Снимки

Овен 21 март – 20 април

От днес на обед до утре на обед може да изживеете трудни, рискови и неприятни моменти и да си развалите отношенията с някого. Внимавайте при пътувания. От особено значение е да си признаете прегрешенията. Не хвърляйте върху една лъжа втора и трета. Опитайте да простите и забежките на близък. Ако не се смирите може да пострадате и да загубите ценна връзка. Ден на феникса. Ще възкръснат стари чувства, но и старите проблеми ще се възродят. Не повтаряйте стари грешки, бъдете отговорни за постъпките си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизаме в период на биохимична и психична трансформация. В организма ни се включват фините енергии. Този ден позволява да си върнете загубено приятелство и партньорство, да си дадете втори шанс, прошка и обещание за взаимност и ненавреждане. Мислено изгорете в огън всичко вредно за вас, за работата, живота и връзките ви. В този ден може да се намерят и да се направят лекарства и за най-тежките болести. Ще намерите и нужните ви специалисти. Препоръчват се пътувания, преговори и огледи на място.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Изтупайте от прахта на забравата старите проекти и идеи и ги стартирайте отново. Днес може да намерите нужните хора, ресурси и база. Имате възможност да възродите забравеното от миналото, да поставите всичко на нова основа и да извлечете ползи при новите условия, възможности и подход. Сами може да си направите лекарство. Ще намерите изход от неприятно положение и ще поправите старите грешки. Чудесно е да си простим един на друг и да продължим рамо до рамо. Обадете се, рестартирайте полезните връзки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не рискувайте излишно. Очертават се инциденти и проблеми, неприятности на работното място и случайности, които може да ви вкарат в неприятна игра. Вечерта се приберете навреме и утре сутринта се движете внимателно. В момента преминавате през период на активен натиск и агресивни влияния, целящи да ви отклонят от целта. В такъв момент усилено се нуждаем от доказаните във времето близки и приятели. Сега е момента да стопите ледовете и да се върнете към липсващата ви връзка. Простете и ще ви простят.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за тестване на връзките на опън и натиск. Дайте си сметка кой и какво е ценно и важно за вас от миналото. Намерете място за него в настоящето и бъдещето си. Чудесен ден за сдобряване. Всички правим грешки, време е за прошки. Направете го елегантно с подаръци и цветя. Ще се котира финесът в отношенията. Изцяло изключете грубата игра и фалша. Ден за командировки и пътувания, за делови и приятелски срещи и подновяване на старите бизнес контакти. Ще сънувате пророчески сън показващ истинското ви предназначение.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не бързайте, не споделяйте намеренията си в желанието да се похвалите или да ви похвалят. Късметът ви идва към обед. До утре на обед организирайте срещи и дебюти, търсете спонсор и се рекламирайте по всички възможни начини. Може да се случат събития, които да направят актуални личните ви амбиции или предмет на дейност. Сега е момента да подновите договори, да представите с ново лице и с повече екстри старата си дейност и производство. Лесно се прескачат прегради и се подновяват стопираните в миналото връзки.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща с потенциалните ви съюзници и бизнес партньори. Оглеждайте се, нищо не е случайно. Очертават се проблеми в отношенията, които ще ви насочат отново към добре познатото старо. Днес се иска прошка, прави се крачка назад към пропуснатите възможности и чувства. Дано нищо не попречи да си дадете втори шанс. Нищо няма да получите без извинение или без тежка битка. Сега е вашето време да покажете действително на кого и на какво държите. Вечерта е рискова, приберете се навреме.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на феникса. Тенденцията е да се възкресяват и стават актуални проектите и амбициите от миналото. Нещо забравено изплува пред очите и в ума ви. Обърнете му внимание и се постарайте да го върнете, да му дадете втори шанс и да се възползвате от пропуснатите екстри. С лекота се прощават греховете, независимо дали са волни или неволни. До утре на обед се обадете на тези, които ви липсват или отново искате да привлечете в личната си орбита. След това вратата отново ще се затвори и няма да има връщане назад.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Невъзможното в миналото днес може да се уреди. Подновете стари връзки и водете преговори по отношение на стопирани в миналото задачи. Сега е момента да се признаят честно прегрешенията и да се подновят липсващите връзки. Пътувайте, уредете си командировка до утре на обед и направете уговорки на място. Изгладете старите недоразумения с потенциалните партньори. Времето се е променило, изискванията също, подходът също трябва да се коригира. Оставете зад гърба си всичко вредно и разболяващо.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на тежки битки, на проблеми в отношенията и недоразумения на работното място. Не е изключен и здравословен проблем. Не вадете зъб. А ако имате зъб на някого днес е денят, в който е добре да се помирите, да изгладите отношенията и да намерите път един към друг. Спазвайте диета, но не само на тялото, а и на духа. Ограничете вредните връзки. Животът ще ви покаже откъде и от кого ви идват проблемите. Не се правете, че не забелязвате. Сънищата ви показват какво е истинското ви предназначение и цел.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Това, което в миналото е било невъзможно днес става актуално, отприщва се и потръгва. Върнете се и преговаряйте на старото работно място и с хората, с които в миналото сте имали съвместен бизнес и делови проекти. Едно извинение отваря железните врати и към провалената в миналото любовна връзка. Върнете си това, което ви липсва, което в миналото е било ваша опора, цел и лична кауза. В организма ни се включват фините енергии. Грешките ни се коригират първо на подсъзнателно ниво, а до утре и на физическо, така че действайте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за освобождаване от греховете, за пречистване на тялото и душата. Спазвайте диета, ограничете вредни и разболяващи връзки. Дайте си втори шанс и в любовта, която прибързано сте дистанцирали. Мислено изгорете в пламъка на свещта всичко вредно и разболяващо. Прочистете се от негативизма. Направете крачка към работа и хора, които не искате да загубите и оставите в ръцете на друг. В този ден може да се направят лекарства и за най-тежките болести, да излекуваме личната си неувереност и да си върнем късмета.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Чакат ви предложения, придобивки, нова работа или повишение в старата. Бъдете инициативни и си гонете интереса. Има време да работите за другите. Сега е важно да завладеете позициите, които ще ви помогнат да постигнете свои и общи цели. Явете се на конкурси, подпишете нови договори, кандидатствайте по спонсорски програми.

Родените днес ще възродят пренебрегвани в миналото дейности и проекти. Ще изровят от пепелта на забравата нещо ценно и важно за обществото. Ще имат нестандартен подход и виждания, които ще ги отличават от околните. Те са бялата лястовица в ятото.

Заченатите днес ще имат огромна сила на духа. Животът ще им предложи крайности в щастието и в нещастието. Ще минат през закаляващи ситуации и ще постигнат много. Ще живеят дълго.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.