Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден за активна делова и творческа дейност. От днес планетата на правото и закона Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Ще започнат да се случват промените, които така и не сте могли да реализирате преди. Започнете от най-важното, което ще освободи място и енергия за следващите ви начинания. Ще се освободите от тежък ангажимент. Може да потърсите длъжниците си, сами да се издължите и да поискате увеличение на заплатата си. Изправете се, концентрирайте се над най-важното и действайте.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Днес Юпитер навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. До една година ще се налага да уреждате имотни и наследствени дела. Ще си имате проблеми със закона при делбите с роднини. Намерете си добри адвокати. Предприетото днес ще ви носи защити и ще определя нова насока на отношенията. Не оставайте нищо недоизказано и недовършено. Не хвърляйте енергията си на вятъра, не спорете без нужната подготовка и се придържайте към фактите. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите насоките за бъдещето.

 

 

Работа -5

Пари-4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден за нови инициативи, някои от които ще трябва да започнете сами, защото важен покровител ще се оттегли от взаимните ви действия и ангажименти. Предстои помъдряване и остаряване. Направете инвентаризация на връзките и професионалните отношения. Дайте си сметка на кого може да разчитате и кого трябва вече да отпишете като приятел, партньор или работодател. Не се съмнявайте, че може да се справите сами с новото, което предстои. С всяка крачка ще добивате сила, но важното е да направите първата сами.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

От днес навлизате в едногодишен период на стабилизация, на протекция и юридическа защита. Планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в брилянтен апект от знака на Скорпиона. Хубаво е още днес да задвижете важна за вас работна и лична програма, да започнете нова инициатива, да подпишете нов договор и още утре да направите първата си крачка в нова посока. Днес няма маловажни неща и незначителни такива. Всичко, с което успеете да се справите ще освобождава пътя на бъдещите ви амбиции и ще ги възражда.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Навлизате в период на повишени изисквания. До една година част от пълномощията и възможностите ви може да бъдат ограничени по законов и юридически път. Планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект, а това ще ви натовари с изисквания за нови данъци и такси, с необходимостта да се уреждат имотни и наследствени дела и да се водят тежки битки с надигащата се конкуренция. Някой вече поглежда с апетити към мястото и поста ви. Помислете как да си защитите гърба. Ден за духовно прозрение.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ден на тежка равносметка, на игри на едро и дребно, след които и двете страни ще останат недоволни, ако с нещо са си навредили и попречили. Важното е да отхвърлите съмненията и колебанията и от днес да стартирате нови дейности, нов работен и творчески проект. Не пропускайте шансовете си. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете ще започнете развитието си на нова навивка на личната ви амбиция. Всеки старт ще е успешен, независимо кой какво казва и коментира отстрани.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Ден за промяна в посоката, в мисията и целта. Вземете решението, което от доста време отлагахте. Действията ви в момента ще помогнат да намерите ново място за развитие и да се сближите с подходящите хора. Енергетката на този ден дава възможност за лично, професионално и духовно израстване. Страховете лесно се преодоляват, преградите също. Съветът е да не се разпилявате с много начинания наведнъж. Подредете приоритетите и действайте. Поканите и изявите от този ден ще ви свържат с качествени партньори.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

От днес на обед до 8 ноември 2018 г. Юпитер- планетата на протекциите и спонсорските защити ще дефилира във вашия знак. На първо време да се стягат родените в първите дни на зодията, които още в следващите дни започват да печелят по-добри позиции и може да очакват повишение. Дайте си сметка накъде искате да тръгнете, коя е важната за вас посока, мисия и цел и тръгнете натам. Не се съмнявайте, че преградите пред вас вече са лесно преодолими. Ще изчезнат до няколко месеца и неприятните дразнители, които са ви вредили.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет-6

Здраве -6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден за смяна на караула, за промяна в начина ви на работа, мислене и живот. Предстоят рокади на работното място, които ще изискват повече натиск и напрежение. Шефовете може да се сменят, изискванията също. Отношенията между родители и деца навлизат в нова фаза, което ще донесе допълнително натоварване. Не напрягайте очите, не водете емоционални разговори и точно днес не се обяснявайте в любов. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Този ден ни вдига нивото, а при вас ще вдигне нивото на ангажиментите.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Случващото се днес и утре ще ви помогне да дишате по-свободно, да се освободите от някои неприятни, вредни и разболяващи ангажименти и състояния. Бавно и полека ще надигнете глава ще поставите ултиматуми, ще свалите тежестите от минали връзки. Може да смените работа или да ви предложат повишение. Сменят се изисквания и приоритети. Явете се на конкурси и прослушвания. В момента битката с конкуренцията ви навлиза в решителна фаза, но още в следващата седмица ще извоювате първата си сладка победа.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

За родените в първите дни на зодията този ден ще донесе нови ограничения и прегради по пътя на големите им амбиции и интереси. Но за останалите се очертават победи и повече екстри. Сега е момента да се направи крачка напред, да се представят новите планове и задачи и да се потърсят съюзници. Платете данъци и такси. Прегледайте документацията, вижте какви срокове изтичат за плащания и пълномощни. Планирайте за утре разговори и обсъждания на бъдещи планове. Юпитер вече ви гледа в нехармоничен аспект.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Навлизате в силна и стабилизираща година с навлизането на Юпитер в знака на хармоничния ви Скорпион. Родените в първите дни на зодията първи ще се радват на протекции и защити. В този ден може да постигнете много, а в следващите още повече. Късметът ви се отприщва, преградите падат. Ще получавате покани, ще ви върнат дълг, задържаната заплата ще се изплати. Ще придобиете повече сила и сигурност, ще намерите отдавна търсените защити и защитници. Задвижете имотните дела, уредете споровете за наследства.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Постигате максимално възможното в мястото където се намирате. Ако искате повече преместете се в нова среда, на нова работа и в нова пазарна ниша. През 2018 г. натоварването ви ще е двойно, ангажиментите ще са повече, а възможностите и протекциите ви по-малко.

Родените днес ще се радват на защити от съдбата и провидението. Ще бъдат подкрепяни и обичани най-много от хора родени в края на Везните и началото на Скорпиона. Ще имат много и двойнствени връзки, а вероятно и няколко брака.

Заченатите днес ще се стремят да постигнат невъзможното. Дали това ще стане ще зависи от вашия и техния потенциал. Не бива да лъжат, това ще бъде урокът им от минали животи.

 

 

 

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Ива Екимова: Този път преобладаваха момичета с естествени форми

Бъдеща архитектка и футболистка мерят прелести за Мис Плеймейт 2018 (СНИМКИ)

Ива Екимова: Този път преобладаваха момичета с естествени форми

Студентката по архитектура Катрин Апостолова и футболистката Валерия Кирилова са сред основните претендентки за титлата Мис Плеймейт 2018.