Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Препоръчва се внимателен анализ на случващото се в момента с цел изясняване на посоките на бъдещото развитие. До обед се опитайте да вземете самостоятелно решение по въпросите, които ви вълнуват. Сега е моментът да си простим взаимно. Добрите и злите сили сключват примирие, нека и ние като хора да го направим. Ден за отдих, за почистване на дома и за разчистване на събраната шлака на всички нива. Неблагоприятно за планирано раждане в обедните часове. Енергията за внедряване в нова среда не достига.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Рисков и тежък ден за родените в третата декада. Смирете претенциите, не предприемайте нищо амбициозно или насочено във вреда на някого. Търсете баланса и примирието в отношенията. Откажете се от всичко вредно и ненужно, с което утежнявате и живота на близките си хора. Приключвайте обещаната работа или услуга, дарявайте радост, върнете си дълговете и не правете нови. Добре е за диета. Не товарете сърцето с проблеми и тежка работа. До обед ще се зачеват деца с щастлива лична карма.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Имате шанс да стопите дистанцията, да се помирите с тези, с които времето и нещата от живота са ви раздалечили. Ден за прошка, за изчистване на дълговете на внимание и обич. Откажете се от вредни и разболяващи връзки. Не продължавайте да поддържате и това, което ви разболява. Сега е моментът да се откажете от вреден навик. Изискването е всичко да се прави без натиск или по принуда, а по желание и личен стремеж. До обед нито доброто помага, нито злото вреди. Сами трябва да направите избора си.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в третата декада ще могат да променят, разчистят и преустроят живота и отношенията си в събота до обед. Ще се зачеват деца, които са предопределени да изживеят живот награда за миналите страдания на душата. Върнете дълг на внимание и обич. Днес може да се прочистим от негативната карма на рода, да постъпим различно, да обгрижим тези, които сме загърбили, и да тръгнем по нов път. Ще имате възможности, които не се дават всеки ден и на всеки. Ден за активен отдих и преход на нова навивка на развитие.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на труден избор за родените в третата декада. Просто не го правете, не предприемайте важни инициативи, докато не разчистите терена, докато не направите точна преценка на ситуацията, на наличностите и възможностите си. Сега е моментът да се разчистят сметки и терени, да се излезе от зациклена ситуация във връзките и да се приключи това, което няма перспектива. Предстоят болезнени, но необходими инвентаризации, които трябва да направите сами, без колебание и чужда намеса. В утрешния ден започнете на чисто.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на ненамеса. Добрите и злите сили са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход до обед. Направете това, което душата и тялото ви искат. Сега е моментът да проведете прочистващи и разчистващи пътя и отношенията ви действия и процедури. Спазвайте диета, търсете начин да се освободите от негативни влияния и да отворите път на това, което ще ви направи щастливи и проспериращи. Заедно всички преминаваме на нова навивка по спиралата на личната си еволюция. Нищо не е без значение, така че действайте умната.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Не всеки месец имаме толкова много часове между 7 ч и 13,43 ч, когато Луната ще дефилира в своя 30-и лунен ден. Това е вдъхновен момент, в който добрите и злите сили изпълняват божията промисъл човекът да има право на личен избор. Каквото си надробим в момента, това ще сърбаме в бъдеще. Уредете сметките, върнете си дълговете, опитайте да разчистите и най-закътаните кътчета на душата си, в които таите злоба, срам, агресия или лична неудовлетвореност. Вземете си сбогом с всичко вредно и разболяващо от миналото.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за преход на нов кръг на развитие. Преценете какво ще вземете със себе си, какво ще сложите в куфара на промяната, която предстои. Ден на лична, професионална и душевна инвентаризация. Ще е достатъчно да вземете дори само любовта и личното си вдъхновение, които да осветяват пътя ви в бъдеще. Не започвайте нищо важно, а планирайте и подреждайте нещата. Ден за прошка. Приключвайте, дарявайте радост на близките и приятелите. Не планирайте секцио до обед. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес всичко е оставено на собствен ход, така че не планирайте раждане със секцио и не се намесвайте в кармата на децата си. Нека всеки сам избере какво да направи, къде и кога да отиде и какво бъдеще да изгради. Ден на най-големия дар, който Бог ни е дал - правото на личен избор. Стоим пред водопад от възможности. Нужна е точна преценка. Не бързайте да започвате каквото и да било, преди да сте свалили от себе си товара на миналото. Сега е моментът да се откажете от вреден навик, от разболяващи действия и присъствия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Освободете съзнанието си от негативизма и бъдете себе си в този ден, в който и природата е затаила дъх и чака знак за промяна. Не си поставяйте амбициозни и важни цели за постигане. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте, дайте си време за размисъл, преди да вземете каквото и да било решение. Ако се чувствате някому длъжници, непременно се издължете. Свалете и оковите на нежеланата привързаност, в която енергията тече еднопосочно от вас към другия или обратно, без да има нужната взаимност, чувства и добра воля.

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

 

Тежък ден за родените в третата декада. Не бързайте с промените, дайте си точна сметка какво и от кого го искате. Не се намесвайте в чуждия избор и не планирайте раждане със секцио до обед. Нека децата сами изберат кога да се появят на този свят и какъв път на развитие да поемат. Днес всички сме оставени на своя личен избор. Ненамесата е от особено значение, за да не се поеме чужда карма. Намерете тихо и спокойно място и обмислете бъдещите си действия. Не позволявайте да ви притискат с изисквания.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Проблем на Рибите е, че лесно „прилепват” към неща, хора и позиции, които им навреждат или ги използват и разболяват. Днешният ден ви дава възможност да се откажете от вредни присъствия, навици, храни и стимуланти, които усещате, че ви вредят. Правете всичко по собствена воля. Следвайте инстинктите, прочистете се максимално от всякакви отрови, които ви задушават и ви правят нещастни. Пригответе се за преминаване на нова навивка на развитие. Родените в третата декада ще получат най-голямо вдъхновение и просветление.

 

ЧРД

 

Личната ви година е тройка, а както знаем, трикраката маса не се клати. Така че в тази година може да стабилизирате връзките, работата и положението си в обществото и да направите преход към нова работа и по-добра среда за развитие. Не се отказвайте от нищо, което животът ви предлага. През 2018 г. ще сте натоварени максимално, но и максимално ще бъдете заплатени или удовлетворени от постигнатото.

Неблагоприятно за раждане до обед. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Оставете всеки да направи своя избор, децата ви също, така че не планирайте секцио. Ще се раждат деца с лечебни дарби. Те ще съзнават, че „дозата прави отровата”, и добре ще използват това оръжие както преценят - за добро или за зло.

Заченатите днес до обед ще дойдат на този свят, за да си починат от предишни прераждания, да изживеят щастливи моменти и да бъдат обичани. Тези деца ще имат живот награда за миналите страдания.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.