се намирате. Хапнете си добре, няма да напълнеете. В петък пътувайте, направете резервации.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и сте близо до покупка на недвижим имот. Може да намерите и мястото за бъдещия си магазин или офис. Вървите към изгодна сделка. В неделя запазете неутралитет, пазете се от фалшиви връзки и не предприемайте нищо съществено. Меркурий тръгва директно, но бизнесът се нуждае от време за съживяване. 16-и започва с усещане за полезното и вредното, с някакво шесто чувство за мисия, посока и цел. Родените в първата декада ще получат обаждане и предложение. На 17-и може да сключите изгоден договор, да направите и крачка към лично и семейно обвързване. Луна и Венера се целуват в нощното небе в заземяващия знак на Телеца. Може да направите бебето или да разберете, че вече е на път. Чудесен момент за нови запознаства. Изискването е да не се лъже. Планетата на правото и закона Юпитер гледа в опозиция Луна и Венера. Лесно ще ни хванат в издънка. 18-и ви връща към нещо недовършено от миналото. Свършете си сами работата. Този ден е особено неблагоприятен за работа в екип. Бъдете сигурни, че отговорностите ще са за вас, а екстрите за другите. Родените във втората декада ще имат напрегнати моменти в четвъртък. Внимавайте при преговори, не лъжете и проверете дали не ви лъжат с обещания и факти. С навлизането на Слънцето в Телец материалното ви положение ще се стабилизира, връзките също.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота може да вземете решение за прехвърляне на жилище или бизнес сграда и собстеност на децата. В тези дни за вас тече програма за приключване на определен етап от живота ви преди  старта на новата програма, която може да е на ново място и с нови хора. Най-трудно ще ви бъде в неделя. Може да се почувствате ощетени, необичани и притеснени поради някакви неприятни изисквания и претенции. Нищо важно не предприемайте. На 16-и проблемите ще са повече за родените след 15 октомври, особено ако не отчитат тенденциите за бъдещото развитие на дейности и отношения. В този ден изоставате от света или не показвате желание да сте в крак с изискванията в работата и личните връзки. Слънце и Уран ви гледат в точна опозиция. Този аспект ще даде предимство в действията на конкуренцията. Постарайте се да се информирате за новостите и промените във вашата област. 17-и ви дава сила, възможност да направите своя ход и да изненадате тези, които смятат, че сте се предали. В сряда до обед не работете в екип и не участвайте в колективни инициативи. До вечерта ще направите силен самостоятелен ход. На 19-и сте във вихъра на благоприятни събития, на възможности за печеливши сделки и договаряния. Не се бавете, действайте, сключете нови договори. В петък чакайте подкрепа от близки в чужбина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и е ден на неочаквано прозрение за пътя напред и за изискванията на момента. Всичко предприето ще носи късмет. Добре е да осветите новия си търговски обект, да приключите с приготовленията за новата си дейност и в понеделник да направите откриването. Не започвайте нищо важно в неделя, независимо, че Меркурий тръгва вече в директна посока. Денят преди точното новолуние е нещастен за всяко ново начинание. Лош ден за сключване на брак. Странични сили ще се намесват във връзката. До обед на 16-и направете силния си ход и тръгнете в посоката, която ще ви привлече. Ще се събудите с интуитивно усещане за полезното и вредното и в движение може да коригирате това, което би ви донесло проблеми и неприятности. До вечерта ще трябва да се разплатите за получени стоки и услуги, за да не загубите важен снабдител или клиент. Следващите два дни провокират към изневери. Луна и Венера ви гледат предизвикателно от знака на Телеца. Връзките ви ще са изпъстрени с меркантилни моменти и нищо няма да ви се даде даром. Не е изключено да ви спретнат и компромат, с който дълго да ви държат в подчинение. Не си позволявайте изневери на 17-18-и. 19-и ще ви даде предимства и възможност да сключите изгодна сделка. Подпишете нови договори, търсете нови партньори. 20-и е ден на телепатичните контакти. Идват предложения и новини от чужбина.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

14-и ви носи късмет и възможност да намерите нова база и имот, в които да се устроите за живеене или за съвместен бизнес. Направете нужните огледи и проведете консултации. Каквото се посее в земята или в нечия глава ще даде богата реколта в бъдеще. Генерирате чудесни идеи и дано има кой да ви слуша и да ги изпълнява. В неделя е време за приключване, но не и за започване. Изпълнете дадените обещания, които ще ви развържат ръцете и освободят ума за бъдещите инициативи. Ще се събудите в понеделник с чудесна идея, която е добре да разработите и внедрите в практиката. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него, ако нещо ви е неприятно, откажете се от него или го отложете. До два дни може да дойде чаканата инвестиция. Хората на изкуството и модата ще направят силен ход. 17-18-и са благоприятни дни за модни дефилета, за срещи на красивото и актуалното с неговия спонсор и покровител. Точният съвпад на Слънце и Уран на 18-и облъчва със стимулираща енергия родените в третата декада. Ще ви хрумне прогресивна идея или някакво нововъведение, от което ще се спечили. В тези дни хората с напредничав ум са озарени от прекрасни идеи. На 19-и дайте всичко от себе си. Ще ви оглеждат и преценяват. Може да получите предложение за нова работа, но пазарлъкът ще е тежък. 20-и отваря възможност и за работа в чужбина.

Козирог 22 декември – 20 януари

Това новолуние в знака на Овена ще се отрази негативно повече на родените в третата декада. Не се товарете през уикенда, щадете очите, не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Предприетото в неделя ще тръгне накриво и ще се нуждае от корекции. В понеделник ще напипате верния път и към обед може да направите първия си ход в новите условия и изсквания на пазара. На 17-и стартирайте нова инициатива и започнете нова работа. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. Край с изчаквателната политика в политически и бизнес план. От 18-и Сатурн от вашия знак тръгва в ретроградна посока. Изискването е да се направи инвентаризация на изминатия път. Обърнете внимание на родителите си, изпълнете обещанията си. Не се включвайте в съвместни инициативи, където отговорностите се размиват и парите не се делят справедливо. 17-18-и са и дни за любов, за творческо и артистично вдъхновение, което ще осени влюбените. 19-и е ден за делови срещи и преговори, за избор на нови партньори, снабдители и инвеститори. Подайте документи, рекламирайте се, водете преговори без заобикалки с чисто сърце и чисти ръце. В този ден диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. В петък се доверете на предчувствията си и ако непрекъснато мислете за някого, непремено му се обадете.

Водолей 21 януари- 19 феврари

В събота огледайте имоти и терени, купете или капарирайте жилище, финализирайте отдавна подготвена сделка. В неделя се притаете, изчаквайте, не тръгвайте в нова посока независимо стимулирането от тръгващия директно Меркурий. Активизират се тъмни сили, доминира бизнесът от сивия сектор. На 16-и избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Следвайте интуицията си и няма да сбъркате. Ако се предоверите до вечерта и сметката ще платите. На 17-и е добре да се действа вече настъпателно, но не и в любовта. Ще попаднете в примката на изнудвачи. Не вярвайте на обяснения в любов и не се обяснявайте. Луна и Венера от знака на Телеца ви облъчват с желания и страсти. Ще се окажете третият в играта и ще остане излъгани в очакваня и желания. Изневерите ви на 17-18-и ще донесат неприятности. 18-и е ден на гениални прозрения. Занимавайте се с проектите, от които може да получите пари и награди. Най-успешните ви дни са 19-20-и. В четвъртък може да спечелите конкурс и да подпишете нов договор. Срещите ви ще са творчески и продуктивни, ще впечатлите някого и ще си осигурите престижна работа. В петък очаквайте изгодна поръчка и предложение от чужбина. Ще откриете истинския смисъл и перспективата на връзката си с някого.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота пътувайте, огледайте имоти и терени. Може да откриете отдавна търсеното място за работа и живот. В неделя бъдете отговорни в мисли и дела. Сгъстява се астралната мъгла. Всичко е измамно и фалшиво, пророчествата са неверни и дано лошото не се сбъдне. Необходима е защита от чернотата наоколо. 16-и ви събужда с особено откровение и интуитивно усещане за нещата. Само да помислите за нещо и ще усетите дали то е полезно или вредно за вас. Тествайте всичко, за което се сещате и ако получите приятно усещане тръгнете в тази посока. Яжте каквото ви се дояде. До вечерта ще имате поне една печалба. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Който е в час ще спечели повече от другите. На 17-и губят тези, които изчакват прекалено, но и без трезва мисъл и добра организация нищо не бива да се започва. На 18-и Слънцето е в точен съвпад с Уран, а този аспект ще генерира в ума на прогресивните хора идеи важни за бъдещето. Медитирайте, записвайте хрумванията си. В този ден е противопоказна екипната работа независимо, че няколко глави мислят по-добре от една. Проблемът е в предателите, които ще продадат общата ви идея. На 19-и не лъжете и не подвеждайте никого. Не спазвайте диети. Ако на 20-и пренебрегнете интуитивните си усещания ще сбъркате.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

CineLibri чества 100-годишнината на Ингмар Бергман

Честването на 100-годишнината от рождението на един от най-великите филмови стилисти на всички времена – Ингмар Бергман, която светът отбеляза на 14 юли, ще е сред акцентите и в програмата на кино-литературния фестивал CineLibri, чието четвърто издание предстои наесен.