Снимки
Овен 21 март – 20 април

По новогодишните празници трябва да бъдем особено внимателни в комбинациите между лекарста, алкохол или други стимуланти. Ще се засилят алергичните реакции към всичко и всички. Не прекалявайте и дозирайте нещата. На 31-и пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. С пълна сила върви подготовката за посрещането на Новата година. На 1-и не се препоръчва да се събирате в големи компании. Ден на фатално привличане и запознанства, които само ще ви дотежат. 2-и е ден за срещи, за уточняване на отношения, за хубаво похапване и много любов. Увеличете самоконтрола. Може да влезете в неприятни битки. Ще се случват събития, които ще ви разделят от едни хора и отношения и ще ви вкарват в нови връзки. Планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца в интервала между 4-и и 12-и. Това е време за преосмисляне на ценностите и пренасочване на избора ви от една към друга дейност. Между 10-и и 12-и може да направите нов изобр на посока, мисия и цел. На 5-и очаквайте остри сблъсъци на интереси и позиции у дома и в работата. Вероятни са проблеми с главата, с очи и зъби. 5-6-и не са благоприятни дни за зъболечения. Вероятно е да захапете някого или опасно да ви захапят. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно. Спазвайте всички инструкции при работа с електроуреди.

 

Телец 21 април – 20 май

На 31-и и 1-и се радвайте на празниците и не предприемайте нищо сериозно. Тези дни са опасни за хората с всякакъв тип алергии. Обърнете вимание на близките, не прекалявайте с алкохола и не се събирайте в големи компани, в които не се знае с какви хора ще влезеш в контакт. Нещо тревожно витае във въздуха. От една дребна забележка може да пламнат свещенни войни. Чак на 2-и следобед ситуацията при вас се успокоява. Това е ден за срещи, за любов, за приятелски визити, почерпки и контакти, от които ще имате полза. Може да се наложи да защитите нечии интереси и да обърнете гръб на някого. Не взимайте отговорни професионални решения тази седмица. На 3-и търсете контакти с чужбина и възможност да се внедрите в нова среда. 4-и носи провокации и компромати, които ще обтегнат отношенията у дома и на работното място. Внимавайте какво си пожелавате, защото наистина може да го получите и после да се чудите как да се отървете. На 5-и е добре да се водят преговори следобед. До обед в отношенията има някаква невъздържаност, но след това може да се намери общ език и място на сила, която да обезпечи исканията на участниците в преговорите. На 6-и ще има конфликти, които ще гледате може би отстрани, но в бъдеще ще станете част от играта и от печелившата комбинация.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените около 1 юни да бъдат особено внимателни през уикенда. На 1-и е точният съвпад на Марс и Нептун в знака на нехармоничните ви Риби. Тази аспект носи засилена алергичност към храни, лекарста, алкохол, отношения и всички възможни комбинации между тях. Хората с алергии да вземат предпазни мерки. С пълна сила ще проявите отношенята си на дистанцираност и неприязън към всичко, което ви дразни и настройва критично. Съветът е да прекарате тази Нова година на приятно и релаксиращо място, в ограничен кръг от роднини и приятели. Но и в този кръг може да се стигне до непоносимост, да се кажат и направят неща, за които ще се съжалява. Тенденцита е на 3-и да има неприятна реакция, която трудно ще овладеете е туширате. Не правете излишни коментари, не давайте интервюта, стойте настрана от тези, които по някакъв начин могат да ви предизвикат. И влюбовта вървите към изневери, които ще ви струват много. 4-и е проблемен за близък, който е далече или когото не сте посетили и обгрижили по празниците. Но на 5-и вече свършва този рисков за вас период, съвземате се и правите силни ходове. Проблемът е, че ситуацията наоколо е доста агресивна особено на 6-и, когато някой опитва да се присламчи на вашата трапеза, в работата и в личния ви живот. В петък вечер си останете у дома. До 7-и на обед стойте мирни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Дайте си почивка, не предприемайте нищо съществено в работата и в отношенията. На 31-и се настройте на самозащита, ако ще се движите сред по-широк кръг. На 1-и ограничате контактите. Бъдете с най-близките. На 2-и всичко при вас върви добре, срещате хора, които са ви приятни, правите връзки и в любовта, оправяте отношеня с партньори и си връщате нещо, което сте загубили. До 3-и на обед не е нужно да спазвате диета, нищо няма да ви се залепи. На 3-4-и ще имате емоционални разговори, които ще уточнят отношения и връзки, ще ви помогнат да откриете кой и доколко може да ви бъде полезен и доколко рискувате ако имате нерегламентирани отношения. Тези дни са заредени с някаква провокативност. Конкуренцията ви може да се издъни, с което да ви осигури време и възможност да заемете по-добра позиция. От 3-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите, което ще помогне да оправите любовния си живот и да привлечете качествени партньори. На 4-и следобед сте на мушката на конкуренцията. Внимавайте къде какво оставяте и какви коментари правите. Вероятно е да ви спретнат компромат. 5-6-и ще бъдат рискови дни, ще се водят тежки битки, ще се казват тежки думи и някои връзки ще се пракратят. Вероятни са здравословни проблеми. Не е добре за вадене на зъб. Някой ще ви се озъби и неприятно ще ви захапе. Не рискувайте излишно.

 

Лъв 22 юли - 22 август

По празниците трудно намирате мястото си. На 31-и и 1-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Водолея. В такъв момент бъркате приятелството с любовта. Може да си позволите интимности във връзка, която до момента е била повече приятелска и нещата да се развалят. Плановете за пътувания и гостувания се променят. Близките ви ще искат едно а вие друго. Трудно ще се примирите, но еуфорията на празниците ще ви смири. За 2-и се препоръчват срещи, делови и лични разговори, които ще ви донесат нови възможности и ще изискват нов подход в новата ситуация. До 3-и на обед не мислете много за диети, няма да напълнеете независимо колко ще изядете. На 4-и Земята е най-близко до своя духовен център Слънцето. Ще се почувства някаква благост и сила и поне един проблем, който се влачи отдавна ще се разреши. Ще получаваме знаци, с които е добре да се съобразим. Може да си пожелаете нещо тази вечер. Този ден сбъдва благите пожелания. Добре е всички да си пожелаем мир в света. 5-и започва провокативно, с предизвикателни действия и амбиции от вас към другите и обратно. Всеки се опитва де тества човека до себе си. До края на деня ще се окажете победители поне в една битка. Може да елиминирате конкурент. На 6-и важното свършете до обед. След това навлизате в рисков двудневен период с материални затруднения.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота се събуждате с интуитивно прозрение за правилната посока и за нещата, които са от значение за бъдещето ви. Не си вярвате и до вечерта правите грешен избор, но по-неприятното е, че може да се обостри старата ви алергия точно по празниците. Бъдете особено внимателни с лекарства, алкохол и стимуланти. До 5-и трудно издържате на дразнителите, които обикновено понасяте или не им обръщате внимание. Всичко ще ви предизвиква в тези дни. Дано празничната еуфория ви помогне да преодолеете личната си или физическа неприязън към някого и нещо. 3-4-и ще покажат ясно кое в живота ви действа нехармонично и провокативно и е добре да се отстрани и коригира. Четири планети ще ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Вярата и любовта ви ще бъдат подложени на изпитание. Някой ще ви настъпи по мазола. В тези дни Земята е най-близо до Слънцето. Мислете за по-духовни неща, не издребнявайте, помагайте на ближния. Между 4-12 януари Меркурий ще ви глада в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Не взимайте окончателни решения по важни лични и професионални въпроси. Ще бъдете подложени на тест по пригодност, ще ви провокират, за да видят докъде може да стигнете в желания и възможности. Личният ви професионализъм ще бъде оценен и на 5-6-и може да получите предложение за работа.

 

 23 септември – 22 октомври

На 31-и се настройте на активна самозащита. Празниците ще са чудесни за вас, ако се изолирате от странични влияния и хора, чиито поведение не одобрявате. Бъдете с най-близките и на 1-и. Почивайте и релаксирайте в тесен семеен кръг. Колективните мероприятия не са за препоръчване. Може да попаднете на фатално привличане и на хора, които не са от вашето тесто. Родените в последните дни на зодията може да срещнат любовта на 2-и или да имат изживяване, което ще събуди заспали и дълбоко контролирани чувства. До 3-и на обед си похапвайте добре, няма да напълнеете. Сега е момента да си организирате и служебен купон, да се срещнете с хората, с които ще работите и ще имате делови ангажименти в бъдеще. Ще се наложи да влезете в битки за защита на лични и професионални отношения. Лагерите ще се офВезниормят, условията ще се поставят, претенциите трудно ще се контролират. 4-и ни носи връзка с космоса, с тенденциите, които ще се развиват занапред. Може да получите покана и обаждане от чужбина, на които ще разчитате в бъдеще. Не планирайте пътувания и преговори за 5-6-и. Това ще бъдат дни на изпитания и конфликти. Възможен е и здравословен проблем. Родените в първата декада ще имат повече трудности на 5-и. На 6-и рисковете са повече за родените около 10-и октомври. Спазвайте правилата на всички нива.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Водолея. Ще ви се иска да бъдете повече с приятелите, отколкото с близките у дома. Виждате и разглеждате през различни призми любовта на живота си. Може да нараните нечии чувства. С голяма вероятност в неделя може да попаднете на неблагоприятно влияние и да поемете неприятен ангажимент. Не е изключен и здравословен проблем. Щадете сърцето и това на човека до вас. От 3-и любовта ще ви се усмихне, ще видите, че не си е струвало да правите толкова излишни движения и напъни. С лекота ще привличате хората, които са ви нужни за бъдещите бизнес инициативи. 3-4-и са най-вдъхновените ви и творчески дни за периода. Благодатни сили ще се намесват в живота ви, ще получавате дори и незаслужени награди или предложения, които са били предназначини за друг, но той е отпаднал от играта. Родените до 1 ноември са в особено продуктивна и силна позиция. Ще трансформирате отровата в лекарство, може да оправите лични и професионални отношения, които до момента са зацикляли. До края на седмицата поне един проблем в живота ви ще се разчисти. На 5-и не бързайте с изявите. Утрото е провокативно. Следобед ще се окажете на правилното място и до петък на обед ще направите силен ход. След това навлизате в рисков финансово период.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота втрешната ни енергия е особено силна. Давате си повече свобода на изявате, позволявате си повече волности. Родените около 1-и декември да бъдат особено внимателни в тези дни. Очертават се алергични реакции и непоносимости към определени храни, лекарства, алкохол и стимуланти. Ще ви дразнят дори и най-близките. Проблемите ще са повече, ако прекалите с пиенето. Марс, Нептун, Луна и Венера ще се съберат в знака на нехармоничните ви Риби на 2-4-и. Това ще бъдат дни, в които с лекота може да разрушите нещо градено с години. Ще изпитвате неопределено раздразнение и болка. Ще ви засърби и заболи и в чувствата, ще направите крачка към изневери, но не само в любовта, а и на собствения си стил на поведение и живот. Бъдете особено внимателни в тези дни и не си позволявайте волности, които може да се върнат като бумеранг. В интервала 4-12 януари Меркурий ще бъде във вашия знак. Ще се отвори прозорец на сила за вас. Използвайте дните до 8-и за финализиране на отношения, а тези между 8-и и 12-и за старт на новите инициативи. 5-6-и ще се окажат като разпределителна гара на личните ви и професионални амбиции. Пътувайте, осъществете връзки с чужбина, търсете ново място за внедряване. Съдбата ще елиминира конкурент, който не действа по правилата, а това ще освободи желаната от вас пазарна или емоционална ниша.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

На 31-и сменете един вид труд с друг. Пасивността е нежелателна, но с нищо отговорно и сериозно не бива да се занимавате. Бъдете с близките, подготвяйте навогоздишната трапезда. На 1-и нещо особено ще се случи, ще привлечете погледите. Някой, който е бил наранен и отблъснат ще се насочи към вас. Чакайте завръщането на каещите се грешници. 2-и е зареден с много любов, с желание да се срещнете с повече хора, да си стиснете ръцете и дадете обещания за бъдещи инициативи. От обед до 3-и на обед диетите са противопоказни. Хапнете си, радвайте се на компанията, от чието присъствие сте се лишавали преди. Не се страхувайте да влезе в битки за защита на свои и приятелски интереси. Може да финализирате сделка и да планирате новите инициативи. 4-и е особено силен и вдъхновен ден. Ако мислите за някого, непременно се обадете. Ще ви потърсят и близки от чужбина. В този ден ставаме по добри и мислим позитивно. Но на 5-6-и може да попаднете в капани определин за друг, ако не внимавате и искате нещо на всяка цена. Съветът за тези дни е да не избързвате, да не поемате нова работа и допълнителни ангажименти, да не се съгласявате с неприятни за вас условия и да не влизате в излишни битки. Вероятен е здравословен проблем във връзка с очи и зъби. Тези дни не са добри за вадене на зъб и операции на очите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

По новогодишните празници Луната е във вашия знак. Пътувате, срещате нови хора, радвате се на компанията на близки и приятели. Добре е все пак за неделя да не планирате срещи с непознати. Може да се окажете в центъра на неприятни събития. От особено значение в тези дни е да се дозират отношенията, да се внимава с пиенето, да се контролират разговорите, да не се отива към ненужни изповеди. За 2-3-и планирайте срещи и разговори, които ще дадат новата насока на живота ви през годината. Препоръчва се и хубаво похапване, диетите са противопоказни до 3-и на обед. В този ден Венера напуска вашия знак, а това ви лишава от прекалената емоционалност и влюбчивост, които сте проявявали до момента. Вървите към изтрезняване в чувствата и към по-голяма деловитост във връзките. Давате си сметка кое е наистина ценното приятелсто и връзка в живота ви. 3-4-и са дни на вдъхновение и смирение. Символ е Ноевият ковчег. Имате шанс да намерите и да се доближите до човека и мястото, които ще ви защитават в кризисни моменти. Ако непрекъснато мислите за някого, обадете се. Установете контакт с приятели и близки, които са далече и съгласувайте действията си. На 5-и до обед не участвайте в провокации, не давайте обещания и не вярвайте на такива. От обед до петък на обед може да направите силен ход и да свършите добра работа.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизаме в пречистващ период. Ще си спестите много неприятности и болестни проблеми, ако до 4-и внимавате с пиенето и с всякакъв тип злоупотреби на физическо и ментално ниво. На 1-и е точният съвпад на Марс и Нептун във ваши знак, който действа дразнещо, алергично, разболяващо и предизвикателно в отношенията и в състоянието на тялото ни. С голяма сила ще се проявяват кожни или друг тип алергии, които трудно ще овладеем. Проблемът ще се засли и ако покажете негативното си отношение към определени хора. Старите и младите не се разбират. Няма да се сдържите, ще обидите деца, родители, тъщи и свекърви. Не правете забележки, които може да ви отровят празниците. На 3-и Венера навлиза във вашия знак и омиротворява ситуацията, носи балсам за душата и мехлем за получените рани. 4-и е особено вдъхновен и озарен ден. Земята е най-близко до своя духовен център Слънцето. Такъв е бил и момента, когато в миналото светлите сили са успели да внедрят Спасителя, носителя на Божия дух на земята. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Този ден ще сбъдне благите ни пожелания и дано има мир в този свят. На 5-и до обед не унищожавайте бележки и квитанции. Загубен документ ще ви потрябва. Отложеното за следобед ще тръгне по правилата и ще донесе придобивки в следващите дни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.